Navštíveno 919x

Ahoj lidičky mám auto a chtěl bych si na to koupit andělské oči :-) ale nevím jestli by to vypadalo dobře neuměl by někdo obrázek světla vložit na fotku auta a dát tam anděla místo těch co tma jsou?

Toto světlo děkuji :-)

Děkujíí a smím vědět tvůj názor líbili by se ti na zlatý?
no zálěží jestli se budou líbit tobě, ale mě se moc na fóbii nelíbí. Kamarád je má na modré a nic moc, ale mu se líbí tak není co řešit
Jojoo to máš pravdu mě se líběj :-) .. musímě to brát že každnýmu se líbí neco jiného každej má jinej styl :-)
kamarád měl na fabii tyhle (nebo nějaké hodně podobné) a to, že mě se nelibi je věc jedna, ale že měli hrozně měkké plexy a ani ne za pul roku byli tak poškrábaný a zažloutlý, že skoro ani nesvítili a museli pryč, to byl celkem problem!
Big_Max já myslím že to je nějak podle výrobce ono se vyrábí taky dost krámu jsme měli fáčko a tma jsem si koupily zadní světla takový ty kouřoví a oni byli pekně na prd pač tma jsou lepený na tne černej plast a pak jak se opotily bylo hafo vody :-) šly do koše :-) ale jinak díky vážím si toho :-)
tyhle světla vidím poslední dobou snad na každé fobii a už je to nehorázná tuctovka..

12.08.2010, 22:51 |
vypuk Tuším že to jsou tyhle, jeden z okolí je tu má na fabce... ;)

13.08.2010, 02:36 |
JP mishan: Ono udělat z Fabie netuctovku je hodně těžkej úkol:D. Vlastně si nejsem jistej, jestli se to už vůbec někdy někomu povedlo.

13.08.2010, 07:42 |
fredy JP: povedlo :D

13.08.2010, 08:16 |
Veva už zase tohle auto? neeee, jdu blejt :-D :-D
špatný, jak angely tak ty na tý modrý
podle me vypadaj AE na cemkoliv krom bmw trapne a i tam se mi nelibi treba na e36. nechapu ze maj lidi porad potrebu delat jakoze "zavodak" z nakyho obycejnyho spotrebaku....
JP: to je pravda :-)
Schejby: zajímal by mě důvod proč tam chceš ty lampy dávat? že to bude vypadat líp? blbost...
že to bude víc svítit? se stejnýma žárovkama blbost...
takže koneckonců vyhozené peníze, radši na to kup pěkná kola :-) uděláš s tím mnohem více parády
Mishan no já bych kola koupil ale tolik si nevydělám abych is koupil nějaký pořádný Měl jsem vybraný co se mi liběj ale jsou to jen 14 a já chci 15 tyto se mi líběj
[ Link ] ano vím jsou laciný a počítám stím že mi je budete rozmlouvat nebo něco jiného :-)

13.08.2010, 15:10 |
Lumík Tankuj a jezdi na zbytek kašli :)
fredy :-) není to fabia obsah 1 L?
lumik já bych na tom chtěl něco udělat
Dávat AE na cokoliv kromě BMW je podle mě vyloženě kravina, stejně jako všichni cpou všude LEDky a vyrábějí si z orezlých felicií Audiny.