Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Názory Nokia X6

o Navštíveno 483x o
o 12.08.2010, 07:21 | guster
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký máte zkušenosti s Nokií X6, dostalo se mi dobré nabídky, tak se chci nejdřív zeptat jak tenhle telefon šlape. předem díky za pomoc.

o 12.08.2010, 08:37 | ladisv6
no já zatím zkušenosti nemám, ale chci si ji koupit taky. co jsem viděl recenze tak horší plasty a slícování u konektorů, jinak dotykáš dobrý a paměť 16 gb mi plně dostačuje. :) a co to máš za super nabídku? můžeš jich mít víc? :)
o 12.08.2010, 13:18 | Arnie_one | Upraveno: 2010-08-12 13:30:16
Nema horsi slicovani. To co si videl, zrejme bylo na mobilmanii a byl to predprodukcni kus, kterej mel tuhle vadu. Dal je recneze s produkcnm kusem a tam je vse ok, akorat je to plastak.

Uvauju o nem pro maldou sam vybiram spis HTC nebo OMniu HD. NOKIA me dost sklamala a nema vyber. Takze po n95 nema mobil co bych koupil.
o 12.08.2010, 13:20 | Alííí
Já bych chtěl pro mladou 6700 Gold Edition. X6 mi přišla moc dětská.
o 12.08.2010, 13:25 | Arnie_one
NO bila, nebo pink nebo black/red sou moc pekny.
o 12.08.2010, 18:40 | guster
No kamarád jí dostal, ale pro něj docela nevhodný dárek tak mi jí nabízí za docela slušný peníze, chtěl jsem se nejdřív poradit, jestli tenhle model nejní nějakej omyl. No asi si jí vezmu, měl jsem jí v ruce a docela se mi to líbí. Jinak díky moc za pomoc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3868 sekund.