Navštíveno 486x

chlapi tatíkovi něco začalo drnčet na autě. Mě to přijde jakoby od výfuku, ale ten vypadá v pořádku. Dělá to v rozmezí cca 1800 - 2500 ot/min a když je motor v záběru. Nejvíc to jde poznat při jízdě do kopce. Taky otec říkal že to začalo víc žrát (cca 10/100). Nenapadá vás někoho kde by mohla být krpa?
Díkes za radu Zephyr
urvany prepazky v katu, nebo v tlumici vyfuku, tim padem jde spotreba nahoru kvuli nepruchodnosti vyfuku a v nekterych otackach to rachta ty polamany kousky v potrubi... asi tak na 99%

09.08.2010, 10:49 |
hawai mam mkII 1.8 a taky mi v tom při rozjezdu rachtá, ale že by to víc řvalo to ne, v servisu řikali že to je prej napínací kladka na řemenu a že to vesměs nevadí.
hawai: nevadí,dokud se ta kladka nehryzne a motor budeš mít KO
napinaci kladka nevadi ze rachta? no to woe, tam bych asi nejezdil do takoveho servisu...
Taky mi to delalo Mondeo MKI 1.8 16V zetec, byl to rozpadlej katalizator, casem se ten kus tak odrolil, ze se otocil a ucpal vyfuk, takze auto nejelo, vyndal sem kat ven a jede to kraaaaaasne :)
taky tipuju rozpadlej nějakej tlumič na vejfuku, při chcíplym autě normál pod to lehnou a poklepat jednotlivě tlumiče i katík a v nějakym to bude rachtat....
když už si pučuješ to COčko tak mu to rovnou vyvaříš ;-)
Nismo> kua škoda že rezonátor ze Sephie sem vyhodil :-D

09.08.2010, 11:56 |
clown btw .. 1.8v MKII nema retez ??? :o))