Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamace po záruce

o Navštíveno 724x o
o 09.08.2010, 09:55 | schwaboid
V dubnu 2008 jsem si pořídil vestavnou troubu Amica EBS 7552. V říjnu 2009 odešel motorek rožně - opraveno na záruku. Kterej debil implantuje motorek s plastovým převodem víceméně do útrob trouby ??? Teď po 10 měsících chcípnul zase a paní na reklamačním mi sdělila, že mám smůlu. To si jako budu za tágo kupovat do konce života jeden až dva motorky ročně? Na ten vyměněný není záruka dva roky?

o 09.08.2010, 10:27 | Šestikule
V tomto případě na samotný díl záruka fakt není, je to na celé zařízení neb počítám, že při koupi byla dána záruka na zařízení jako celek. Někdy (hlavně u PC) bývá záruka rozepsána na jednotlivé komponenty a pak se podle toho také řídí reklamace. Ale u trouby tohle počítám nehrozí. Takže jedině koupit nový motorek a na něj už budeš mít plnou záruku.
o 09.08.2010, 10:32 | schwaboid
Jj, už jsem to dohledal v diskuzích na Spotřebitel.cz
Tímto končím s výrobky Amica a nikomu je NEDOPORUČUJI !
Výrobní a technologické chyby jdou na vrub zákazníka a zastoupení firmy se s tím neumí popasovat.
o 09.08.2010, 11:11 | schwaboid
Dobrý den, jsem živnostník a provozuji malý e-shop s bílou technikou. V dubnu 2008 jsem se nechal zlákat akcí na vestavné trouby EBS 7552 a jednu pořídil i domů pro sebe. První závada byla téměř úsměvná, skleněná krytka žárovky vnitřního osvětlení nevydržela, rozpůlila se a spadla nám do pekáče s jídlem. Kuře nedám zavelel jsem a protože lom vypadal celkem hladký, nedělní oběd se s trochou adrenalinu snědl. Krytka přišla ze srvisu velmi rychle, takže spokojenost. Druhá závada nám však narušila plány o něco víc, Kuře napíchlé na rožeň, malá dcerka natěšená, že ho bude s baterkou pozorovat jak se otáčí. Jenže se neotáčelo, po roce a půl provozu trouby, resp. při prvním použití rožně se zjistilo, že motorek otáčení nefunguje. A ono se není čemu divit, když mu nějaký chytrolín vyrobil soukolí z plastu a pak jej implantoval zvenku na zadní vnitřní plech trouby. Reklamace na záruku proběhla také celkem rychle, jenže vyměněný motorek vydržel jen dalších 10 měsíců. Takže už je po záruce a paní na reklamačním oddělení Martykán Servisu mi sdělila, že mám smůlu. V záložce O společnosti píšete o kvalitě a ocenění Vašich výrobků, já jsem však velmi nespokojen, jak mohl tento výrobek projít dlouhobobými testy nechápu. Nebo prostě jen předpokládáte, že si zákazníci prostě budou jednou za rok objednávat servis, platit výjezd technika, jeho práci a kupovat nový motorek.
S pozdravem Roman Švábenický
o 09.08.2010, 11:18 | mr.brain
Pokud ten motorek přeci jen je dražší, tak bych se zkusil obrátit na soudního znalce, protože se jedná o výrobní vadu... I když je otázka, jak moc platné to bude.
o 09.08.2010, 11:22 | Midnite
a o kolik ti ta záruka utekla? záruka se prodlužuje o to co si to měl v servisu
o 09.08.2010, 11:32 | kozlustechnykus
To neni vyrobni vada ale kurvitko. Dneska se takovyhle dily cpou do vseho zcela zamerne.
o 09.08.2010, 11:35 | schwaboid
Přijel technik, vyměnil a zase odjel. Takže tohle nic, no zkusil jsem to zastoupení tak uvidíme jestli mě vyfakujou.
o 09.08.2010, 22:26 | martinz
pokud je mi znamo odvolavat se na skrytou vadu lze akorat v prvnich 6ti mesicich, pak jde vse na zaruku pokud je to uznano, jinak kazdopadne amicu nikomu nedoporucovat
o 12.08.2010, 08:49 | Conan
... na výrobní vadu je ale tuším záruka 10 let ...
o 12.08.2010, 09:27 | schwaboid
Nikdo neodpověděl, serou na mě.... Amica no more !
o 12.08.2010, 22:52 | Octávák
No tak si ten motůrek teď ještě jednou kup a jelikož to
už nebude záruka na troubu, ale jen na ten motorek jako náhradní díl, měl by na něj být záruka 2 roky. Takže bych do toho jednou zainvestoval a pak bych si to jen nechával opravit...
o 12.08.2010, 23:39 | Luke_288
hm, podobný s vestavnou mikrovlnkou ariston. půl roku odešlo tlačítko start, prej normální, že ho moc mačkáme a musí se měnit nějakej celej panel a oprava 2,5K
o 13.08.2010, 09:18 | schwaboid
Musím si ho ale nechat odborně namontovat a motorek bude stát okolo 800,- výjezd technika taky tak, plus DPH. A stejně se budu bát u každýho kuřete, že se to zastaví a kuře se z jedný strany spálí na uhel, ale ten šmejd určitě vydrží dva roky a týden. Ta trouba stála cca 7000,- takže se to nevyplatí, to si radši budu jednou týdně jezdit pro grilovaný kuře do Tesca :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4249 sekund.