Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opel Corsa 1,3 CDTI ???

o Navštíveno 379x o
o 07.08.2010, 17:27 | rcman
Ahoj, naskytla se mě zajímavá nabídka na výše zmíněné auto. Je to rok 2004. Se stavem KM 150.000. Je to po prvnim majitel a má to i servisku.

Je to r.v. 2004. Velice mě zaujalo jak je ten motor tichej na naftáka. Zatim jsem se vtom teda neměl možnost projet. Ale chtěl bych to spíše jako auto pro manželku.

Máte tohle auto někdo? Nejlépe stimhle motorem? Zajímá mě spolehlivost, poruchovost, dostupnost a ceny ND a tak po různu poznatky co kdo stimhle autem máte???

Děkuji za odpovědi.

o 07.08.2010, 19:29 | crestik
jediné, čím můžu přispět je, že to má kolegyně, kupované jako zánovní s pár tisíci a relativně rychle jí na tom odešlo turbo
o 07.08.2010, 19:56 | rcman
crestik: Děkuju. Taky cenná informace.
o 08.08.2010, 09:34 | Komba
No motor není extra do rychlosti,co jsem tak jezdil v Combu,ale možná je jinak přeskládaná převodovka než u corsy.Takže myslím že pro ženu by stačil.
Tichej pravda je a pružnej taky,což jsem chválil.A s žádnou poruchou jsem se nesetkal a ani žádný Combo co k nám jezdí nic závažnýho nemělo na motoru.Možná tady budou blbnout vstřiky,ale všechno je to od kusu vyrobenýho auta a servisování:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3126 sekund.