Navštíveno 1414x

tak teď už vím co aceton umí... před nějakým časem mi tady někdo poradil, že aceton umí odstranit barvu což je pravda a to co jsem tenkrát chtěl udělat jsem pomocí acetonu i udělal..
Teď přišel ale druhý problém... na mé sluneční brýle dopadl zub času a začala se z nich loupat barva což nevypadalo pěkně. pod barvou byl klasický černý plast tak jsem si řekl, že když tu barvu oloupu tak budu mít krásné černé brýle a nebudu si muset kupovat nové.. na některých místech to šlo loupat ale hrozně špatně a tak jsem si řekl, že bych na to odstranění mohl použít ten aceton který to tak dobře umí..
Inu namočil jsem hadru do acetonu, zabalil do ní ty brýle a strčil do igelitového sáčku aby se přes noc nevypařil. druhý den mě čekalo ale obrovské překvapení když jsem hadru rozbalil a podíval na brýle...
proč mi tenkrát nikdo neřekl, že aceton toho umí víc???????:DDDDDDD

07.08.2010, 11:04 |
Alííí Kdybys brýle otřel tou tvojí "hadrou" (což je podlě mě teda TEN HADR), měl jsi to za 2 minuty hotové. :-)
Ale jinak DOBŘE TY. Příště je dej rovnou do sudu s ostnatým drátem... :-DDDDD
Alííí: u nás na moravě se mluví trochu jinak:)
tou hadrou to právě vůbec nešlo když jsem to jenom šudlil tak že to potřebovalo naležet:)

07.08.2010, 11:19 |
JP Na tohle jsem přišel asi v 8 letech, když jsem do acetonu na noc naložil svýho nejoblíbenějšího angličáka s tim, že ho druhej den nalakuju na červeno. Zbyla jenom kastle a chvíli jsem měl podezření, že zbytek někdo ukrad, protože zmizel beze stopy:)
Ty jsi ale expert :-D Tak co, asi si nemusíš kupovat nové brýle, co? :-D
Mě se taky loupali, trochu jsem je oloupal, ale stejně asi koupím nové, jen jsem zatím nenarazil na podobné, které by mi tak perfektně seděly :-(
Alííí: tož včíl ně vysvětli , co se ti nelíbí na tej hadře :o)

07.08.2010, 12:51 |
Alííí Už mlčim. :-))) Hlavně neskákat pod šalinu. :-D

07.08.2010, 12:56 |
FSAL jako Alííí, ale je to klasika u moravaku ...
[ Link ]

07.08.2010, 13:02 |
Etien (M)
ty woe to se neda komentovat...
hahaha :D :D:D:D OWNED :D
Tak tuhle zkušenost radši nekomentuju :oDDDDDDD asi stejně dlouho jako JP,snad by mě ani nenapadlo,že tohle může někdo "dospělej"nevědět..ale budiž..jsme lidé různí.Každopádně teď už to Jerry.s ví taky a bude si to myslím pamatovat :o) Zkušenostem zdar a těm,co si budem pamatovat až do konce života zvláště!
tak jako když jsem to balil do té hadry, tak mě něco podvědomě říkalo, že to nemusí dopadnout doře, ale na výsledek jsem byl vážně zvědavý:)) aceton sem měl v ruce snad po prvé v životě a vážně jsem nevěděl co umí:o) někdo na to příjde v 8 a někdo ve 28:D

07.08.2010, 17:18 |
Etien (M)
jeste porad se to neda komentovat...
no řekni rovnou že sem blbej:)

07.08.2010, 17:34 |
rcman Taky dobrý. Ale tak chybama se člověk učí...
Mě by teda nenapadlo, to nechat zabalený v hadru a dát do igelitky. Ale stane, se....
Když jsem byl mladší a občas si lepil nebo vyráběl různý modely. Tak jsem vždycky naschromáždil ty zbytkový plasty z montisystemu a ty pak nalámal a dal do skleničky a do jsem pak nalil ten Aceton. Za pár dní stoho bylo super lepidlo na plasty...
Zas si panove z cech mysli ze šalina je tramvaj ze? ;-) chichi no nic ale když už chcete bejt srandovni tak vězte, ze šalina je elektrika. :-))) Jak ta na kolejích, tak ta co vede v drátech a vyrábí se v Temelíně ;-)
jo a nám tu žádný šaliny nejezdijů , tak brzdite
LJ: jako moravak bych se stydel :) viz crestik
rajdlos: tak si to precti az do konce a pak mluv... :-) je to vysvetleno v poslednim odstavci...
jo a btw: ne vse co se tyce na wiki je vzdy 100% pravda ;-)
LJ: ja to nemyslel zle nijak a cele jsem to cetl samo:) ale oznacuje to obe dve slova, dle Tebe ne, to je cele
07.08.2010, 17:37 | Luke-Jeep
Zas si panove z cech mysli ze šalina je tramvaj ze? ;-) chichi no nic ale když už chcete bejt srandovni tak vězte, ze šalina je elektrika. :-))) JAK TA NA KOLEJICH, tak ta co vede v drátech a vyrábí se v Temelíně ;-)
aha spatne jsem to pochopil, jak si to podal, omluva ;)
v pohode ;-)psal jsem z mobilu uplne hotovej v dilne :-D takze chyba nebyla na vesem prijimaci :-)))

08.08.2010, 21:33 |
Shr3k Luke-Jeep: Žiju osm let s Moravačkou a ještě jsem si nezvykl, když mi sdělí, že něco "podělala", jestli myslí, že to zkazila, nebo podle jejich "udělala".
kua to sou zivotni poznatky:))

09.08.2010, 14:05 |
Veva menší puzzle :-D