Dva dny volny v Mnichove... od vcerejska tady leje jako prase, takze plan jasnej. Vyrazit do BMW WELT a nasledne do muzea, kam jse se chtel uz hodne dlouho podivat. Stravil jsem tam 3 hodiny, a muj zazitek byl naprosto senzacni. Spis bych rekl, ze tohle navstivit je povinnosti kazdyho poradnyho BMW fandy. Sice tam bylo pomerne dost lidi a furt mi lezly do zaberu fotaku ale i tak jsem si to uzil jak se patri. Nejvic na me z celyho muzea zapusobilo BMW 3.0 CSL ze 75tyho roku a taky BMW 507 z roku 56 (nemel jsem paru ze neco takovyho existuje- nazivo jsem od toho nemohl odtrhnout oci) ... a pak klasika, m3 e30 v tak nadhernym stavu, jako kdyby to prave vyjelo z vyrobni linky (je dost mozny ze to tak i bylo, proste kousek do muzea- i kdyz alkantara na volantu mi prisla trosku osoupana )...
Dal me dostalo ze v BMW Welt je mezipatri, kde probihaji predavacky novych aut. Za tu dobu co jsem to tam ocumoval se tam predali 4 auta ( 335i, X5, 750i, X1.. a pak ze lidi nemaj prachy, krize, pche ) .. kde Vam auto pristavi na otocnou plochu, nasviti a kupujici k nemu schazi po schodech, zrejme z prodejny, anebo nejaky "lounge" ... nadhera, tohle bych chtel jednou taky, ne jak kdyz Vam tady daji v autosalonu klice a nazdar, uz se nevracej Pak Vas u toho auta vyfoti, predvedou vsechny vychytavky atd...
Takze to je takovy muj dnesni vylet, ceknout fotky muzete tady
[ Link ] a predem se omlouvam za kvalitu, fotil jsem to klasickym kompaktem, zrcadlo nebylo kde k pujceni... a pozor, fotky jsou jeste horky