Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BMW Welt & BMW Museum Mnichov

o Navštíveno 824x o
o 06.08.2010, 20:06 | Syrup
Dva dny volny v Mnichove... od vcerejska tady leje jako prase, takze plan jasnej. Vyrazit do BMW WELT a nasledne do muzea, kam jse se chtel uz hodne dlouho podivat. Stravil jsem tam 3 hodiny, a muj zazitek byl naprosto senzacni. Spis bych rekl, ze tohle navstivit je povinnosti kazdyho poradnyho BMW fandy. Sice tam bylo pomerne dost lidi a furt mi lezly do zaberu fotaku ale i tak jsem si to uzil jak se patri. Nejvic na me z celyho muzea zapusobilo BMW 3.0 CSL ze 75tyho roku a taky BMW 507 z roku 56 (nemel jsem paru ze neco takovyho existuje- nazivo jsem od toho nemohl odtrhnout oci) ... a pak klasika, m3 e30 v tak nadhernym stavu, jako kdyby to prave vyjelo z vyrobni linky (je dost mozny ze to tak i bylo, proste kousek do muzea- i kdyz alkantara na volantu mi prisla trosku osoupana )...

Dal me dostalo ze v BMW Welt je mezipatri, kde probihaji predavacky novych aut. Za tu dobu co jsem to tam ocumoval se tam predali 4 auta ( 335i, X5, 750i, X1.. a pak ze lidi nemaj prachy, krize, pche ) .. kde Vam auto pristavi na otocnou plochu, nasviti a kupujici k nemu schazi po schodech, zrejme z prodejny, anebo nejaky "lounge" ... nadhera, tohle bych chtel jednou taky, ne jak kdyz Vam tady daji v autosalonu klice a nazdar, uz se nevracej Pak Vas u toho auta vyfoti, predvedou vsechny vychytavky atd...

Takze to je takovy muj dnesni vylet, ceknout fotky muzete tady [ Link ] a predem se omlouvam za kvalitu, fotil jsem to klasickym kompaktem, zrcadlo nebylo kde k pujceni... a pozor, fotky jsou jeste horky

o 06.08.2010, 20:07 | Syrup
Mensi ochutnavka :)

foto k příspěvku  od Syrup

o 06.08.2010, 20:07 | Syrup | Upraveno: 2010-08-06 20:16:56

foto k příspěvku  od Syrup

o 06.08.2010, 20:29 | Cossie
závidim, nádhera - doufám, že se tam taky dostanu ....
o 06.08.2010, 21:45 | Tanzen
krásný fára...
o 07.08.2010, 18:37 | Pavel 528
nadhera
o 07.08.2010, 20:18 | rcman
Krása!!!

Hele, ten maník stou Isetou tam normálně jezdil uvnitř budovy? Nebo to jenom bylo auto kde sis mohl vyzkoušet sednout?
o 07.08.2010, 22:22 | stewe21 | Upraveno: 2010-08-07 22:33:21
tiez som bol,mam to cca 60km. Najviac ma dostala ta miestnost z gulickami z ktorych vznikaju obrysy aut.
[ Link ]
o 07.08.2010, 23:18 | Syrup
rcman: jj s tou Isettou se tam normalne jezdilo. byl tam ridic a mohl jsi si k nemu sednout a on te provezl.. bylo to fakt vtipny, troubil na lidi a tak :))
o 08.08.2010, 11:48 | doronel
Byl jsi také nahoře v té "mýse", kde stojí prototypy a koncepty?
Jinak mě zklamalo, že tam není celá hystorie - např. letecké motory, ale za to se asi stydí :-(
Nedávno jsem dostal 2 obálky od BMW a jsou v nich kupóny na prohlídku výroby, muzea a BMW Welt s průvodcem, oběd v VIP restauraci v BMW Welt a ještě tréning na trati u letiště.
Moc se těším. Stačí jen vyjednat termín, a sehnat někoho, kdo pohlídá kluka.
o 08.08.2010, 11:52 | Syrup
harry: no tak to jsem bohuzel nebyl, popravde jsem totiz nemel tucha ze tam neco takovyho je. Az kamos mi rikal ze tam je nejaka "mistnost" s konceptama atd... no alespon o duvod vic to navstivit jeste jednou :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3959 sekund.