Navštíveno 1690x

Byl už na tom někdo, koukal jsem, že to dávají i jako 2D, má cenu jít na 2D - vyšší rozlišení, nebo na obyč promítání?
2D neznamená vyššie rozlíšenie voe, to je klasické netrojrozmerné premietanie :o)
Slim: a pouze Kájínek je teda 1D nebo jak?
Slim:
[ Link ] - Promítání je Kajínek a Kajínek 2D, takže rozdíl tam asi nějaký je, a na tom odkazu právě u 2D mají psáno: KAJÍNEK - ČR - republiková premiéra - projekce filmu je ve 2D / vysoké rozlišení obrazu
Viz program CineStar:
[ Link ] Proto se právě ptám, neb taky nechápu přesně ten rozdíl...
Rozdíl mezi obyč a 2D nepoznáš. 2D je digital a obraz by měl být ostřejší. Ale rozdíl jsem nikdy nepoznal. Jinak na Kájínka jsem nebyl...
díky za info, já na něj teprve půjdu
Ty vole už to nehulte, marketingové označenia :o)))
2D je proste 2 dimension, 3D je 3 dimension, punkt. To že to niekto použije na označenie "vysokého rozlíšenia" je jeho hlúposť :o)))
Žiadne označenie 1D neexistuje, len tak mimochodom. Nemyslím to v zlom, tak sa na mňa nehnevajte :o)
2 Slim:
Ale u nas v Cinestaru promitaji Twilight - Zatmeni (bez oznaceni) a pak take Zatmeni 2D a to 2D je vazne s lepsim obrazem - byvalka na tom byla a rikala, ze to 2D je krasnejsi a cistejsi obraz :o) takze neco na tom bude asi... ale CENA je stejna... ;o)
já na to jdu zítra, už mám lístky doma, tak jsem zvědaví co to bude a jdu na klasické provedení 2D :-)))
taky jdu zitra. uz se tesim:-)
2 Thullo: ako vravím, nejaký kokot si povedal keď máme 3D, tak spravíme 2D (pričom 2D je všetko čo nie je 3D) z vysokého rozlíšenia (digital projection). Takže je to len "reklamný názov" :o)

06.08.2010, 21:31 |
CRK Já na to půjdu jedině ve 3D :)

06.08.2010, 22:13 |
Kamil jako Slim. Nechápu co za kokota může takhle debilně popsat film.

06.08.2010, 22:28 |
Thullo | Upraveno: 2010-08-06 22:39:16
2 Slim:
JJ je mi jasne, ze oznaceni 2D je kravina - melo by to byt treba KAJINEK HD - ale co uz... :o)
Asi jako kdyz jsem byl v Italii v roce 1999 na 3D PIRATES a bylo to opravdu klasicke 3D a pak v roce 2001 uz tam bylo na stejnem miste 4D PIRATES - sel jsem tam a bylo to 3D ale s tim, ze tam pribyl KOUR, strikala i voda a vrnely sedacky :o) hihi...

06.08.2010, 22:39 |
JP U větví se daj koupit DVD i ve 4D:)

07.08.2010, 09:30 |
Alííí Líbilo, ale je tam několik zavádějících údajů, který jsou přimyšlený k filmu, aby vypadal mnohem "zajímavěji" pro diváka. Myslím si, že tím Jákl jen popíchne ty stoupence, kteří tak prahnou po "spravedlnosti", a chtějí mít svého hrdinu.
Do médií se všude kasal, jak tam není zakončení, že si divák bude muset udělat závěr sám, a přitom tomu tak není. :-(
Líbilo, ale...

07.08.2010, 17:01 |
Lufas jdeme zitra tak jsem zvedavej...u nas to nemaj oznaceny 2D, ale Kajinek a Kajinek HD :-)
Tak jsem včera skouknul a řekl bych že dobrý
tak jsem taky včera skouknuly a celkem dobrý, Alice Bendová zahrála super
myslíš jak řezala to lano nebo šou**** na lince ?
asi nejmenší její role, bezvýznamná !
film super, člověk se tak nějak ještě jednou rozloučil s Dlouhým..
co mě ale totálně rozhodilo, jak si člověk znovu
uvědomí, že to tu je totálně zkurveně zkorumpovaný,
a ty šmejdi jsou nedotknutelný za každého režimu !
dneska jdu taky, snad to nebude kybl nudy :) nejak si nedokazu predstavit Jakla jako rezisera
Nebyl jsem, v Šumperku zatím vyprodáno. Jdu zítra v 17:30 do 5. řady :-)

08.08.2010, 12:26 |
Sau U mě dobrý :)
Když to budu brat v kontextu všech filmů tak podprůměr. Na Americké nebo Francůzské krimi-drama to nemá. Když to ale vezmu jako České krimi, tak těžký nadprůměr. nemám moc co vyčítat. Jako film podle skutečné události asi slabší, ale kdybych to bral jako čistě vymyšlený příběh, dávám 4* z 5.
Dokonca mně to přišlo lepší jak Počátek, u toho sem snad od 10 minuty důfal že nedopadne tak, jak si myslím že dopadne. Bohužel přesně tak skončil.

08.08.2010, 14:15 |
Syrup prvni pulka divna, druha pulka v pohode. za me 70% ....
Pocatek mne dost zklamal, na to jak jsem se na nej tesil, dejove hodne zajimave, ale myslim, ze to slo rozvest mnohem lepe a nedelat z otho zbytecnej gulas, po pul hodine jsem se ztracel
Jako celek to mělo dost dobrou vypovídací schopnost pouze za předpokladu, že o té kauze člověk něco ví a nahradí si jména těmi, co byla skutečná v té době. (mmch dnes Nova 22:20 - dokument Kajínek - nová fakta).
Výkon herců i kameramana byl dobrý, tam jsem neměl celkem pocit, že to bylo špatné. Zvuk (aspoň v našem kině) THX hodnotím jako excelentní včetně efektů.
Z čeho mi jde husí kůže po zádech, že to, co nám "ukázali", je jen zlomeček toho, jaká je realita v dnešní době (kod je na koho a jakým způsobem napojen, kdo koho vydírá a "drží v šachu" - viz otázka V. Dlouhého ve filmu na soudkyni - " a jakpak vaše vnoučata"... to je maso a děs, špína.
Jinak celá kauza Kajínek je dodnes ) a asi zůstane navěky) jedno tajemnství, přesně jak to psali v dovětku na knci filmi, 3x podaná žádost o otevření případu za 3 ministrů a nic - prostě mají strach... Štrasbursk? Hmmm, to bude chtít fakt velký balík peněz...
Jiank musím řícz, že takhle vyprodaný kino po celou dobu, co se to hrálo, jsem hodně dlouho neviděl:-)
Nenahrál by někdo dneska od 22:20 Novu ?
Na české poměry mírně nadprůměrný film, ale zase žádný zázrak to není. Bendová měla sice miniroli, ale sehrála ji výborně :-)
Jinak ad Kajínek - spíš to asi neudělal, ale líto mi ho není, šmejd to byl už předtím dost velkej, takže to, že sedí, až tak od věci není. A že je policie propojená a nepráskne to sama na sebe - ale jo, ono se to provalí. Jestli to udělali, tak to prostě jednou praskne a tipuju, že to není tak daleko. (A pořád je tu možnost, že to Kajínek udělal a v takovém případě funguje justice bezchybně...)
Za mne taky dobry :) Sel jsem na nej s velkou neduverou a Jakl mile prekvapil. Spis jsem myslel, ze z toho udela americky becko (viz letajici auto z traileru), ale jak se tu psalo, na ceske pomery slusnej smimek.

12.08.2010, 09:32 |
Alííí Ta včerejší reportáž taky zajímavá, co říkáte...?
Myslím, že pánové KRONĎÁK, Mikeš a Kadeřábek teď asi nespí moc klidným spánkem... :-D
Vypadalo to že jim to natáčení moc příjemné nebylo a občas se do toho dobře zamotali, stejně by mne zajimalo jak to vubec bylo

12.08.2010, 10:09 |
Alííí No, nejmíň důvěryhodnej je ten hajzl Kronďák, pamatuju si jeho výpovědi na kameru v lese se psem už před 10 lety, jak sám sobě vyvracel co před minutou řekl nebo neřekl.
Tenhle případ přesně vystihuje náš stát, a proč tu lidi z policajtů maj srandu a ne respekt. Jsem zvědavej, jestli se to John pokusí spravit.
No, na jsem taky zvedav, ale spis mam obavu, ze se do toho John moc nepohrne, i kdyz, co ja vim. Spis bych byl docela nerad v kuzi obou reporteru, ja bych se uz docela i bal do toho stourat takhle verejne byt v jejich kuzi
Ten Krondak je fakt picus.

12.08.2010, 21:19 |
Kesam Už se na to chystáme taky snad příští týden:-)
Tak jsem taky byl a hodnocení v podstatě jako Zdeny 60.
Ale byť kauzu sleduju ještě před dobou než to provařili na Nově Klíma a Kroupa na Nově, tak mě zaujali dvě věci?
To že advokátky sestra byla týraná tou bandou je realita?
To že se zabil její přítel/advokát je taky pravda?
A nebo je to obojí jen připepřeno pro film?
Osobně doufám v znovuotevření procesu protože věřím v tomhle případě v jeho nevinu, nebo max. spoluúčast.

15.08.2010, 16:17 |
Alííí Tuner2: Obojí připepřeno. Stejně jako že ty cigára měla advokátka v ruce, stejně jako že se Kájínek při zatčení rval s policajtama, a pár dalších detailů.
Je to prostě film na motivy Kájínka. Ne dokument.
Alííí: Jasný, zatčení a další pikantnosti mě byli jasný jen tohle jsem netušil. Díky.