Navštíveno 1552x

05.08.2010, 13:45 |
nome dnes mi došel mail od tohoto super serveru s tím že kamarád mi tam nechal nějaké fotky tak sem se chtěl mrknout a od té doby furt stupidní emaily s tím samým svinstvem. je to v podstatě jenom upozornění že pokud něco takového dojde i vám tak to rovnou hoďte do nevyžádané pošty. :-) v podstatě si jen stěžuji jakej sem debil že sem se tam díval
já se tam nikdy ani nepodíval, nikdy na nic nekliknul, neregistroval a stejně mi pořád chodí nějaké pozvánky :-D
spambot je svině. pokud to jde nikde veřejně nepublikuju email. pokud teda musim, tak zavináče nahrazuju něčim jinym. jinak mam email na registrace kam se posílá ověření registrace a pod, tam mi spam chodí občas a právě i tahle sračka jen tak.

05.08.2010, 14:00 |
Alííí Jenom další sociální síť, co se snaží o návštěvnost. Taky mě to občas otravuje.
Někde říkali že si to stáhne maily od někoho z tvých známých klidně i ze seznamu a posílá jim to tyhle krávoviny.

05.08.2010, 14:32 |
nome no to by ještě scházelo .... naštěstí je to mail kterej používám na "internetovou identitu" ale stejně mě to sere
jeden čas mi to chodilo, ted už je klid

06.08.2010, 10:49 |
JP | Upraveno: 2010-08-06 10:59:27
Když do badoo zadáš svoje uživatelský jméno a heslo od mailu(!), tak ti to vleze do schránky a rozešle tyhle pozvánky všem lidem který máš v adresáři. Tzn. když ti od někoho přijde tahle badoo pozvánka, tak alespoň poznáš, že je to člověk kterej nedodržuje základní bezpečnostní pravidla pro zacházení s internetem (nechci rovnou napsat blbec:)). Typicky to bejvá někdo, kdo pořád nadává na windowsy, protože je má díky vlastní blbosti imrvére zabordelený:-)
badoo je stejná blbovina jako facebook