Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Badoo co je to proboha za sracku ??

o Navštíveno 1553x o
o 05.08.2010, 13:45 | nome
dnes mi došel mail od tohoto super serveru s tím že kamarád mi tam nechal nějaké fotky tak sem se chtěl mrknout a od té doby furt stupidní emaily s tím samým svinstvem. je to v podstatě jenom upozornění že pokud něco takového dojde i vám tak to rovnou hoďte do nevyžádané pošty. :-) v podstatě si jen stěžuji jakej sem debil že sem se tam díval

o 05.08.2010, 13:52 | tykeev
já se tam nikdy ani nepodíval, nikdy na nic nekliknul, neregistroval a stejně mi pořád chodí nějaké pozvánky :-D
o 05.08.2010, 13:58 | Bladzej
spambot je svině. pokud to jde nikde veřejně nepublikuju email. pokud teda musim, tak zavináče nahrazuju něčim jinym. jinak mam email na registrace kam se posílá ověření registrace a pod, tam mi spam chodí občas a právě i tahle sračka jen tak.
o 05.08.2010, 14:00 | Alííí
Jenom další sociální síť, co se snaží o návštěvnost. Taky mě to občas otravuje.
o 05.08.2010, 14:21 | Kubais
Někde říkali že si to stáhne maily od někoho z tvých známých klidně i ze seznamu a posílá jim to tyhle krávoviny.
o 05.08.2010, 14:32 | nome
no to by ještě scházelo .... naštěstí je to mail kterej používám na "internetovou identitu" ale stejně mě to sere
o 05.08.2010, 14:42 | Crimson
jeden čas mi to chodilo, ted už je klid
o 05.08.2010, 15:21 | Lucni.konik
házím to do spamu
o 06.08.2010, 10:49 | JP | Upraveno: 2010-08-06 10:59:27
Když do badoo zadáš svoje uživatelský jméno a heslo od mailu(!), tak ti to vleze do schránky a rozešle tyhle pozvánky všem lidem který máš v adresáři. Tzn. když ti od někoho přijde tahle badoo pozvánka, tak alespoň poznáš, že je to člověk kterej nedodržuje základní bezpečnostní pravidla pro zacházení s internetem (nechci rovnou napsat blbec:)). Typicky to bejvá někdo, kdo pořád nadává na windowsy, protože je má díky vlastní blbosti imrvére zabordelený:-)
o 06.08.2010, 18:59 | Legacy 2.5
badoo je stejná blbovina jako facebook
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3473 sekund.