Navštíveno 745x

05.08.2010, 12:56 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-08-05 13:07:33
Vcera sem koupil drzak na LCD (montaz na zed) za 329,- Levnej drzak na starou tv 82cm do loznice. Kdzy sem to chtel dat na zed neco me bylo divny tak sem si vzal svoji vodovahu a ejhle, soudruzi s chiny udelali asi nekde chybu.

Ani mě nepovídej! Já sem taky koupil podobný shity z aukra asi před rokem. Na to že to má být jen konzole, která nebude štelovatelná a bude držet televizi to stačí, ale ona vodováha je naprosto k ničemu :)
Taky sem si říkal, juchů vodováha, nemusím to měřit. Nu a pak když sem televizi pověsil, akorát sem se nasral, totál nakřivo, tak o 2 cm na jedný straně dolů.
Největší prdel na tom byla ta, že sem oněch 6 děr do cihly dělal akučkou, která spíš patří do muzea. (dospělou vrtačku pak dodal ježíšek:))
Do obyvaku jsem koupi ROTT za 1100,- a ten je suprovej i ochranyma prstynkama a vertikalni naklapeni drzi me 46". Do loznice sem chctel dat starou 82cm tak sem rikal, ze staci jakejkoliv shit, sel sem do Planea a koupil. Moje zdeseni bylo o to horsi, ze me u tv chybi vesa ulozeni, ktery nejaky sikovny opravar potreboval pro sebe. Tudiz vymyslim zpusob jak ten vesa drzak vyrobit.

05.08.2010, 13:33 |
Veva asi máš špatnou bublinku :-D
: -)))) hele pro stavaře centimetr žádná míra .. ;)
Ja sem stavar TZB :) ale tohle je trochu moc i na me.
Za 329,- se divíš? To není ani cena železa... Slušnej držák na 82cm TV je jenmén 1.500,- pokud se mám bavit o kvalitním zpracování nehledě na to, že ty vestavěný vodováhy je ta největší blbost od dob co věším TV na zeď. Nikdy na ní nekoukám ani u kvalitního Vogelse.
Ja na ni nekoukal, do loznice nebudu kupovat drzak za litr, pac je to blbost.

05.08.2010, 14:01 |
Alííí Kup jinou bublinu.
Jinak dobře k nasrání, no. :-D
Hned sem si toho vsimlnul, nez tam byly hmozdinky. Bylo to nakrivo jak prase :)