Navštíveno 1193x

04.08.2010, 18:48 |
Kesam A tady ten show car bez problemu projde tvrdí majitel :D
[ Link ]
už vidim ty gumy zapsaný v TP..... bixenony apod....
myslim že stejnak s 90k za felcku at je to co je to se může jít vesele klouzat ....
investice přes 400tis. jak někoho může napadnout nacpat do felicie takový prachy.
Dexter: takovejch je spousta, neřeší kolik do toho dají, ale udělají to podle svých představ! Jen někteří si myslím, že to potom za ty peníze ještě prodají :-D
I když tahle felda se mi ani nezdá nějaká extra hezká :-/
Big_Max: já vim, ale když už se pustim do takovýho projektu, tak aspon u auta, u kterýho to má trochu smysl. ale je to jen muj názor

04.08.2010, 19:29 |
Kesam No vypadá masaker teda.
nelibi :-( jinak ja jsem stejny pripad, do Twinga sem narval uz tolik penez a porad to neni a nikdy nebude auto.

04.08.2010, 19:45 |
TROY STK projde cokoliv,když máš známosti
Tak to nevím nevím jak projde stk,když sem ho viděl před pár lety jak odjížděl ze hřbitova(jsou tam srazy) a hned ho stavěly fízly a masírovaly ho o 106 možná o 109 :-DD
Asi se od té doby hodně zákonů změnilo,ale ta felda je skoro furt stejná.

04.08.2010, 21:06 |
Rudi jako Troy

04.08.2010, 21:13 |
Pekys STK prošla, to není problém. Ne že prošla bez problému :)
Chápu to přesně tak jak píše Troy. Dneska stačí na STK, aby to zatáčelo, svítilo a brzdilo a s malým všimným ti projde lecos. Třeba i s pavoukem přes půlku skla, nebo s vyteklym tlumičem, foliema, hidkama apod.

04.08.2010, 21:17 |
Kesam :-)))tak to mám já.

04.08.2010, 22:58 |
sotek Práce a peněz to asi stálo dost, ale ty zadní zkrácený světla a hranatej předek mi k tomu nesedí.

04.08.2010, 23:09 |
Pinky ja taky prošel stk bez problemů potom co mě technik řekl že si pujde něco zapsat do auta a v přihradce budou čekat 2 kila:-)
nepomuže mi nekdo s STK? ZL kraj? :)
tyhle verejny prohlaseni dokazujici ze se da delat STK nalevo me celkem serou, nechapu proc si tohle neni nekdo schopny resit po SZ nebo mailech :o/
Na jednu stranu diky bohu za ne, i kdyz me se to uz nastesti netyka, na druhou stranu se o tom snad nemusi kdejakej picus takhle verejne rozkrikovat...

05.08.2010, 11:25 |
Veva jako H-Honza!
jako Veva!!!!!!Kuciiii,vime jak to chodí,ne?

05.08.2010, 15:45 |
swep trochu nechapu - prece kdyz mne vyhodi s nejakou zavadou - opravim prijedu znova a projdu bez problemu (prece nebudu jezdit s nebezpecnou zavadou)
nevim proc bych mel servisnimu technikovi platit za to ze mi vylepi znamku, to snad nedostava plat od sveho zamestnavatele??
btw: chlubit se tim ze sem podplatil technika, aby mi dal znamku, protoze me vozidlo neni zpusobile k provozu na pozemnich komunikacich, je hodne ubohe

05.08.2010, 17:49 |
TROY Však víme jak to chodí a ví to kde kdo tak proč mlčet.
Já bych si rád zapsal vše do TP,ale není k tomu zvůle z Dekry apod. tak raději někomu zaplatit na STK a je klid.

05.08.2010, 23:42 |
.mycTD | Upraveno: 2010-08-05 23:53:22
TROY: ver mi, ze nekoho nekde podplatit neni nic, na co by jsi mohl byt hrdej, pripadne s tim machrovat na foru.
a dokud to lidi jako ty nepochopi, tak tady budeme furt na urovni balkanu.
btw. ty dve kila z tebe gangstu stejne neudelaji...

06.08.2010, 01:26 |
Kesam Jako TROY stojí to tu za píču.

06.08.2010, 01:27 |
Kesam A žádnýmu technikovi jsem nikdy nic nedal!!!
.mycTD: myslím, že tady nikdo nemachruje, že dává "všimný" aby prošel, ale u nás prostě spousta věcí zlegalizovat nejde ani když člověk chce. A jsou to věci co třeba v Německu není problém zapsat do TP. A asi si nemyslíš, že v německu ten díl není nebezpečný, ale u nás jo? A radši než to odmontovávat před každou TK (nemluvě že u některých věcí to ani nejde) tak je jednodušší dát 200kč technikovi do kapsy! Bohužel, ale u nás to takhle funguje ...

06.08.2010, 10:11 |
Oli Mate si koupit auto ktery uz ma v TP zapsane kde co :D
ja kupoval najare auto pracanta (focus kombi) a k memu prekvapeni je v TP zapsano ze nemusi sedet svetla vyska vozu (muzou bejt namontovane pruziny na snizeni vozu) pak klasika nejaky lity kola a k memu udivu vozidlo muze byt vybaveno spoilery (predstavit si podle technika jde cokoli od nazazniku po kridla). no proste idealni auto na tuning :D, v mem pripade na vozeni vseho mozneho

06.08.2010, 10:31 |
.mycTD | Upraveno: 2010-08-06 10:44:28
na STK taky sem tam zajedu, takze predstavu mam...
pointa je ale v tom, ze kdyz uz mi nekdo vyhovi (at uz za 2kila v kastliku, nebo ze znamosti), tak drzim hubu a nebezim to hned hlasit na forum.
A ze to takhle fuguje, tak za to si muzeme sami. Kdyz pominu tunery, tak dnes clovek radeji podplati technika, nez aby si vymenil zarovku a jeste mu to prijde normalni. Z principu trzniho prostredi je zase normalni, ze se to 'vsimne' bude stupnovat a priste pro jistotu zaplatis i za auto v poradku.
P.S. kdyz pisu o 'technikovi', tak mam na mysli i ty 'zprostredkovatele', kteri pak beztak samotnemu technikovi nic nedaji :-)

06.08.2010, 17:39 |
TROY .mycTD
balkan nás už předběhnul dávno
Nejde mi o to abych někde machroval,ale furt to tady chodí stejně