Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > opět nas*anej

o Navštíveno 1217x o
o 04.08.2010, 07:53 | Veva
[ Link ]
Začíná mě ČR pěkně s*át, nejradši bych se zbalil a vypadl odsud... tohle přeci není možný aby z ničeho nic zvedli několikaset násobně cenu za dálnice!!!! Kdyby ty idioti co si myslí, že si s námi můžou dělat co chtěji, stavěli za peníze jako třeba v Německu, tak jsme uplně někde jinde a nemuseli by se podstupovat takové kroky. Proč to ku*va může jinde fungovat a tady ne?!?! Je to jedno s druhým, ani bych se nedivil, kdyby nějakej šílenec zítra naběhl na vládu a udělal další defenestraci!!!

o 04.08.2010, 07:59 | Only_One
ježiši a čemu se divíš? Mě bylo mýto pro osobáky jasný před XX lety, když se poprvé navrhly brány pro kamiony..
o 04.08.2010, 08:03 | mrazik
Tohle je slaby odvar. Priprav se na to, ze budeme platit za kazdou silnici, proste za ujety kilometr. Komu se to nelibi, at proda auto a chodi pesky.
Stat je v prdeli a to doslova a diry v rozpoctu zaplati kdo Jasanek ? No my, soudruzi.
o 04.08.2010, 08:07 | Milhauzz
Ono se to už plánuje dlouho, pravda pravdoucí. Nu, asi se shodneme, že při kažodenním ježdení po dálnici do práce to může být problém, zvláště co se týče peněženky.

Celkem mě zaráží onen nadpis v článku - srovnání poplatek čecha a francouze. Jenže co si pamatuju francouzský dálnice, tak je to zážitek vhodný i na inline brusle, tam mě placení nevadilo. U nás to kolikrát není ani na pěší chůzi, co si budem povídat.

Pamatuju si, jak mě známej v německu (starší ročník) říkal: "všechno to de doprdele, za chvilku budou jezdit autama zase jen bohatí, uvidíš ..." Hmm, že by ten človíček měl pravdu? :)

Ale uvidíme jak to celý dopadne. Nemůžem věřit všemu co se píše v novinách. Investigativní novináři vymřeli, dnes jde o senzace, strašení, či PR články s reklamou. Takže klíííd, budem se rozčilovat do výše svýho platu ...

o 04.08.2010, 08:17 | Veva
Only_one: ok, bral bych to, ale jak psal Milhauzz, ty dálnice se nedají srovnávat, já jim budu platit za to že si ničím na D1 auto? to na konci dálnice by měli stát oni a dávat poukazi na nové čepy atd...
Líbí se mi jak nás srovnávají s ostatníma že oni to mají 3x dražší, tyhle zase 5x dražší, tak to uděláme stejné, ale už k tomu neřeknou že, tyhle mají 4x větší platy, tyhle zase 3x větší platy, až budu mít plat srovnatelný s frantíkama a kvality silnic budou také stejné, tak jim to klidně zaplatím, ale za tyhle "polní cesty" se mi to fakt platit nechce.
o 04.08.2010, 08:31 | tappaja
Ale kliiid, tak to dopadne tak, ze po dalnici nepojedes a pojedes po okreskach, musi ti dat sanci se tam dostat zadarmo, tak neboj.
o 04.08.2010, 08:33 | Kubais
Tohle bude mít jen jediný následek, všichni se budou dálnici vyhýbat, budou jezdit po státovkách a nakonec vyberou ještě míň peněz než za známky.
o 04.08.2010, 08:35 | tappaja
Ja myslim, ze nebude, podivej jak je drahej benzin a aut je cimdal tim vic, lidi nadavaj jak nemaj prachy, a kdyz vidim narvany parkoviste supermarketu, nebo kdyz mi kamoska rikala, jak slozity, az skoro nemozny, bylo sehnat dovolenou pro 6 lidi, tak fakt nevim, kdo ty penize nema.
o 04.08.2010, 08:54 | Kubais
V tomhle máš pravdu,ale když si to spočítám že každý víkend najedu po dálnici 300km x 1,4kč x cca 50týdnů a místo 1200,- za známku je z toho hned 21000,- ročně. A platit za tankodrom Brno-Vyškov-Olomouc tak to fakt nee.A děkuji tomu nahoře že na D1 nemusím:)
o 04.08.2010, 09:15 | choze
tak já teda peníze nemám...nu což budu jezdit na kole, jestli seženu práci.
o 04.08.2010, 09:19 | tappaja
Stara olomoucka pres Vyskov je taky pekna cesta, muzes se kochat krajinou :o)
o 04.08.2010, 09:22 | Kubais
tappaja:Tu mám celkem najetou taky, začátky byli těžké tak se šetřilo i za známku:)Na prd bylo jen Prostějov-Olomouc,ale taky se dalo.
o 04.08.2010, 09:30 | Pekys
vždycky budou dvě strany. Jedný se to líbit nebude, a druhý jo.

Vždyť Vás nikdo nebude nutit jezdit po dalnici. Můžeš si to do Brna střihnout přes Kolín - Čáslav - Havl. Brod - Ždár n. Sázavou - Brno...Cesta na dobrý 3,5-4 hodiny. Po D1 1,5-2 hod. Pak si sam rozhodni co je pro tebe lepší, jestli ušetřenej čas nebo peníze.

Zdražil bych jak kamiony, tak klidně i ty osobáky, když si to nechá resort a nacpe to zpátky do infrastruktury.
o 04.08.2010, 09:35 | choze
já osobně bych začal přemýšlet jiným směrem a to proč nevyužijeme naší polohu. Jsem uprostřed Evropy a jsme spojnicí mezi Jihem, severem, východem a západem.
tak proč kuwa tohle nevyužít, máme jednu z nejhustčích železnic, atd. Myslím, že by se s tím dalo pracovat a nevymýšlet kokotiny jako oni.
o 04.08.2010, 09:37 | muSlim
2 Pekys: tomu poslednému čo si napísal snáď ani sám neveríš :o)))
o 04.08.2010, 09:41 | Pekys
Slim: neverim, ale bolo by tak taaak krasne :)))
o 04.08.2010, 10:00 | muSlim
2 Pekys: v tom prípade by mi nevadilo keby som zaplatil viac. Nakoľko som v tomto ale realista, tak ma serú :o))) Navyše by tam musela byť zaručená aj kvalita tej práce/cesty, nie to čo stvárajú normálne... :o(
o 04.08.2010, 11:29 | mrazik
Pekys zdrazeni kamionum nic neresi, zaplati to nakonec koncovy zakaznik, takze zase my.
o 04.08.2010, 11:42 | Pekys
mrazik, já vim, ale pokud budeme nejlevnější tranzitní země, kamiony směřující Ze západu na východ nikdy neubudou. A z tranzitu máme leda velký kulový, kromě pár korun z mýta. Samozřejmě že s tímhle to odesere i tuzemsko, ale jinak to asi nejde vyřešit.
o 04.08.2010, 15:39 | Prady
Stát na tom vydělá tak jako tak, když budem jezdit po okreskách tak projedem víc benzínu a tim pádem pude státu víc peněz z daní paliv a to jsou taky dost nemalý částky.
o 04.08.2010, 16:06 | Nismo.Power
at udělaj hlavně něco s tim aby kamiony nejezdily přes vesnice resp. kudykoliv jde objed placenej úsek....

už 1200,- ročně je do nebe volající částka za to v jakym stavu naše dálnice jsou a to neřešim to že naše dálnice se stavěj zadraho, špatně a dlouho proti zemim okolo....
argumentovalo se ta cena hodně důvodama ale myslim že by nebyl problém u nás stavět dálnice za 1/3 nebo 1/2 ceny za kterou se stavěj ted...

tj. nenechat spekulanty zkupovat pozemky který bude nutno odkoupit
nenechat odkládat a prodlužovat stavbu tim že "došly peníze" neb pak za to platěj stav. firmám penále
nedělat neprůhledný tendry a zařadit to nich zahraniční firmy aby byla konkurence a nebyl jako vždy jeden jasnej výherce kterej u nás vždy vyhraje a následně řekne že to bude vlastně dělat ve spolupráci s tim tim a tim který taky byly v tendru takže za ty peníze který řekly to nebude apod.....

a nahnat na stavbu dálnic né ukrajince ale vězně tak jako tomu je běžný, v americe neexistuje aby nějakej vězeň nemakal, maj se jak prasata v žitě tak taky makaj, u nás se maj pouze jak prasata v žitě a dělaj hov....

sem stále pro to koupit si klidně nějakou krabičku třeba za 2k ročně s tim že bude přenositelná.....
o 04.08.2010, 16:25 | .mycTD
rofl vezne :-)
obavam se, ze klicova cast rozpoctu vystavby dalnice nekonci u tech cmoudu, co hrabou lopatama sterk ;-)
o 04.08.2010, 17:46 | Legacy 2.5
vyberou daleko víc prachů, ale zpátky na silnice nepotečou, půjdou tam, kde budou potřeba, já když denně najedu po dálnici do práce 55 km, no paráda, to abych na dojíždění už začal šetřit teď
o 04.08.2010, 20:18 | Mr.Scully
Vaše starosti na moji hlavu... netěšilo by mě to, ale poté, co jsem v Itálii za JEDNU cestu po dálnici zaplatil stejný peníze jako v ČR za celej rok, tak si myslím, že máme dálnice ještě hodně levný. Že je předražená jejich stavba, to je věc jiná, ale s tím se státu bude vždycky bojovat blbě :-(
o 04.08.2010, 21:08 | Pekys
Tak v prvním případě by stačilo zakázat Děti Země a jim podobný organizace a hned by byly dálnice o poznání levnější... a rychlejš vystavěný.
o 04.08.2010, 22:53 | cuir
dokud se neplati na okreskach tak me to nevadi...na dalnici vas nikdo nenuti jezdit.
Na dalnici usetris cas a penize za pohone hmoty...no a tak si stat usetrene penize za benzin vezme zpatky v poplatcich a ty usetris cas.
Ja na dalnice mrdam....kdyz bych nedostal dalnicni znamku na vanoce tak uz bych si ji na letosek nekoupil...osobnim autem najezdim cca 1000km za rok po dalnici...takze je mi to fakt salam...
Pokud ale zpoplatni aji okresky tak to uz bude spatne..a.le to si myslim ,ze neprijde, protoze to uz by se asi fakt litalo z oken ven.
o 05.08.2010, 00:59 | kozlustechnykus
Pruser je, ze jak zavedou tohle na dalnici, tak do 5 let to mame na okreskach. Zapomente na ty kecy o setreni. Statni finance jdou do hajzlu a nekde ty penize vzit budou muset. Par milionu ridicu a kazdyho z nich znova oskubat? Proc ne?
o 05.08.2010, 06:39 | Kubais
Jen mě nějak nenapadá jak by jste chtěli (technicky) vybírat prachy na okrskách? mítné brány? nesmysl, tolik by jich v životě nestihli postavit.
o 05.08.2010, 07:49 | RedBaron
Pokud máš nákladní auto, poškozuješ dálnici používáním. Pokud máš osobní auto, dálnice ho neustále poškozuje tobě. Podle mě by 100% nákladů na dálnice měla platit nákladní doprava.
o 05.08.2010, 08:07 | kozlustechnykus
Kubais: satelit a krabicka do auta.
o 05.08.2010, 10:42 | Pekys
RB: já teda nevím, ale mnohem víc mi auto poškozují rozbité okresky. Dálnice jsou proti nim v celku luxusním stavu.
o 05.08.2010, 15:40 | cuir
kozlustechnykus: presne tak...jenze nikdo me nedonuti abych si to do sveho auta dal...nehodlam bejt sledovanej na kazdem kroku kam jedu...to je zasah do soukromi a to podle me ani moc nemuzou...ale oni si udelaji opet zakon stejne jako u stavebniho sporeni aby mohli co se jim zlibi.
Pevne verim v to ,ze stejnej nazor jako mam ja budou mit i vsichni ostatni a tohle pripadne placeni na okreskach proste neprojde pres ceske obcany.
Protoze pokud to lidi odmitnou tak uz vidim jak nas vsechny pozaviraj a nebo nam vsem zabavi auta :D :D
A pokud budou rozdavat brutalni pokuty a po nezaplaceni je exekucne vymahat tak chci videt kam vsechny ty veci budou ty exekucni firmy davat. Jedine jak to z neplatice..cili me dostanou je exekuce na plat...a v tomto pripade se stehuju do rakouska ;)
osobne se stydim za to ze sem obcanem ceske republiky a fakt me to sere..ale z pohodlnosti a toho ze to tu znam a vim jak to tu funguje tu zatim setrvavam, protoze sem linej se ucit novej zivotni styl a naucit se fungovani v jinem state. ALe pokud nebude zbyti a pujd to do takovejch sracek jak to vypada tak cau bananova republiko ;)
o 05.08.2010, 19:47 | Pekys
cuir: víš, to máš jako kdyby všichni bojkotovali dálniční známky....a jaká je realita? 90% aut je používá. Takze si klidně už pomalu hledej nový bydliště, ať to pak nevybíráš narychlo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3437 sekund.