Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opět a dokola - výběr myčky

o Navštíveno 537x o
o 03.08.2010, 23:23 | Ravo
Ahoj,
rád bych pořídil myčku a cca už 2 roky jsem nesledoval co se děje v této oblasti. Když jsem viděl dnešní modely, byl jsem z toho opět zmatený jako Goro před Tokiem... šuplík na příbory mají skoro všechny (dřív jen miele a to jsem strašně záviděl) atd...
Takže prosím o radu.

Moje požadavky:
- kvalitní značky, nejlépe Miele, Bosch, Siemens, Electrolux apod. (prosím zdržte se OT a flame ohledně značek)
- cena do 15 tis max (okolo 10-12 by bylo super)
- nemusí být vestavná, stačí samo stojící, ale aby šla strčit pod desku linky, šířka 60, vzhled nerez, ovládací prvky zepředu (ať vím co ta myčka zrovna dělá nebo nedělá)
- co nejvíc variabilní vnitřek (sklopné "hřebeny" apod., nejlépe vše vymontovatelné :-)
- Aquastop (el.ventil na konci hadice co se dává na kohout), energ. třídy a hlučnost NEJSOU priorita (všichni jsou na tom +/- stejně), nicméně potěší co nejlepší hodnoty

No tak uvidíme co z toho vypadne ;-)

Díky všem za rady k tématu.

o 04.08.2010, 07:05 | Only_One
nejlevnější miele samostatně stojící stojí 19. Doporučuju ti si na tyhle peníze připlatit. Ta myčka je o třídu výš jak konkurence
o 04.08.2010, 08:38 | 20bad
já koupil tuhle [ Link ] a jsem spokojenej,tichá, mám jí dva roky a žáný problém
o 04.08.2010, 09:08 | Milhauzz
Ravo Ravo Ravo ... mej to v ruce jako já a za rok "našetříš" na pořádnej zesák, kterej opravdu POTŘEBUJEŠ :)
o 04.08.2010, 09:18 | choze
souhlas s O_O - Miele a máš klid, jinak pak Bosch nebo Electrolux.
o 04.08.2010, 09:37 | Pekys
Miele, pak nic, pak nic, pak AEG a bosch, pak dlouho nic a pak zbytek. Poznáš to až z dlouhodobýho hlediska, že Miele je fakt nejlepší volba a ušetřený 4tisíce v počátku se ti může za 5 let vrátit v podobě koupě nový myčky z důvodu poruchy.

Vychytávka u Miele je ten horní šuplík na příbory, že ti košík na ně nezabírá místo v dolním koši.
o 04.08.2010, 13:01 | Ravo
Tak zatím jen 20bad nabídl něco konkrétního, nicméně Fagor rozhondě ne, mám aktuálně od nich sklokeramiku a horkovzduch troubu a nikdy více, je to peklo (špatně se ovládá, špatně udržuje a hlavně špatně peče a vaří). Už se těším na rekonstrukci kuchyně, až to poletí z domu...

To milhauzz - já nádobí moc nemeju, ale kdo má pořád poslouchat současnou myčku :D Navíc se dá pak současná myčka použít na jiné domácí práce nebo jiné příjemnější věci ;-)

To Pekys - horní šuplík na příbory má už i Bosch a LG co jsem měl možnost vidět v obchodech, asi už koupili patent od Miele
o 05.08.2010, 07:58 | Borik2
loni jsem kupoval myčku AEG, kde všude u ní píšou, že AEG a Elektrolux jendo jest...nebyla teda v nerezu, ale pro 4 členno rodinu plně dostačující...dlouho jsem jí nevybíral, asi po 1/2 h jsem se rozhodl, cena byla tuším v eva.cz 10.tis
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.356 sekund.