Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prací prostředky-děti

o Navštíveno 510x o
o 03.08.2010, 19:37 | dolph
Další taková ženská otázka :) ale myslím že je tady hodně otců kteří by mi mohli poradit..

Takže v čem perete hadříky pro mimina? přečetl jsem nějaké diskuze a nějak z toho nejsme nejchytřejší. Gel? Prášek? Obyč mýdlové? nebo sensitive? no máme z toho hlavy hranaté :) předem dííky

o 03.08.2010, 20:02 | dj.DEKL
Persil Sensitive + extra máchání...
o 03.08.2010, 21:28 | zazaa
nejaka lovela nebo co
o 03.08.2010, 21:33 | dolph
čoveče o lovele sem četl a ta je super jemná a citlivá ale ještě jemnější je i na skvrny :-/ takže tohle jsem zavrhly..

pak jsou nějaké mýdlové ořechy ale o tom jsem dnes četl poprvé takže nevim. pak byly fajn recenze na Amway ale za litr gelu dávat cca 160kč je docela dost.
o 03.08.2010, 21:43 | JR
Mame nejakej prasek od Amway a na chate Persil Sensitive. Je celkem jedno jestli prasek nebo gel.
o 03.08.2010, 22:42 | Pekys
presne jak dj.dekl - radsi 2x vymachat, a je to jedno.
lovela je sračka co nic nevypere.

Dneska je vsechno bio, sensitive a stejně čim dál tím víc lidí trpí na různý alergie, ekzémy apod.

U prvního dítěte jsme taky byly takhle opatrný a nechali si nakecat reklamní sračky, u druhýho už stejně všechno perem v normálním persilu nebo arielu v gelu a malý jsou 3 roky a nikdy nic. Takže tomu stejně nevěřím že je to "sensitive".

číňan ti taky řekne že je to BIO.... :oDD Stačí když chceš aby ti to řekl, a pak tomu veří půlka světa, protoze je to přece bio :)
o 03.08.2010, 23:18 | Maxík
Používám ten normální prášek od Amway a spokojenost. Ten speciální pro mimča jsem nezkoušel.
o 04.08.2010, 10:29 | Conan
Používali jsme Lovelu a pak Persil Sensitive...
o 04.08.2010, 14:54 | JP
Když čtu podobný věci, pokaždý mě "zaráží", jak jsem třeba já mohl přežít dětství a dokonce se ze mě mohl stát zdravej člověk bez ekzémů, alergií apod.:D. Sotva jsem se dostal na svět, flákli na mě bavlněný plínky který se praly/vyvářely v tom co zrovna bylo, spal jsem v postýlce která neměla ISO certifikát, pil jsem vodu která by určitě dneska neprošla jako kojenecká, hračky asi taky nikdo tolik nekontroloval, na těch malejch nikde nestálo že je nemam dostat do ruky abych je nespolknul, nedostával jsem každej den super vyvážený porce multiminerálů a organickejch kultur v podobě Actimelu... jak jsme tohle mohli všichni (tady snad kromě škodovkáře) přežít?:D
o 04.08.2010, 14:55 | Lucni.konik
Lovela.......protože se mi po tom dětska nevosypali jako po jiných práškách.
o 04.08.2010, 15:36 | dolph
JP: přesně o tom samém jsem i já přemýšlel.. holt jiná doba :) možná na škodovkář řekne v čem pere :)
o 04.08.2010, 15:48 | Zdenek (A)
JP: Presne tak... ;-) Odbornik nejsem, ale nekdy mi to pripada, ze lidi dnes vychovavaji sklenikove deticky, ktere pri prvnim setkani s realnym svetem chyti vsechny nemoci a projevi se tisice alergii.
o 05.08.2010, 08:22 | Area51
Přesně jako JP a Zdenek, sice tu asi patřím k té mladší generaci,ale na hadrovejch plenách jsem vyrustal taky :)
A neco k tématu, Clownová pere v Eurona by Cerny [ Link ] a prej maximální spokojenost, i kdyz Clown junior uz je dost odrostlej :o)
o 06.08.2010, 15:00 | Petura
Persil sensitiv + aviváže, odstraňovače skvrn Eurona
o 06.08.2010, 15:08 | dolph
jj tak jsem slyšely i z jiných stran že persil sensitiv je asi best.. koupíme gel a posléze uvidíme jak to sedne.. díky všem za postřehy
o 06.08.2010, 15:16 | michall
Perem v normálních prášcích, jen když byly děti hodně malé, tak jsme používali na jejich věci něco tekutého, tj. ne v prášku, ale nebylo to nic extra na dětské. Snad jen jednou měly obě nějakou vyrážku, ale to nemuselo být z prášku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3491 sekund.