Navštíveno 1258x

Teď jsem se vrátil z nemocnice, byl jsem vyzvednout dcerku ze školky a po cestě jsme se stavili na jedno a na pitíčko s brčkem. To brčko jsem měl zapíchnuté jako vykrajovátko lineckých koláčků v pravém oku. Naštěstí jenom v rohovce. Ale ten pocit když to tak jakoby mlasklo, když jsem ho vytáhnul byl hodně zvláštní.....
a co voko, v pohodě, žádný následky? jaks to dokázal?
Spíš ona jak to dokázala.... Oko snad dobrý, ráno jdu na kontrolu, měl jsem prý velké štěstí, že se netrefila do duhovky ....
sakra hlavně že bude oko v cajku! jak se ti to povedlo? já měl rohovku jen poškrábanou ale 10 dní jsem s tím ležel a bolestí nemohl otevřít ani to zdravé oko!

03.08.2010, 18:33 |
tesil Asi jsi ji nasral...:-))

03.08.2010, 18:34 |
Pekys tak to taky nejak nepobiram, jak se vam to povedlo. Manualni zrucnosti na zapichnuti brcka moc potreba neni ;o)
Ale deti nekdy dokazou divy, vterinka a co se vsechno muze stat, co? Tak hlavne at mas oko v pohode.
no jestli vidíš na monitor, tak je to ještě v poho :-)))
mě zase dal dneska malý pěknou hlavičku, málem mi zlomil nos a z brýlí udělal kontaktní čočky...
Brčko jsem jí rozbalil a chtěl ho použít jako kouzelnou hůlku a ona po něm hmátla, že bude Hermiona či co, a při tom mi ho píchla do oka...... Dostal jsem nějaké umrtvovací kapky do oka, tak to ani nijak nebolí.
Jedna pro Tesila :-)

njn děti jsou dneska jako malí teroristi... nevypočitatelní a otázka není zdali zaútočí... ale s čím :-D
to není prdel, oko bude za pár dní ok..příště se na brčko vyserte:o)
ty vole - mam mrazeni az nevim kde... at ses brzo OK...

03.08.2010, 20:02 |
tesil ty woe, to mi neco pripomina...mel jsi se nechat osetrit ode me.....

04.08.2010, 08:27 |
Veva tak ať máš oko v pohodě... zapíchnout brčko do oka se asi musí umět...
už vidím, ale hrozně to řeže, jako bych měl otočený řasy dovnitř....

05.08.2010, 08:39 |
Fipo Masakr, připomnělo mi to britský film The Children. Začíná to maličkostma, nakonec žádnej dospělej nepřežije. Tento film určo doporučuji ke shlédnutí
[ Link ]