Navštíveno 549x

02.08.2010, 20:35 |
Kapka (M)
chystame se s Johanem a našema polovičkama na dovču..začatek září...asi Řecko..požadavky: ubytovani ne 10patrovy hotel..někde trošku v civilizaci aby bylo kam večer vyrazit-spiše nějaké mestečko...aby to nebylo k moři 5 km...chceme si pujcit na miste auto-skutr,tak aby bylo taky kam se podivat zajet na vylet...stravu asi polopenzi,aby jsme se nemuseli vracet na obed na hotel..tak sup sem s napadama kdo kde jste byl
OT: Davide, hlavně si vem kanystr s benzínem :D

02.08.2010, 20:57 |
Pekys Si potrpis na adrenalinovy dovoleny? :oDD Ted jsou to benzinky, vsude se stavkuje, a rekove si myslej ze za krizi muze zbytek evropy...Tam to bude jeste horky.
Asi bych jel nekam na ostrovy, tam bude klidnejs. Zakynthos je profláklej jako hezkej. Jedna půlka v noci akcní, druhá půlka ostrova klidná.

02.08.2010, 21:21 |
Kapka (M)
jasan že letecky na nejaky ostrov..par lidi se ted vratilo z ostrovu a tam je klidek pohoda..takže tohle bych neřešil..
Zakynthos, Lefkada. Thassos nic moc...
Já jsem byl teď na ostrově Kos hotel Ilios
[ Link ] od moře je to cca 1km, ale z hotelu jezdí autobus na pláž a zpět, kousek od hotelu je dlouhá ulice až k pláži, kde je hodně restaurací a krámečku, Hotel je ve městě Tigaki a hlavní město Kos je cca 15km, kam jezdí místní autobus každou hodinu, byly jsme tam jednou večer a nářez, bary, mraky lidí, jinak moc pěkný město památky, přístav a všechno. nějaké fotky mám na facebooku
jinak nějaké krize bych se nebál, na ostrovech kam jezdí turisti stávkovat nebudou, byly by sami proti sobě
Zacatkem cervence sem byl na Lefkade, konkretne Kalamitsi. Autem do Benátek a z benátek trajektem do Igoumenitsy, 24h na lodi :) Vyprd sem se na nějaký cestovky, pres net objednal a zaplatil lodni listky (246 ecek, zpatecni pro dva lidi a auto) , pres net dojednal ubytovani a zaplatil zalohu...
Celkovy naklady se vsim vsady cca 40k pro dva lidi (s tim ze sem kupoval i nejaky veci co mi zustaly), najeto 2500km

03.08.2010, 09:32 |
Alííí Já už byl zase asi 5x na Rhodosu, jezdím přímo do města Rhodos (nejlépe uplně na špičku ostrova), na jedné straně klidné moře a kamínky, na druhé (200 metrů) vlny, a písek.
Hotely víc než slušný, ve městě super život, a výlety autem i na skůtru ideální.
Zrovna Rhodosu bych se vyhnul, tam mi přijde, že jezdí půlka republiky. Nejlepší reference jsem slyšel asi na Zakynthos a Lefkádu (co do přírody), jinak na památky Kréta. Z těchhle tří bych vybíral. Ale vyloženě chyba se neudělá s žádným ostrovem.

03.08.2010, 11:09 |
Kapka (M)
na Lefkadě jsem už byl prohanět surfa po moři..takže to škrtame...a autama nejedeme-letecky