Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Trubičková pojistka

o Navštíveno 398x o
o 02.08.2010, 13:02 | LukeFab
zdravím,mám takový problém V mých Geniusech ht 5005 se přepálil apojistka typ F2A 250v,tak jsem koupil dvě nové projistotu,ale když jsem tam dal první,tak mi repra nejely,vyndám pojistku a je spálená.Dám druhou a zase to stejné,nevíte čím to může být?

o 02.08.2010, 13:36 | DaveF
nejspíš nějaká závada třeba ve zdroji, trafo, apod., ale klidně i něco jiného. Takže vyhledat opraváře nebo popelnici...
o 02.08.2010, 14:55 | Pavel 528
presne,je neco KO na zdroji ci trafo ma zkrat...zalezi jakou to ma hodnotu a kolik do toho chces vrazit,jinak je to na vyhozeni...
treba pokud to bude trafem....pac ho nesezenes....

kdyztak mohu opravit

[ Link ]
o 02.08.2010, 20:04 | LukeFab
sakra,to je teda kvalita.mělsem tenhle model asi 4-5 let nebo jak je to dlouho co hned vyšel,před měsícem se mi posral jeden sw,něják vyhořel,tak jsem to vyměnil s tátou v jeho práci a ted toto.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3175 sekund.