Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Komisní prodej v autobazaru - doklady

o Navštíveno 772x o
o 30.07.2010, 10:06 | yethy
Zdravim,

mel bych dotaz ohledne komise auta v bazaru. Je bezne, ze krome auta predate bazaru taky velky i maly TP, zelenou kartu a karticku od emisi? Zda se mi dovne, ze pak ma bazar k autu vse a majitel nic. Nestaci treba kopit velkeho TP? Nebo je to vse odevzdano oproti podpisu nejake smlouvy?
Diky

o 30.07.2010, 10:15 | Šestikule | Upraveno: 2010-07-30 10:25:59
Přes bazar na komis jsem prodával jen jednou kdysi dávno a bylo to tak. Sepsal jsem s nimi smlouvu, dal jim plnou moc k přepisu a nechal tam všechny doklady (kromě zelené karty). Za týden se auto prodalo a pár dní na to mi volali, že se můžu stavit pro peníze. Ale asi dost záleží, jak je bazar seriozní.
o 30.07.2010, 10:15 | Milhauzz
Tak tak, oproti podpisu. Já to měl taky tak. Ve smlouvě o prodeji musí být specifikováno, že dáváš do komise auto s doklady a s tím, že po prodeji ti pošlou peníze tam a tam. Popřípadě v "papíru" může být uvedeno, že má plnou moc za tebe auto odhlásit na nového majitele.
o 30.07.2010, 10:28 | Alííí
Přesně jak píšou kluci.
U nás taky podepisuješ zprostředkovatelskou smlouvu, přičemž jednu si necháme tady, a jednu si odneseš. Ta prokazuje, že auto je tvoje, a my ho za tebe jen prodáváme. Necháš tu všechny klíče i všechny doklady, a podepíšeš plnou moc, že v případě prodeje máme právo za tebe auto i odhlásit na nového majitele. Ty pak jen skásneš love, a jdeš si odhlásit pojistku (v případě, že jí za tebe taky neodhlásíme). :-)
Jak jednoduché...
o 30.07.2010, 10:46 | BadyS
taky jsem vše nechaval vždy a sepsané přesně jak popisuje Alíí....kde to chceš tady nechat, at tě radši varuju :o)

jinak si ohlídej termín výplaty peněz
o 30.07.2010, 12:59 | yethy
OK, diky za reakce. Jen jsem se chtel ujistit. Rikali ze penize neposilaji,ale davaji na ruku.
BadyS: je to bazar Exclusive na rohu hornopolni a ceskobratrske. Uz tam jendoho Cougara maji a pry je o to celkem zajem, tak uvidime...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3552 sekund.