Navštíveno 1715x

zdarec lidi... jak je to s jizdou bez predniho skla? budu asi potrebovat prevezt brouka cabrio bez predniho skla... sice bych si vzal helmu, ale asi se s tim na silnici nesmi ze? :-)

29.07.2010, 22:33 |
Oli luke smi ale musis mit tu helmu a ochranu zraku (brejle) nekde ve vyhlasce to primo je ale hledat ti to nebudu

29.07.2010, 22:34 |
TROY A jak to máš daleko?
Bejt polda a potkat tě v helmě ve městě tak se akorát poseru smíchy :o)
no je to prave docela daleko... 30km mezimesto a pak po Brne...
porsche design helma je samozrejmosti v mem povozu... kdyz jedu nekde strelbu tak jezdom jen v ni...
Okamžitě jsem si vzpoměl na kamaráda v zimě z lakovny :-)))
[ Link ] Jinak je to o lidech, když budou normální, budou se smát.
Jestli pojedeš po dálnici, tak si dej známku na helmu :)
L-J: bude zalezet na koho narazis, jezdil jsem pul dne po meste a dokonce jsem i policajty poustel z vedlejsi a jen podekovali a jeli predemnou ;-) celkem dlouho :-)
Jel jsem tedy bez helmy, ale i tak to bylo poznat, ze tam to okno neni :-)

30.07.2010, 16:52 |
cuir a to auto uz mas v kupe nastrojeny se svetlama, blinkrama, znackama, zrdcatkama a tak? a jde jen o to tam dolipnout celni sklo?
Pokud jo tak nevidim v tom problem ..s helmou nemuzou ani nic rict... Brouk neni ani stavenej tak aby pri srazce s chodcem byl pro chodce "bezpecny" takze absence skla tomu uz nemuze uskodit. A kdyz budes mit krytej zrak aby se nemohlo stat ze budes nedobrovolne oslepen a tim padem by si mohl zpusobit nehodu tak si myslim ,ze kdyz se policajt podiva na tveho brouka tak ikdyz to bude ultrakunda tak to pochopi.
Jel jsem jednou do znojma v autobusu a chytli sme sutr do celniho skla. byli sme asi tak 10km od znojma a ridic pres toho pavouka vubec nic nevidel..takze se nas zeptal jestli ma okno vysklit uplne a dojet to bez nej a nebo jestli pockame 30 minut na nahradni autobus...Takze vysklil a dojel. Helmu nemel..mel jen slunecni brejle...ostatni se nedivali do predu :D ale byl v tom autobude krasnej vzduch a peknej pruvan..konecne sem se prestal na sedacce potit :D :D
Nebál bych se toho. Hlavně brýle a bude to ok...
BTW: Minulý týden jsem potkal Mondeo combi jedoucí z lakovny. Nemělo světla, skla, kapotu, ani jedny dveře, v interiéru jedna sedačka, volant a řidič. Ve finále šasi s motorem a nápravama...
Hele Luku nesmíš se toho bát, tohle jsem našel na virtu :-))

no vim ze vetsina z Vas asi klidne muze chodit pesky, ale me ridicak zivi... takze rady typu nesmis se toho bat jsou mi k nicemu... presto diky...
vypada to ze snad stihnu to sklo usadit...