Navštíveno 690x

nevíte někdo jak funguje vyhledávání www stránek? jde o to že jsem u kámoše nechal udělat www stránky jeho firmy, už běží a vše ok. jen třeba seznam - firmy, ani googel je nenajde. kde se má co nahlásit a zaplatit aby to google našel? díky
vyhledavače si to najdou sami, trvá to pár dní, než se do jejich registrů hledaných výrazů načte obsah stránek. Problém je u flash stránek, tam je nutno zapisovat klíčové slova do souborů.
Zkus to teď zatím vyhledat podle třeba tel. čísla nebo mailu, něčeho,co je 100% specifické pro obsah toho webu
přidej do kódu meta data pro vyhledávače...
a koukni třeba sem, tam jsou aj ukázky
[ Link ]
zalezi taky, jak presne jsi zjistil, ze nic nenajde
ale jinak vyhledavace jsou dost slozita vec a jestli se chces dostat treba na prvni stranku, dej tomu 2-3 roky a hoooodne knowhow :-)
anebo zvolit dobre jmeno domeny, pak se da dostat do top10 bez prace

30.07.2010, 07:52 |
Kacko Jak uz jsem tu kdysi psal, dokazu kohokoliv dostat na prvni stranku google a seznamu behem par mesicu(zalezi na sile konkurence).
Vyhledavace si te samy nenajdou, musi na tebe najit odkaz.
Meta tagy ti taky nepomuzou, to byvavalo.
Dobre jmeno domeny je pouze dobry zaklad k uspechu.
Jestli chces zjistit, jestli te maji indexovaneho, pouzij parametr "site"
Priklad - dej do googlu:
site:www.mujweb.cz
Stejne tak muzes zjistit kolik stranek na tvuj web odkazuje:
link:www.mujweb.cz
no, mám asi štěstí :-), protože jsem zvolil dobrou doménu, žádné SEO nepoužívám a v Googlu i na Seznamu jsem Top1 a Top2 dle hledaného výrazu

30.07.2010, 21:32 |
Kacko Šestikule: Jak rikam, je to dobry zaklad k uspechu. SEO pouzivas, jelikoz nejlepsi SEO je kvalitni web. Stesti mas, pac konkurence je tragicka.