Navštíveno 1206x

29.07.2010, 10:01 |
DaveX Ahoj, no tak situace se nám troch vyvrbila a z taťky se vyklubal trochu ......
Chci se s ním nějak domluvit. Je někde zákon o otevírání dveří do vozovky atd, chtěl bych si to trochu pročíst. Nebyla to úmyslná nehoda ani z nedbalosti. Chci to vyřešit po dobrém, ale on mi začal vyhrožovat polici atd. Nechci prostě být za nějakého šaška nebo tak. Je mi líto co se stalo ale já nevím. Nešlo tomu zabránit.
Pro ty co neví: otevřel jsem dveře a 15 cyklistka mi do nich narazila. Vylomený zub a šrám na bradě, který se musel šít. Předtím jsem pouštěl auto, poté otevřel a ona narazila. Chvilkový okamžik. prostě jsem ji v zrcátku neviděl.
Já si pořád stojím za tím, že brada je součást hlavy a když neměla helmu tak to prostě jednoznačně moje chyba není.
Chci to vyřešit po dobrém, ale jelikož její taťka je d.... tak to asi pude hůř. Pokud se tu někdo najde, kdo mi trochu poradí, budu rád. Chyby jsem si vědom.

29.07.2010, 10:13 |
hanzz No, upřímně, jestli ten její fotřík začal hrát nějaký habaďůry, tak bych se zachoval naprosto stejně a přestal s nimi úplně komunikovat. Už bych jim nenabízel ani pomocnou ruku a už vůbec bych netvrdil, že je to moje chyba. Počkal bych, jestli něco budou zkoušet a jestli ano, tak bych mu řekl, že po nich budu chtít uhradit opravu dveří a další náklady.
Jinak skončíš podle hesla, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán...

29.07.2010, 10:19 |
JR ja si myslim, ze ty jsi tam stal uz peknou chvilku s porouchanym autem, zapnutejma varovkama, otevrenejma dverma a vozidlo bylo v patricne vzdalenosti oznaceno vystraznym trojuhelnikem ... holka jela, nekoukala na cestu, nedodzela bezpecny odstup a naferovku te nebourala ..... :-D
jak píšou kluci! a maj pravdu! A hlavně když někdo přijde na policii, že před 14-ti dny jela dcera na kole atd.... tak nevim jestli to budou nějak moc řešit...
a tatínek po tobě chce co prosimtě?

29.07.2010, 10:24 |
Rudi Ja myslel, že si měl otevřený dveře a ona ti do nich schválně nalítla, aby z tebe pak něco vysoudila?

29.07.2010, 10:26 |
DaveX kamil306: vyhrožoval, že zavolá policii a že to bude chtít řešit právní cestou.

29.07.2010, 10:26 |
MaxxT jestli je to blb, vysral bych se na nej, slusna omluva, nejaka mala uplata a kaslal bych na to.. endes. Cim vic do toho budes rejpat, tim horsi to bude. Takze asi tak.

29.07.2010, 10:34 |
DaveX No spíš mě zajímá, jestli se těma policajtama něco vyřeší. Zkusím ještě zajít za známým ať mi poradí. Já pořád myslím, že když se jí stal úraz na hlavě (sice brada, ale je to součást hlavy) a neměla helmu, přitom je povinná ji do 18 nosit, tak si myslím, že mi nemůžou říct nic. Právě to potřebuju zjisti v zákoně, jestli mám pravdu. Tím by to bylo vyřešeno. Já jsem slušný člověk a nabídl jsem jim finanční pomoc s tím, že jim celý zub asi nebudu schopen zaplatit a pan Taťka začal vyhrožovat právníkem. Je to těžké, ale prostě chodím do školy a na brigádě si toho moc nevydělám.

29.07.2010, 10:35 |
JP Čeho chce tím vyhrožováním dosáhnout? Nechceš mu zaplatit nějaký výlohy nebo proč? Jestli jen tak ucejtil že by z toho mohlo něco kápnout, tak bych dal asi bokem nějaký bolestný tý holce a jinak trval na tom, co píše JR.
heled tohle by stejě u pčr skončilo spoluvinou obou stran takže myslim že to nemá vůbec smysl řešit.....
ty si chtěl řešit po dobrym což je správný a pomoct cyklistce který vlastně nic neni až do doby než její otec vycejtil možnost "vysouzení" velkejch peněz takže začal dělat drahoty atd atd.....
z jedný strany :
§ 26
(1) Otevírat dveře nebo boční stěny vozidla, jakož i nastupovat do vozidla nebo vystupovat z něho se smí jen tehdy, není-li tím ohrožena bezpečnost nastupujících nebo vystupujících osob ani jiných účastníků provozu na pozemních komunikacích.
z druhý strany :
cyklistka je účastník silničního provozu stejně jako ty tudíž musí přizpůsobit ryhchlost situaci a stavu vozovky..... na tohle se v mluvě pčr dá svést věcí že by ses divil..... prostě chápej to tak že účastník silničního provozu je povinen předvídat....
pokud to její strana nechce řešit po dobrym tak bych na ně regulérně nastoupil s tim že dcera (předpokládám že v 15. měla helmu) nepřizpůsobila jízdu součqasný situaci na vozovce a požadoval bych náhradu škody za poškozený dveře, úšlej zisk, náklady na dopravu k nim a hlavně trauma který ti způsobila...
a nebo se s nima jednoduše přestav bavit...

29.07.2010, 10:39 |
JP Jo tak, no popravdě je to skoro bez pochyb tvoje vina a náklady s tim spojený bys měl zaplatit. Jestli měla nebo neměla helmu je vedlejší, stejně jako je vedlejší jestli je řidič na hlavní připoutanej nebo ne, když mu nedáš přednost, on do tebe nabourá a vyrazí si zub.

29.07.2010, 10:39 |
DaveX Nismo.Power: no právě, že tu helmu neměla.
Se ho zeptej co po tobě chce a podle toho se zařiď..

29.07.2010, 10:48 |
DaveX kamil306: chce po mě zaplatit ten zub a má taky jizvu na bradě. Tak nevím. Zub cca 14000.

29.07.2010, 10:51 |
JP DaveX: Jestliže jsou svědci, případně jsi podepsal nějakej papír o tom jak se to stalo apod., pak je to na tobě. Jestli ne a máš na to žaludek, tak udělej to co píše JR a nejspíš se to pro nedostatek důkazů rovnou odloží.
Jestli měla nebo neměla helmu nehraje roli.

29.07.2010, 10:55 |
DaveX JP: nepodepsali jsme nic a svědků si teď každý může vymyslet hodně.
Já akorát vím, že cca 20 sekund za mnou jel segřin přítel kterého jsem po zastavení pouštěl a poté jsem otevřel a ona narazila. To je vše. Lidi, co byli kolem jsem nevnímal. Byl jem v šoku.

29.07.2010, 11:03 |
JP Nevim no, bejt to na mě tak do toho netahám policii a soudy a prostě to zaplatim. U soudu máš sice s dobrym právníkem šanci, že i když prokážou tvojí vinu, tak dostane nějaký krácení odškodnýho kvůli tý helmě, ale celkově to podle mě vyjde stejně dráž, než těch 14k.

29.07.2010, 11:18 |
choze jako JR - podíval jsi se nikde nikdo tak jsi otevřel a tečka.
U soudu nemá šanci, měl jsi snahu pomoci.
pochybuji že bude mít tatík na právníka.
Policie to podle mě odloží, s tím že je vina na obou stranách, ale bude lepší si připravit výpověd.

29.07.2010, 11:26 |
Radeggast | Upraveno: 2010-07-29 11:34:26
Doporučuju na tyto situace přečíst § 47 361/2000...
Výcuc:
Dopravní nehoda je událost v provozu na pozemních komunikacích, například havárie nebo srážka, která se stala nebo byla započata na pozemní komunikaci a při níž dojde k usmrcení nebo zranění osoby nebo ke škodě na majetku v přímé souvislosti s provozem vozidla v pohybu.
odstavec 4
Dojde-li při dopravní nehodě k usmrcení nebo zranění osoby nebo k hmotné škodě převyšující zřejmě na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí částku 100 000 Kč, jsou účastníci dopravní nehody povinni
a) neprodleně ohlásit dopravní nehodu policistovi,
b) zdržet se jednání, které by bylo na újmu řádného vyšetření dopravní nehody, zejména přemístění vozidel; musí-li se však situace vzniklá dopravní nehodou změnit, zejména je-li to nutné k vyproštění nebo ošetření zraněné osoby nebo k obnovení provozu na pozemních komunikacích, především provozu vozidel hromadné dopravy osob, vyznačit situaci a stopy,
c) setrvat na místě dopravní nehody až do příchodu policisty nebo se na toto místo neprodleně vrátit po poskytnutí nebo přivolání pomoci nebo ohlášení dopravní nehody.

29.07.2010, 11:28 |
DaveX choze: s tou výpovědí bych potřeboval pomoct. Nevím právě, jak to udělat. Já se s tím nechci tahat. Právě jsem uvažoval, že bych přiznal vinu, zub se zaplatil z povinného ručení a konec.
Ona ještě nikde u lekaře neřekla, že jsem to zavinil já, takže zub by se měl platit z úrazového pojištění.
Připadá mi to tedy tak, že tatínek chce peníze po mě i po pojišťovně. Vyhrabal se z něho pěkný neřád.

29.07.2010, 11:29 |
DaveX Radeggast: prosímtě kde to najdu?

29.07.2010, 11:30 |
Radeggast | Upraveno: 2010-07-29 11:42:03
Třeba
[ Link ] ... Je to ale jenom o dopravní nehodě...
EDIT:
Nevím, jestli rozhovor probíhal po dopisech nebo jenom osobně, ale jestli jsi nic nepodepsal a nejsou žádné důkazy, tak je to jako by jsi tam v tu chvíli vůbec nebyl... A jestli ti bude vyhrožovat, tak bych na něj podal trestní oznámení...

29.07.2010, 11:33 |
Radeggast | Upraveno: 2010-07-29 11:42:11
...
viz odstavec 4 bod a:
Pokud si pamatuju, ona po bouracce odmitla volat policii? Jestli jo, tak nikde jsem nebyl, nic jsem neudelal, tady mate 10k, omluva a nazdar.
V zadnym pripade nepriznavat vinu!
pokud jí ještě nebylo 15 a jela bez helmy tak má průser, pokud už je po 15 tak je jen doporučeno jí mít ale neni povinost....

29.07.2010, 12:02 |
DaveX Vlastah: no byl tam svědek.
Já tvrdím prostě svoje.
Stál jsem na kranici, měl jsem výstražné světla, protože jsem si chtěl odskočit do obchodu. Pouštěl jsem auto, ve kterém seděla segra s přítelem. Auto projelo, otevřel jsem dveře a narazila. A konec.
To řeknu Taťkovi, pokud zače vylítávat s právníma kecama. Pak řeknu co řekl nismo nebo tak. Prostě pokud začne z toho dělat nějakou komedii tak se na něho vyseru.

29.07.2010, 12:08 |
DaveX Nismo.Power: je to povinnost do 18 let podle nového zákona.

29.07.2010, 12:44 |
Alííí Jako JR !
A pokud je to nějakej hajzl co vyhrožuje, tak na hrubou díru, hrubá záplata.
Otevřené dveře u odstaveného auta, auto patřičně označené, ožralá zfetovaná nezletilá cyklistka bez helmy, náraz, a ještě ujela. :-D

29.07.2010, 12:59 |
choze sepiš si co jsi kde řekl před svědky. a z toho bych vycházel aby nebyl rozpor.
trval bych na to co napsal JR. pokud jsi nikde nic nepodepsal tak nemaj šanci.
PS. Nech smazat všechny důkazy, tudíž i tady na foru.!!!!!!!

29.07.2010, 13:09 |
BadyS kamil306: no co od něj chce, aby si jí vzal za ženu :o))))))) bo bez zubu ji neudá :o)
normálně přestat řešit s ním jakékoli věci, at si to dá kam chce, on každý dělá bububu a pak z toho nic není a pak jako JR, kterej to popsal dokonale.
Už nevím, jak to bylo... Ten tatka si pro ni dojel??? Ten svědek je neutrální (jakože na žádné straně) a jsi s ním v kontaktu???
Aby jsi z toho neměl navíc průser, že jsi nezavolal policajty... I když to si nemyslím...

29.07.2010, 13:40 |
DaveX Radeggast: oba sou povinni zavolat policajty. Svědek je nějaký 15 kluk, kterého jsem neviděl ale prý to viděl a neříkal, že to je moje vina. Je to ale známý od te holky, takže na jejich straně kdyby na to přišlo. Přítel pro ni přišel a odvedl si ji domů, pak ji zavezl domů.
Třeba to jen špatně pochopil. Uvidíme večer. Zkusím to domluvit na spoluvinu a že bychom zaplatili každý něco.
Počítej s tím,že pokud jsi ujel od nehody se zraněním (třeba ti řekla,že jí nic není a nic vidět nebylo!!! ) tak dostaneš flastr a mám pocit,že 4 nebo 5 bodů! Ty máš totiž povinnost takovou nehodu hlásit,přesně jako se to píše v tom co tady dal Radeggast.
Hlavně si zjisti jestli si tam vůbec stát mohl.
No a v neposlední řadě,nechápu zub za 14 tisíc...tady se u nás zuby pohybují od 4-7 tisíc.

29.07.2010, 13:52 |
Mika Zdravý VS. náhradní zub. Bejt tebou zacvakám nějakou tu kačku a raději se dohodnu. Nemyslím, že by jsi něco vyhrál. Její povinností je sice helmu mít, ale ty jsi způsobil újmu a ty jsi za to zodpovědný! A jak ti tu radí vykašlat se na to a spoléhat se, že to nedá k soudu, tak na tuhle variantu v týhle době bych nespoléhal.

29.07.2010, 13:58 |
Rudi Osobně ti to řeknu takhle, pokud se jí opravdu něco stalo a bude chtít po tobě náhradu škody s tím, že na tebe zavolá policajty, protože si ujel z místa činu, tak on s tím rychle přestane, protože, jak ty, tak on( jeho dcera) jste z místa činu bez nahlášení DN ujeli. Čili jakmile on zjistí, že ho bude čekat nějaká pokuta předtím, než by z tebe chtěl dostat nějaký prachy, tak rychle couvne...
jestli mela helmu, to nema na nic vliv... maximalne, az se pak budete soudit o vysi odskodneho. ale pochybuju, ze soudni znalec rekne, ze by nejaka helma zabranila vyrazenym zubum.
jestli jsi tam mohl stat je taky irelevantni, navic je to jedna z mala prokazatelnych veci, takze s tim stejne nic nenadelas.
DaveX: To je jedno kdo, ale musí se to ohlásit a jestli na tohle přijde řada, tak komu to udělí jako chybu... Tobě nebo 15 leté holce... O to tady de...
Každopádně, v tuhle chvíli bych tvrdil svoje (respektive to, co psal JR)
Jinak, hodně štěstí...
to jsou zase keci určitých členů. JESTLI neumíte číst, tak se chce domluvit a to že její fotr je kretén a chce ,,zbohatnout" tak ať se klidně i po****. Když na takové sviňárny má žaludek on, tak já bych s klidem řekl to co JR :)
a pište dál moudra :) chci se i dál usmívat

29.07.2010, 14:24 |
Rudi A hlavně, jak se ví, že si to způsobila během tý nehody? Během nehody nebo i po ní jí nic nebylo a najednou přijde, že je poškrábaná, dobitá a zub v čudu? Nic jí nebylo, proto se policajti nevolali, to jestli někde spadla cestou domů je už jen a jen její problém a teď se chce na tobě jenom její fotr zahojit. Po tomdle vychcánství bych se ním už dál nebavil.

29.07.2010, 14:39 |
JP Než s něčim takovym začneš, zajeď na to místo kouknout, jestli tam někde neni kamera, abys pak nebyl na n@vě v sestřihu pirátů:D
2davex:
pamatuješ, co jsem psal hned z prvopočátku? Že jsme v ČR a bude to v pořádku jen do doby, než si někdo z rodiny uvědomí, že by se z toho dalo něco vytřískat? Ani to moc dlouho netrvalo, že?
Otec evidentně hřeší na to, že jsi "hodný chlapec" a jdeš jim naruku. Tak jím přestaň být a uvidíš, co se bude dít.

29.07.2010, 15:07 |
fredh hele, co takhle zajít za nějakým právníkem, poradit se s ním, vymáznout mu něco málo za konzultaci a mohl bys bejt vysmátej, než něco vůbec platit. Chápu, že chceš pomoct holce, ale když je taťka svině, tak se na něj dobře připrav. Bude tě to stát neporovnatelně míň ne?

29.07.2010, 15:15 |
DaveX fredh: řeším tady zub za 10000. Má ještě úrazovou pojistku. Pokud jí pojišťovna zaplatí 5000 tak 5000 klidně dám.

29.07.2010, 15:25 |
DaveX No jedu tam, držte palce.

29.07.2010, 17:48 |
Mika jjoojjo

29.07.2010, 19:04 |
fredh já vím že to není žádná raketa. Ale mě by dost sralo, že se mě někdo snaží ojebat i přes mojí veškerou snahu vyjít vstříc. Ale je to tvůj boj no.
tak podle toho co chápu, tak chtěji zaplatit komplet zub za 14K a ty na to nemáš peníze. jestli to je takhle, pak bych se choval stejně jako ten její fotr, protože jako pardon, ale tys jí otevřel dveře do cesty, ona se zrakvila a za tvojí chybu aby ještě starej vytáhnul ze šrajtofle 14K...to bych byl pěkně nasranej...takže nechápu proč by měl bejt tatka svině...

29.07.2010, 20:12 |
DaveX Takže:
Vyřešilo se to tak, že mu dám peníze, ať mám klid. Jakmile jsem něco řekl o tom, že by to byla spoluvina, hned začal mluvit o policajtech a o právnících. Domluvili jsme se tak, že se uvidí, kolik to bude stát peněz a pak se domluvíme co a jak. Snad to dobře dopadne a ten zub nebude tak drahý. Hádat se s ním určitě nemá cenu a řešit to právní cestou už vůbec ne. Má hodně peněz.
Takže spíš mě zajímá, zdali to nepůjde zpětně nahlásit a od čeho se odvíjí pokuta. Pořád si myslím, že je lepší dát 2500 pokutu a vyřešit její zranění z povinného ručení než platit 14000 za zub.

29.07.2010, 20:15 |
DaveX Luke_288: Luke, není to jen tak. Prostě má peněz dost, ale snad se nějak dohodneme. Mi říkal, že kdyby ON byl svině, tak zaplatím daleko víc. Takže jakoby prý mám štěstí. Nechci to řešit, sepíšem papír, zaplatím to nějak na splátky a bude to.
a to že má peníze znamená co? že by to teda tím pádem měl cvaknout a držet pysk?
na tohle je dobrý asi myslet dřív, v tuhle chvíli těžko budeš zpětně hlásit nehodu.

29.07.2010, 20:34 |
20bad Tohle jsem ti psal k tematu minule a platí to stále:
dodatečně nahlásit nehodu na policii lze, ale pokud chceš aby z tvého povinného ručení šlo plnění toho zubu tak musíš uznat vinu nebo ti musí být prokázána a to znamená, že jsi způsobil dopr. nehodu se zraněním což je 25-50tis pokuta a zákaz řízení, pokud se nebude jednat o přečin ublížení na zdraví, jako třeba zhoizdění, nebo trvalé následky atd. (což by asi nebylo, ale to by musel určit soudní znalec)
a doplním, pokud by se teda jednalo o TČ, tak tam je podle §307 možné vyrovnání a to kdyby si zaplatil, tak dostaneš jen podmínku a jinak jsi čistý, což ale nic neřeší a je lepší to zaplatit hned a bez soudu. Tenhle případ by byl podle mě ale pouze přestupek a ne TČ a tudíž by to skončilo ve správním a pokuta co je psaná nahoře. Bejt to můj případ tak zatloukám, a když to oznámý, tak vypovím, že jsem dveře měl otevřené už 20sekund a že mi do nich vletěla, že koukala jinam než přes sebe. Nevěřím, že by ti prokázali kdy jsi otevřel, kde v tu chvíli byla ona atd.

29.07.2010, 20:36 |
Syrup ja bych se na nej vysral :-) ... nema fotku, zaznam z kamery, zaznam od policajtu= nemuze nic! Ale pokud mu jen tak ze "strachu" vyplaznes 14 litru, tak jsi charakter :-))

29.07.2010, 20:40 |
20bad Zase se musí nechat, že pokud jsi to zavinil tak se snažíš o nápravu, což se dnes jen tak nevidí a palec nahoru. Nechce to jen ze sebe dělat dojnou krávu. Ona už si to třeba nahlásila na svojí pojistku a dostat to ještě jednou od tebe jim za trochu usilí asi stojí
DaveX: jak pise 20bad -nedostanou z tebe nic, dokud ti neprokazou vinu na nehode, coz se zpetne bude prokazovat spatne. tzn nejake fotrovy vyhruzka, jaka by mohl byt svine, ber s nadhledem, maximalne s pokazem na vydirani.
hlavne se nikam nechod priznavat.

29.07.2010, 21:00 |
DaveX Luke_288: nene, jen že prostě kdyby chtěl, tak si zaplatí právníka jakého chce.

29.07.2010, 21:03 |
DaveX .mycTD: zaplatím to a bude klid. Nechci se nijak tahat po úřadech, právnících a policajtech. Uvidíme, kolik bude stát ten zub.

29.07.2010, 21:09 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-07-29 21:19:56
a tohle jako lze uplatnit na zákonný zdravotní pojištění? já osobně mám zravotní připojištění a to asi ve třech verzích, ale nejsem si uplně jistej, že když si někde vylomim zub, tak mi to vytopí pojišťovna. pokud to tak funguje, pak ano a neříkám nic, ale pokud ne, tak seru z toho co mu tady radíte, aby se na vykašlal.
už tě syrupe vidim, jak ti někdo takhle pocuchá zuby, ty necháš u zubaře dvacku jen to fikne a ten co ti to způsobil se ti vysměje, pošle tě doprdele a ty srazíš paty a necháš to bejt
DaveX: jenom bych ti poradil, jestli budeš nakonec platit ten zub na základě nějaký faktury od zubaře, nech si od starýho podepsat, že tímhle celá věc končí (velice zjednodušeně řečeno), aby to na tebe za rok nezkoušel znova. vidí, že jsi mladej, tak toho taky asi lehce zneužívá

29.07.2010, 21:29 |
DaveX Luke_288: jj chci sepsat nějakou smlouvu, ale to až budem vědět, kolik to bude stát. Pojišťovna uhradí cca 3-4 tisíce. Víc ne. Já se z toho nechci prostě nějak vymluvit. Necítím se 100% vinný, ale s tím nic nezmůžu. Raději zaplatím a hodím to za hlavu.

29.07.2010, 21:35 |
20bad luke_288 - myslel jste tím,že má třeba úrazové pojištění.
Jinak právník je tomu pánovi v tomhle případě na dve věci i kdyby to byl sám Sokol:-)
Ted se zamyslete, on podepíše papír, že dává peníze za úraz co způsobil a poškozená mu podepíše, že ho už nebude dále popotahovat. A bude to sepsaný ve smyslu §307 tr. řádu jako vyrovnání. A ted se stane, že ona to potom nahlásí na policii a jako důkaz tam dá tenhle papír. Ta to bude vyšetřovat, veme ten papír, ano on se tu přiznává a dává odškodnění. Oznalcují to zranění a to nebude dosahovat intenzity ublížení na zdraví, takže se nejedná o TČ, takže nějaký vyrovnání nepřichází v úvahu a daj to na magistrát. Ona nevypoví, že si nepřeje aby byl DaveX za její zranění jakkoliv postihován a je v tom znova až po uši. Ten papír co by si sepsali ve správním řízení nic neznamená, a přijdou za ním a řeknou, hele dej nám 20tis a ona pak ve správním vypoví že si nepřeje aby byl za její zranění jakkoliv postihován neb by to cítila jako vlastní újmu. Vůbec to tak nemusí dopadnout, ale bych si velkého bacha

29.07.2010, 21:36 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-07-29 21:50:46
jasný, ale nenech si na druhou stranu moc srát na hlavu. zaplať co musíš, víc ani floka, jak říkám, starej vidí mlaďocha, tak to zkouší...
20bad: ty voe, odjakživa si tady všichni tykaj, to je první věc. druhá- ano, myslel jsem tím úrazový pojištění.
třetí- tzn lepší je se na to vysrat, normálně je vyfakovat a konec...at žije český myšlení.
znění dohody nikde není dany, ale v životě bych nikomu nedal prachy jen tak na hubu. to radši napíšu, že mu dávám sponzorskej dar a jakýkoliv další snahy o placení bych řešil už systémem fuck off, prtž mi nikdo nic nedokáže
z vlastní zkušenosti- jak se do toho začnou montovat právníci, je to dycky na dvě věci
To Luke: on Ti nevyká,ale mluví v množném čísle a má pravdu,že si akorát vytvoří tímto důkazy proti sobě :-)

29.07.2010, 22:35 |
DaveX Harryp: toto proberu s kámošem právníkem, jak to správně sepsat. Nějak to promyslíme.
DaveX: holka se zmrzacila vlastni vinou, ale ty ji zaplatis nove zuby, bo jsi dobrosrdecny a nemuzes se divat, jak s ni zdravotne-pojistovaci system vyjebava.
hlavne nepriznavat zadnou vinu :-)
(ani spoluvinu ;-) )