Navštíveno 1120x

tak se nám to tady začíná plnit lepšíma autama , krize bude asi jen pro normální lidi.
sem tam tady v okolí vidím porsche , mihne se tu aj ferrari , Masserati Quatroporte , hummer , dneskaj sem chytl další krásný úlovky , mitsubishi lancer evo10 , úprava RallyArt , bohužel nevrčelo a nejelo.
za hodinu ale aston martin rapide , šílený kulervoucí zvuk , kořeň to nešetřil , nádhera.
proč já blbec sem se místo dělání rukama neučil krást ve velkým :o)
Docela nestastne napsane chlape :-/
Proc mi z toho cpi zavist?
Delej vic a budes taky jezdit,hm..
néni co závidět , mám jiný sny , třeba se už letos postěhuju do novýho bývání .....
dyž se na to člověk nadělá , přeju mu to , ale jinak ....
hummer je nějaký výjmečný auto ? :)
jinak nevim mě to příjde normální a samozřejmě i když nebudu koukat na smysl příspěvku tak je jasný že krize se týká normálních lidí a na zmrdíky to nedošáhne :)
jinak dneska předemnou na křižovatce stálo GT-R a cvičně si hodil plnej rozjezd a to je panečku pokochání jak zvukový tak vizuální jak to auto za hroznýho kvílení prostě zmizí dřív než sem zařadil jedničku :) sice sem v GTR jel a tenhle rozjezd cejtil sám ale jako pozorovatel je to ještě lepší ! :)

28.07.2010, 15:53 |
DaveF zas to tak nedramatizujte a práce navíc ti taky vždy Ferrari nepřinese :-)
hele jestli to nebude tím, že prodej "luxusních" aut nějaká krize moc nezajímá...
nismo: tady u nás teho moc nejezdí , silnice jak tankodrom , lidi moc nevydělajů , takže sem tam neco takovýho je příjemný spestření.
Přesně tak jak DaveF,ten kdo má kačky tak mu je jedno jestli je krize nebo ne. Krize má vliv akorát na normální dělníky,protože se můžou ty nad nima na co vymluvit aby nemusely přidat kačky(toď můj názor) Dělám u žrádla a jediný jak nás krize postihla je to,že tři leta máme stejný prachy,jinak nejvyžší má od loňska taky nový fáro a my s borcama tak leda nový gumy na starejch plečkách.

28.07.2010, 16:36 |
rcman Závist vtom asi bude...
Mě osobně, je v celku jedno, kdo má c za auto. Samozřejmě, když to potkám, velice rád se pokochám a taky bych se svezl.
Ale dokud mě nákej takovej debil neudělá na silnici problém jenom proto aby se ukázal že na to mám... Tak je mě sakra jedno, jestly je to blbec v Hummeru nebo ve Fáčku.
Každej hold ty prachy mít nemůže... Zase víc peněz, víc starostí...
Míň peněz, starosti nad hlavu...
Prostě, každej je strůjcem svého štěstí...
rc man a spol. hezky řečeno :) ja taky zavidim lehce kazdy tento supersport ale vzdy jen ve chvili kdy to prede mnou prolitne pak uz sem zas spokojen se svim vozem. Mnohme ale mnohem vic me ale laka se v necem takovem svezt ani bych to nechtel ridit ale nechat se vozit. Strasne me zajima ten zaber do sedacky, jak to dřepí v zatačkách atd. Zatim jsem se nejvice svezl v aute ktere melo nejakych 300ps byl to drift bmw na mimoni a bylo to kurevsky dobrý. Nedokazu si zive predstavit zaber do sedacky treba u takoveho GT-R jak pise nismo ktery vystreli jak kulka. Dva tady u nas v usti taky jezdi a kdyz s nim nahodou cekam na krizovatce vzdy se tesim na zelenou jak ho uvidim vypálit :))
"dyž se na to člověk nadělá , přeju mu to , ale jinak ...." LOL

28.07.2010, 16:54 |
Cenda kríze nekríze, šéf Oraclu si údajně za minulej rok přišel na 35mld :-))) ale třeba mohl mít jinak o 10 víc...
Cenda ... poslednich 10 let, ne?

28.07.2010, 18:09 |
Legacy 2.5 | Upraveno: 2010-07-28 18:18:37
dneska po Praze pokaždé jiné:
4x Corveta
5x Ferrari
4x Porsche
3x Dodge Chelenger (z toho 1x SRT8)
9x Mustang
2x Masserati
1x Lancer EVO 10
2x Nissan GTR
Trochu jsem nechápal, co se to dneska děje, tolik kár jsem za cca 4 hoďky nepotkal, a to jsem nebyl jen v cetru
Kazdy den jezdim kolem Impexcaru a po praze toho clovek potka opravdu hodne. Rad se podivam, rad i pokecam s majitelem, ale abych resil co kdo v okoli ma a nema ? At si ma treba raketoplan, pokud ty penize neukradl. Osobne se uplne spatne nemam, na nejakou tu dovolenou take zbylo, deti zdrave. Jeste se zbavit hypoteky, to je takove aktualni bremeno.
každý se má jak chce. :-) já si teĎ třeba sedím na zastřešené studni u svého domku, čučím na ty vaše příspěvky a piju portské. krizi cítím jen v tom, že mě to tlačí do prdele a že je hodně práce a lidem se nechce platit. dnes jsem potkal jedno kilo a dva žiguly. lidi začínají asi hodně hrnout do veteránů. :-) tak na zdraví.

28.07.2010, 22:15 |
Kacko Jak uz bylo receno, kazdy se ma tak, jak chce.
Ted me nedavno krasne prekvapili moji spoluzaci. Celou pracovni dobu na fb, od 4h v hospode.. porad si stezujou, ze maj malo a ze jejich sef ma tolik a tolik.
Kdyz jim reknu, ze hledame lidi, nastup 30-40, ale musi se 8 a vic hodin makat, tak se zacali kroutit a ani jeden to nevzal:) Tak si dal delaji za 20hrubyho a stezujou si.
Uprimne ten zivot a vidinu te krasne budoucnosti u toho sameho piva nechapu.

28.07.2010, 22:18 |
JP Legacy: Maserati... je to naprosto jednoduchý napsat, nic tam neni dvakrát, ani s, ani r, ani t:-)

28.07.2010, 22:45 |
JP Jinak Hummer (H2/H3) se dá tušim koupit od půl mega... Kdo by taky dal víc za něco, co žere ve světlejch chvilkách 20l/100km a přitom je to na normální ježdění proti většině aut nepoužitelný. Koupí si to jedině úplně vymytá modelka na ježdění po Praze, autobazarník s řetězem kolem krku co chce bejt drsnej, nebo někdo kdo to fakt využije v terénu... ale takovej člověk si zase podle mě koupí za ty peníze něco vhodnějšího.
Jinak by bylo dobrý pochopit, co se při krizi děje - bohatství nemizí, jenom se přesouvá někam jinam, typicky od blbejch k chytrejm:D
tzn. jedu v hummeru, tak jsem zakonite chytrej...
...tyvole, me na tom cosi nesedi :-)
hele tyhle keci mě bavěj. makám v soukromý menší, v podstatě rodinný firmě. navzdory nějaký teoretický krizi máme práce tři prdele, taky se máme relativně dobře, ale je to o tom, že např dnes jsem od 6ti na nohou a pracovní záležitosti jsem přestal řešit před cca 10ti minutama a můj pracovní záběr je celá ČR, tzn nájezd 5-7tis km měsíčně... takže asi tolik k pracovní době a pracovním podmínkám...
každý svého štěstí strůjcem a i přesto, že na ferko si asi nikdy nevydělám, tak jsem spokojen...

28.07.2010, 23:54 |
JP .mycTD: No jak jsi tohle vydedukoval, to by mě docela zajímalo:DD
heh to je smesny zase...
tohle mysleni znam dobre, obcas kdyz to posloucham tak se mi z toho chce ble*t.
Hlavne ty chytraci u piva, kdo se ma lip nez oni musi zakonite krast, a kdyz to je nedejbuh zenska tak to musi byt urcite nejaka kurva co s*ka za prachy :O))))

29.07.2010, 07:43 |
Cenda Lukaash> jj, sorry, je to za posledních 10 let.
Kacko> co to bylo za práci?
Tak já si "zatím" taky nestěžuju, ale třeba v mém oboru - stavebnictví - je znát, že práce je prostě o hodně míň. Tím myslím samotnou výstavbu.
Co se teď děje na soutěžích, to jsou fakt věci. Je vždycky velká pravděpodobnost, že se najde firma, co to podsekne, jen aby nemusela dát lidi na 60%.
Tzn. např. na 30mil. zakázce se najde někdo, kdo to nabídne za 20mil.
Výsledkem je to, že to každej občas musí seknout aby aspoń něco dostal ale nikdo si pořádně nevydělá...
Jinak ať si ty lidi pěkný auta mají, to je mi celkem buřt.
Jejdamáne, žádná krize není. To je jen slovíčko, pod kterým se dneska dá krásně schovat naprostá neschopnost vedení ve firmách, který získalo funkci setrvačností, nebo jde o brožurový managery.
A kdo si v čem jezdí mi je úplně putna. Sám sem si v "krizi" polepšil, jak soukromě, tak pracovně. Práce je totiž furt 3 prdele a když člověk není línej ... asi tak nějak, jak to psal Kacko :)
Zajímavá debata :-)
Tak já to vemu z mého pohledu. Dělám v automobilovém průmyslu. Poslední roky se každej předháněl kdo dokáže vyrobit co nejvíce aut. Takže se dělalo všechno proto aby se vyráběla hromada aut. No a najednou je nechtěl nikdo kupovat. Rok předtím než to bylo tady u nás se něco posralo v USA a evropské firmy neudělaly žádná opatření. Pak to logicky muselo z té pyramidy sem.
Ve stavebnictví to samé. Každej developer stavěl jak zběsilej a prodával za neskutečné ceny ( někdy jsem cenu fakt nepobral ). No a najednou jak začal každej šetřit a banky přestaly dávat hypošky, tak proste nikdo nic nekupoval... Stavebnictví pocítilo krizovku až teď, protože v době kriize se projekty dostavovaly, ale nove už nikdo neplánoval, takže to je doběh doby...
S tím se svezlo spoustu sup dodavatelů co dodávají do těchto firem. Málo se jezdí ropa je tím pádem dražší a náklady na dopravu rostou. Tzn. všechno co se vozí jde nahoru ( jídlo atd ).
Lidi se více přehrabujou ve zboží a více šetří. Takhle to je u všeho……
Krize nekrize.... Českej človek začal bejt línej jako svině a je přece lepší si NEUSTALE stěžovat a nic s tím nedělat než s tím něco udělat. Když by slevil se svejch požadavků a šel dělat za rozumné ceny... nebo si našel nějakej vedlejšák…. Práce je vždycky ale přece já Tonda tady z vesnice se střední školou nepůjdu dělat někam rukama neeeee?

29.07.2010, 09:33 |
JP | Upraveno: 2010-07-29 09:44:27
"Málo se jezdí ropa je tím pádem dražší" - co je to za logiku? Ono se něco zdražuje proto, že to nikdo nechce? To je fungl novej pohled na ekonomii:)). Za zvýšenejma nákladama na paliva hledej nenechavou pracku státu - jsou dražší, protože se zvýšila spotřební daň, DPH a protože se od června zvýšil podíl biosložek (podpora ekonomiky po bolševicku), ne proto, že se málo jezdí...
Jinak souhlas

29.07.2010, 09:41 |
JP jen tak mimo, ta ropa teď stojí polovinu toho, co v létě 2008 (před tim než se zjistilo, že je nějaká větší krize, resp. před pádem Lehman Brothers)...
JP:
Je to uplne stejne jak s CEZem. Taky podrazil vuci 08 na 09. O 2010 se bavit asi neumim, protoze uz jsem 2010 nesledoval. Ale loni 2009 byla drazsi nez 2008. Kazdej dopravce si stezoval. Logiku v tom radsi nehledam, protoze mi vyskakuje otevrena kudla v kapse, kdyz si vzpomenu na slova toho smetaka z CEZu, ze kdyz je mensi odber, tak to soupnou nahoru, protoze penize na udrzbu a nove site bejt musej. FUJ....
"Málo se jezdí ropa je tím pádem dražší"
neni to ta sama logika jako:
"zákazníci přecházeji na levnější zdroje energie, proto vzhledem k poklesům odběrů elektrické energie jsme nuceni zvýši její cenu abychom vyrovnali zisk"?
kdyz jsem tohle slysel v televizi z tlamy nejakyho tiskovyho mluvciho CEZ-u tak jsem se sel podivat jestli neni 1. duben (apríl)...
(mozna jsem to nenapsal doslovne, ale melo to zhruba tenhle smysl...)
H-Honza :-)))))))))))))))))
Voe. Ted to vypada jak kdyz jsem ti telefonoval a dohodl se s tebou...
Je to presne tak no BOHUZEL :-((((

29.07.2010, 11:15 |
JP | Upraveno: 2010-07-29 11:25:38
Trh s ropou se absolutně nedá porovnávat s trhem s elektřinou, navíc v totálně přeregulovanym prostředí ČR a v podání státní společnosti...
Také rád zkouknu a poslechnu pořádné auto. Aktuálně mě spíše dost mrzí, že jsem neměl možnost se svézt alespoň jako spolujezdec. A to nemyslím rovnou Ferrari opod. Třeba Nissan 350Z, zmiňované GT-R, BMW M6 apod. Hlavní asi je, neslintat na těmito auty a potom si nekoupit Octávku 1.9 TDi. Kolem sebe znám lidi co to tak udělali a kupodivu nejsou moc štastní i přes tu " nízkou " spotřebu. Já jsem volil srdcem a na druhém místě byl rozum. Zůstali dva kandidáti, Fiat Coupe Turbo 20V a Peugeot 406 Coupe 3.0 V6. Nejsou to sice ryzí sporťáky a Fiat mi byl blíž z hlediska svezení, ale vyhrál Peugeot. Je totiž i celkem praktický. Hlavní je, že to je první auto v kterém mě jízda opravdu baví. Asi mám naštěstí dost nízké nároky.

29.07.2010, 14:44 |
JP hifim@ni@k: 350Z v přímce neni rychlejší, než Coupé 20VT... GT-R a M6 jsou úplně jiná liga:))
co jsme slyšel tak Hummer se prej nevyrábí... a ani bych ho nechtěl a nezavidím mu. podle mě má každej svůj sen a v něm si jede :-) tudíš chce to auto co je jeho sen :-)
A nektwří chtěj ukázat že maj peníze tak si kupjou taková drahá auta .-)

29.07.2010, 15:07 |
TROY krize nekrize ))))))) - soused v paneláku má Audi RS4,BMW M3 E90,Nissan GT-R a manželka má oktu RS v kombíku a oblečenej jak snob nechodí )
omyl :-) tady v CZ je jedna dílna ktará Hummera začala vyrábět. A co neviděl by se měl dostat na homologaci a do prodeje jako kusová maloseriová výroba :-) a bude to pecka
Only to jsem nevěděl děkuji za informaci :-) ríkám si nebyla škoda se sem registrovat hodne info se člověk dozví :-)

29.07.2010, 21:47 |
Kacko Cenda: PHP programator(kvalitni), porad shanime..