Máme v nabídce nyní novinku v ČR:
[ Link ] a hodně se mi ty nabíječky líbí.
Telwin neznám, ale rychle jsem na to mrknul a bude to jiná kvalitativní (nižší) úroveň.
Keepowery s Ctekem ale umím porovnat a jsou na tom kvalitativně i vývojově dál. Ještě jsem k tomu nestihnul udělat nějakou ucelenou detailní specifikaci.
Dle popisovaných požadavků bych to viděl na tento model:
[ Link ] Jenom základní výhody tohoto modelu proti Ctek Multi XS 7000:
- inteligentní boost
- integrovaný tester baterií
- integrovaná svítilna
- nabíjecou proud vyšší (8A vs 7A)
- bat. svroky, u kterých nedojde k ulámání kabelů
- když se člověk nemůže dostat k bat. svorkám (někdy to může být problém), je v základním balení adaptér do zásuvky zapalovače, takže stačí zapojit do této zásuvky a nabíjíš baterku... :-)
A je kompletně blbuvzdorná :-) Přehození svorek nevadí. Ponechání baterie pár let na této nabíječce nevadí. Pokud vypadne během nabíjení proud, nic se neděje a nabíječka se během prvních 5 vteřin vrátí k poslednímu režimu, který prováděla atd. atd.
Nabíjet umí samozřejmě všechny typy baterek.
Mimochodem KeePower má i modely, co umí nabíjet 12V i 24V akumulátory, což Ctek neumí. Ti zatím vyrábí pouze zvlášť modely na 12V a zvlášť na 24V, dohromady to neumí :-)
Je tam dost detailů navíc, na které myslí a nejvyšší model XL Pro je hodně zajímavá záležitost. Nabíječka, co umí nabíjet baterky od 3 do 600 Ah (a umí taktéž 12V i 24V).
Trošku jsem se rozepsal, ale moc se mi líbí :-)