Navštíveno 674x

Tak povídejte, jak se Vám film líbil? Dle mě dobré efekty, skvělá myšlenka, herecké obsazení taky parádní, ale... Film byl málo propracovaný, na to čím se film zabýval, byl film poměrně jednoduše, tím myslím, že dialogům chyběla nějaká váha,nějaká hlubší fylozofie. Oproti Matrixu je to prd v tomhle.. Film spíš staví na akci a na efektech.. Ale každopádně nelituji toho, že jsem se na to kouknul a až to vyjde na DVD tak se těším až to shlédnu opět..
byl sem včera..... za mě ten film má tak 120% ze 100 .... pecka nápad, pecka zpracování a vůbec super zamotaný všechno do sebe ale způsobem že to v reálnym čase stíhá dekódovat běžnýho člověka aniž by se na to musel dívat 3x (něco jako Mr. Nobody).... pecka efekty, pecka zvuky, dobrý obsazení....
nelituju toho a za mě je to asi "best of 2010"
akorát se to asi líbí né každýmu, kámoš vedle mě už asi od 15tý minuty pořád mlel že to je sračka až do konce :)
to je samá pecka Nismo...:-)
Taky jsme včera byli a dle mě osobně super skvělý. Akorát na konci sem si nějak nebyl jistej, jestli to celý nebyl ... No nic, nebudu nic prozrazovat, ten kdo byl jistě chápe, co mám na mysli.

25.07.2010, 13:05 |
Kamil chystám se a věřím, že Nolan nezklame

25.07.2010, 20:00 |
Francouz | Upraveno: 2010-07-25 20:09:16
Za mě 9/10 !
Fordik: točí se točí, ale jak dlouho :o)) ???
mě se ten film líbil až na jednu drobnost... myslel jsem že v dnešní době už se nedělají filmy kde armáda chuligánů vystřílí 10 zásobníků ze samopalu po hlavním hrdinovy z 10 metrů a nic ho nezasáhne nacož hlavnímu hrdinovy stačí kvér aby postřílel všechny.. tohle mě na tom filmu docela dost vadilo. jinak pohoda;)
Jerry.s: strilelo se prece ve snu ;-)
Viděl jsem včera a pořád jsem z toho hotovej. Film takovýhleho formátu jsem nikdy neviděl, geniální myšlenka a zpracování doprovozená vynikající hudbou od Hanse Zimmera...

26.07.2010, 10:53 |
Vonox vcera zkouknuto v palace cinemas usti ... me to absolutne nadchnulo po dlouhy dobe fakt super film i kdyz jsem si parkrat tikal jestli nekoukam na matrix a jeste sem se dozvedel ze harry potter bude na 2 casti a prvni hned v listopadu xD
Vonox: no jo.. v Ústí máte taky už něco jiného, než kino Hraničář :-DDDDD
na doporuceni 125% od nisma (coz teda pokladam za zazrak takovy hodnoceni od nej:) ) sem na to vcera s prituli vyrazil a oba naprosto nadseny:) Diky za tip, o nicem takovym jsem ani nevedel. Po dlouhej film kterej me zaujal hned od zacatkuu
mě se to líbilo, přítelkyni skoro vůbec...
za mě říkám, že super efekty, obsazení atd... ale je pravda, že některé dialogy a místa byla trochu slabší
8/10 mé hodnocení
Ja zkouknul v nedeli.
Behem prvniu pulhodky absolutni nuda diky ktere jsem zacal usinat coz mi vydrzelo do konce filmu,takze uz jsem ani nenamahal zavity abych to cele pochopil coz se nejspis stalo jen zpulky diky rozuzlujicimu konci ale i tak se nemuzu ubranit myslence ze to bylo cele hrozne domotane a slozite. Ale mozna je to fakt jen tim ze jsem u toho pospaval.
Napad i efekty dobry,ale jak uz tu zaznelo chvilema hodne prehnany.
Pritulkyne nespala,koukala prej asi i pochopila ale rovnez nebyla nadsena.