Navštíveno 811x

přemejšlel jsem nad nástupcem naší Feldy , bude
-kombík ( velkej kufr )
-v naftě
-r.v. 2000 a vejš
-levný a dostupný díly
-ne moc kradeny(ale to spis vyřešim pořádnym alarmem)
vychází mi z toho nejlíp octávka příp fábka,ale velikostí se přiklánim k oktávce asi nejlíp 66kW
doporucte pripadne neco podobnyho
jeste me napadly(opel astra,megane,laguna,p307sw-malej kufr,mozna jeste golf)

23.07.2010, 21:52 |
rcman Myslím že i Pasat by se dal sehnat za ty prachy. Ale ta Octavie neni špatná volba. Jen to hledání, než člověk trefí na tu správnou...
Myslím že nemáš co řešit, v podstatě sis odpověděl sám, Octávka TDI (lépe 81kW).

23.07.2010, 21:55 |
cezetko | Upraveno: 2010-07-23 22:03:43
otázka, zda to má být koncern. Jestli se to nemá krást, tak nerozumím octávce.
Za mně Fiat Stilo JTD MW. S těma penězma luxusní výběr. Místa podstatně víc než v O. Díly v pohodě, zpracování taky

23.07.2010, 21:58 |
Timbo
jako cezetko nebo ještě Lancia Lybra - tu bych bral asi raději jak stilo,bude mít lepší výbavu. Jinak 1.9JTD motory držáky,nekrade se,kufr dost velký...
Velkej kufr a Fabia, sakra nečumte furt na ty reklamy...
cezetko: S tím místem ve Stilu bych trochu polemizoval :)
myslim ze je to jasne. za me jedine Octavka
mondeo?
saab 9-5?
proc kupovat auto s velkym kufrem kdyz se pak do nej nevejdou 4 lidi kua...
Mondeo jsem mel, a proti cOcktavce co ma ted zena je to velky a pohodlny auto.
Navic cokoliv koncernovyho a "ne moc kradeny" nejde dohromady.
ja bych se nebal ani tohle... spotrebni dily jsou srovnatelny s koncernem, jen pokud bys premyslel ze by se to melo nabourat tak to by asi byl problem...
[ Link ]
H-Honza: To mi na těch bazarech baví - Pro bližší info k vozu volejte Jardu :-D
Ten Fiat Croma neni vubec spatny,kamarad ho ma a mista habadej jak vpredu,tak vzadu a velky kufr je taky.Dat na to 18 a auti jak vino :-)
Auto ze Svycar,150 ps diesel a cena 150 000.- v automatu.Myslim si ze dost pekny auto za ty penize

24.07.2010, 18:35 |
DaveF Mondeo
ten fiat je opravdu dost prostornej,a co mame dva na firme tak jsou uplne bez problemu.Rozhodne lepsi volba jak vochcavka.
ty voe musel sem se zasmát jak píšeš né moc kradený a pak napíšeš oktávku :D zrovna to nejvíc kradený auto u nás..... alarmem to nevyřešíš i kdyby to byla nukleární hlavice neb stejně ti to lohnout ani nevíš jak :D
za mě rozhodně mazda 6 ..... proti koktávce nevidim jedinej zápor....
nekrade se to, vypadá to jako auto, jede se v tom super, funguje to a hlavně nepotřebuješ nic jako levný a dostupný díly neb to je jedno z nejmín poruchovejch aut co jsou.....
třeba ....
[ Link ]