Navštíveno 1271x

21.07.2010, 19:31 |
Drtič Najde se něco schopného? Požadavek je, aby se to nekazilo. Bud diesela a nebo benzin s tim, že tam dám plyn. Aby byl benzinový motor na ten plyn v pohodě (sedla). Nějaké nápady?
Díky

21.07.2010, 19:56 |
hanzz Sedmimístné auto do 80t a aby se nekazilo? Mno...
Jednu sedačku už nějak splašíš ... akorát to asi nebude úplně nekazící se :)
[ Link ]
Jednoznačně Voyager v Grandu, třílitr benzín s automatem plus sekvence LPG. Velmi použitelný, příjemný cruiser na dálky i do města, za pár korun.....
Sharan, Galaxy, Alhambra, Espace :-) ale musis pocitat s tim, ze sou to uz postarsi auta, takze se taky semtam neco pokazi :)

21.07.2010, 20:10 |
Drtič s tym se počítá.... někdo něco na prodej?
Kdybys s tim prisel minulej tejden, tak tu mel kamos Galaxy, 2 litr benzin, 7 sedacek, dotazeny z Rakouska v hodne peknym stavu (oproti tomu, co ma doma on), sel do sveta za neco malo pres 50 tis. :)

21.07.2010, 20:25 |
Drtič Zdechlo mi auto, musím řešit hned, pač mě živí
Sintru ani náhodou, hodně špatný crash testy, asi ten Voyager i za mě
street.fighter a jeho voyagery..... tahá suprový kousky sice většinou naftu ale i tak super stavy jedině....
a všeobecně pouze voyager asi v tomhle.....
SAG auta budou v týhle ceně rozpadlý šroty
espace je rozpadlej šrot od výroby
sintra je hezký auto ale je jich tu málo....
BTW : sintra má vepředu stejný třmeny a destičky jako tvoje sts ;-)

21.07.2010, 21:08 |
Drtič Jsem tak nějak předběžně domluvený se streetfighterem...ale je to diesel, jak píšeš
za 80 už v pohodě seženeš starší ročníky první generace Sharan/Alhambra/Galaxy
jen tam bude problém v počtu najetých kilometrů a počtu předešlých majitelů... v téhle cenové katagorii

22.07.2010, 03:53 |
Drtič Nene, STS šlape jak švýcary....ale na Alfě 166 V6 se mi vysypala napínací kladka a sjel rozvodák...škody zatím nevím,ale předpokládám, že je motor na odpis a tím pádem nemá cenu do opravy vrážet prachy

22.07.2010, 08:16 |
hanx nikdo tu zatim nenapsal mercedes vito... to je tak špatnej nebo jste na něj zapomněli?
Drtic: aha :(
Vito myslim neni vylozenej drzak :) alespon co se tyka koroze, elektriky atd. Alespon mam pocit ze to bylo zde uz receno :)
volil bych Dodge Caravan, Chrysler Voyager
chtěl bych vidět vito za tuhle cenu.......
kdybych chtěl vito tak si připravim minimálně 500 a budu rád když mi za rok nezačnou reznou spodky dveří...
vito je krám :D
rozvody na 166ce sou naprosto libový..... myslim že to vymyslel naprostej idiot aneb kdo je už dělal tak ví o co go..... prostě alfa....
urcite voyager... nicmene bych nedoporucoval 3,0... spis 3,3 a nebo 3,8 benzin... plus sekvencni plyn... tam uz bych souhlasil s 613 ;-)

22.07.2010, 22:01 |
JP | Upraveno: 2010-07-22 22:09:06
Rozvody na 166 V6 odcházej díky konstrukční vadě no... Podle mě to museli navrhovat v pátek:))
Vito proboha ne, to je s náskokem nejtragičtější auto ve svý kategorii.
LJ : když už tak 3,8 jedině ;-)
JP : tohle neni pátek, to je regulérně neděle ráno po sobotní mega vopici ..... nevim, horší rozvody a motor sem snad neviděl :D jediný co je tam jezký sou ty leštěný parohy ale tam končí sranda :D

23.07.2010, 03:38 |
Drtič No... k alfě...nevím, proč to prdlo, do výměny měly ještě cca 15 000.S autem jako takovým jsem byl velice spokojen, nic se nesypalo (vyjma podvozku - silenbloky jsem měnil jak na běžícím páse) a na to, že to mělo nahrkané cca 340, tak stále super svezení. Bohužel je po ni po svini.
Voyager: Dnes jsem byl u streetfightera...má na zahradě pěknou sbírku převážně amerik. Líbilo se mi tam :-) Ale...voyagerů asi 8 na place, ale ani jeden mě nenadchnul...na každém bylo něco. Potřebuju auto, do kterého můžu sednout a jet. Což jsem si nebyl jist. Ale možná jsem se pletl a jen křivdím.
zkus mrknout na první euro VAN P806, Fiat Ulysse, Citroen Evasion, Lancia Zeta (tuším) ...
rv. 94-01, je to prostorný, pohodlný a celkem variabilní interier, poslední ročníky s motorem HDI jsou prý dost povedený ...
já měl 2.1TD když fungoval bylo to parádní svezení, ale bohužel po celkem krátkém čase přestal jet tak jak měl ....
sice jsem se zařek, že už bych to nechtěl ale pošilhávám po něm znovu, ale tentokrát bych šel do fiatu protože z těch čtyřech je nejlevnější i když má stejnou techniku

23.07.2010, 10:59 |
JP Nismo: Je tam menší "opásání" u pravý vačky, takže když jsou ty rozvody udělaný blbě nebo jsou starý, rádo to přeskočí, toť ta konstrukční vada o který jsem psal. Jinak že je to blbej motor - jestli máš na mysli poruchovost elektroniky (převážně německý), tak OK, ale mechanicky je až na tu jednu věc velmi povedenej. Konec konců se s nim Alfa proslavila a pokud vim, po ukončení výroby a nahrazení "novym" 3.2 chtěl Cosworth odkoupit celou výrobu. Hlavní problém toho motoru je v tom, že to nesmí servisovat garážista co vidí Alfu V6 podruhý v životě, protože Alfy celkově nejsou servisně blbuvzdorný, často vyžadujou origo přípravky aby kvůli něčemu nebylo potřeba rozebírat půlku auta a udělat špatně třeba ty rozvody neni nic výjimečnýho.
já bych Vito úplně nezavrhoval, kamarád dovezl z DE před rokem a půl, najeto přes 350tkm, 112CDI, kromě toho že to docela rezne to není zase tak špatný, sem tam nějaký drobnosti, vysraly se teda budíky což je jejich nemoc, sem tam nějaký čidlo, ale jinak to je celkem dobrý..