Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mobil KO?

o Navštíveno 372x o
o 21.07.2010, 16:37 | crestik
SE G502, včera mi vypadl z kapsy na beton, to se mi stalo už několikrát. Ale dneska jsem zjistil, že se mi nikdo nedovolá, slyší jen pípání jak na obsazeno, já taky nikam nezavolám, taky slyším jen obsazeno, SMS nejdou. Přitom se chová normálně, najde síť, On/Off, vše funguje. Nějaký nápad od oka, jestli se s tím někdo setkal? Je to mobil za pár peněz, ale nerad si zvykám na nové věci a tenhle se mi aj líbí, nový stejný typ jsem uvažoval, ale taky to nebude ono, prostě chci ho zpátky, jiný nechci...idu ho pohladit :-))

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.362 sekund.