Navštíveno 949x

21.07.2010, 08:33 |
DaveX | Upraveno: 2010-07-21 08:43:38
Ahoj, plánuji se učit angličtinu. Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto metodou studia, konkrétně toto "
[ Link ] ; Díky moc
na každýho platí něco jinýho, ale na mě funguje pouze "jinak" mluvící clověk s případným českým vysvětlením, žádný CD ani učebnice nezabírají ...
takže mít čas a potřebný finance na čas bych zmizel za hranice

21.07.2010, 12:04 |
drebb landi mozna dobre na vytvareni cd se slovickama treba do auta, nebo tak, ale mluvit te to nenauci a myslim ze ani zadny jiny soft. Nekde jsem videl primo videa s vyukou anglictiny kde je ucitelka a mluvi anglicky s zakama, pridas si pak ze tam sedis primo - to nevypadalo spatne. ale jak pise Petura nejlepe je nekam vypadnout a ono uz te to donuti a ani se nebudes moc ucit, pujde to samo

21.07.2010, 13:49 |
Mája Souhlasim s klukama. Ja zkousela nekolik metod uceni se anglicky a porad jsem byla na mrtvym bodu Hi a bye. Po par mesicich v americe jsem se uz slusne domluvila a ted uz problem nemam skoro vubec.

21.07.2010, 14:12 |
Wasp Dobré způsoby jsou také koukat na anglicky dabované filmy či seriály a snažit se tomu porozumět. Případně není špatné navštívit chat s anglicky hovořícími lidmi, ale jak už někdo zmínil nademnou, na každého platí něco jiného. :o)

21.07.2010, 14:26 |
DaveX No já právě potřebuju naučit se gramatiku. Úplné základy. Pády atd atd. Myslím, že by to mohlo posloužit. Nejsem si ale jistý a zbytečně prachy vyhazovat se mi také nechce.

21.07.2010, 15:20 |
Wasp DaveX: nedávej gramatice vysokou dulezitost. Nauč se základ z nějaké knihy pro začátečníky, dobrá kniha je "anglicky 20min deně" nebo "anglicky za 30 dní" (nějak tak se to jmenuje). a potom je důležité ten jazyk začít používat. Scháněl jsem také kurzy a nejvíce se mi zalíbil kurz od ilite.cz , kde zastávají názoru že je důležité mluvit. Pokud jsi z Prahy mohu ti dát kontakt na mého učitele z VŠ který ti dá individuální výuku za 300Kč/60min , ale to bych doporučil až po nastudování zmíněných knih.
Pokud budeš požívat Aj v práci je dobrá ještě kniha "Angličtina v práci" nevím přesně kdo jí vydal, ale jsou tam nejčastější fráze ze zaměstnání. Dostal jsem k tomu ještě emailovou a sms konverzaci v Aj :o)

22.07.2010, 08:10 |
drebb jj jak pise Snoopy, gramatika pro zacatecniky bohate staci, a jestli nebudes mluvit primo s anglicanem tak zjistis ze gramatika v mluvene forme je nepodstatna. Jsem ve Finsku a v praci a ani s lidma to neni problem se domluvit, hlavni problem je pak slovni zasoba, ktera se ale postupem casu doplnuje sama. a k bezne komunikaci ti staci jen treba tri casy, ale je dobre abys o ostatnich neco vedel az je uslysis ad z toho nejsi na vetvi. Ja mam jediny problem treba s americkou eng ve filmech, nekdy tomu poradne nerozumim, ale treba britske serialy atp. jsou v pohode, ale tohle je jen o zvyku

22.07.2010, 08:27 |
Wasp přesně tak a na slovní zásobu je nejlepší koukat na filmy či seriály v angličtině :o)

22.07.2010, 16:14 |
Bingi a ja můžu zase Landi doporučit. Zaleží co od toho čekáš, ale gramatika se tam dobře učí.