Navštíveno 1082x

Nebo pouzit kryt zdarma :o)

aneb jak efektně vydělat $ na něčem dalším než jen iPhone 4
...obojí mi příjde celkem vtipné :-)

20.07.2010, 21:15 |
Syrup to prvni ale je mysleno vazne a zrejme i funkcni :-))

21.07.2010, 09:18 |
Bucci :-D

22.07.2010, 10:06 |
Daryl (A)
Legacy: jakoze ten problem udelali schvalne, aby se prodavaly naplasti ?
LOL
ROFLMAO
jak tohle muze nekoho vubec napadnout :)
ako Syrup a ešte sa mi to brutálne páči ;o)
Daryl: ne, to neudělali schválně (snad :-D), ale někdo se toho pak pěkně ujal, to je jako ty služby loga, obrázky a vyzváněcí tóny na mobil za SMS, za např. 80,- Kč 1 kus, když se to dneska dá stáhnout na netu a přes kabel do tel.

22.07.2010, 13:04 |
Daryl (A)
Legacy: ad Content do mobilu: pokud bych to měl stahovat z netu a nahrávat na telefon, tak mne to přijde na minimalne 500 jen za čas strávený na tom hledání a u některých mobilu instalaci podpurneho sortu a hledání způsobu jak to tam nahrát. Přes sms za 80 Kacek je to ještě dobrý :)
80 kč za 1 obrázek na pozadí nebo 1 vyzváněcí melodii?

22.07.2010, 14:15 |
Daryl (A)
Ne. Za ten čas a snadnost. Pokud chci obrázek a melodii a nemam je pak je toto asi nej cesta. Jinak bych na tom strávil minimalne hodinu času a to je víc nez těch 80 Kč. Nevím kolik stojí tvoje hodina.

23.07.2010, 13:05 |
Bucci Daryl: zase nepřeháněj.... jestli přizpůsobuješ 1 obrázek rozlišení tvý obrazovky a zkpírovánim do telefonu hodinu (jak si napsal minimálně) - tak to musíš bejt v práci placenej od hodiny a né od udělaný práce.....

23.07.2010, 13:18 |
Syrup Daryl: prevadet neco co muzes delat ve svym VOLNYM case, treba doma o vikendu na to, kolik si za tu hodinu muzes vydelat penez?? promin, ale ... LOL :-D

23.07.2010, 14:34 |
Daryl (A)
bucci:
1) chci obrazek/melodii
2) hledam na internetu (nemam to v pc)
3) najdu milion odkazu na torrenty a podobny nesmysly, warez stranky. Nez to vyfiltruju a najdu page, kde to de sosnout normalne, tak si fandim, kdyz dam 10 minut.
4) stazeno do pc. Mam ale telefon, co k nahrani postrbuje nejakej svuj soft. Rovnou to tam asi nejde (klasika nokie, samsung , SE ...). Browsim po netu a hledam soft ke stazeni. Halelujah .. nalezeno ..stahovani 10MB ... 50MB ... 100MB ... 150MB ... elapsed time 15min. Celkem v tomto bode jsme na pul hodine. v idealnim pripade. A jeste to nemam ve founu.
Pul hodky v prdeli, nervy v prdeli, pc zasrany warezem, polofunkcnim programem k mobilu ...
Diky. To radeji poslu tu jednu SMS. I kdyz stoji 80kc.

23.07.2010, 14:38 |
Daryl (A)
Syrup: volny cas mam k odpocinku ..relaxaci a ne abych se nervacil u pocitace.
Ze sve zkusenosti vim, ze podobne veci vetsinou zabiraji mnohem vice casu.
Ja radeji pojedu na chatu, nebo nekam ven, nez ve svem volnem case se hrbit znovu u pocitace, kvuli blby melodii. Na to mam toho volnyho casu fakt malo ...
Ale chapu, ze pro nezamestnanyho, ci kolbenkare je samozrejme lepsi stravit pul dne zasiranim kompu stazenejma kdejakejma .... :)
hm tak u Jabka je to možná takhle složitý, u SonyEricssonu nebo Nokie si prostě obrázek nebo MP3 hodíš na paměťovku(10 vteřin?) a pak už si s tím v telefonu děláš co chceš.. ale chápu že k image majitelů iPhone patří neřešit blbech 80Kč za něco co je jinde standard.. :D
Já mám tapetu v mobilu za 2 minuty i s hledáním... Nemáš si kupovat šmejdy founy :-D

24.07.2010, 16:38 |
Bucci Daryl: ano, při prvnim použití danýho telefonu, pak už soft máš... dneska ti dá soft pro komunikaci s pc každej a zadarmo k telefonu, nebo pokud máš telefon, kterej to umí, tak si to sosneš rovnou přes prohlížeč...
... takhle Jabko si chci taky koupit, ale zase nemá smysl dělat hysterku, že jinde to jde tak blbě, že se mi vyplatí dát á 8 pětek za melodii a obrázek.... to fakt ne...

24.07.2010, 17:12 |
Rudi Heh, nevim, jak daryl, ale když nevim, tak se zeptám, i od toho je přece fórum :-)) takže mi někdo hodí odkaz na tu správnou stránku, já si navolim, na kterej telefon to mám, stáhnu do PC, nahraju do mobilu a sem happy. Když pominu to, že trvá než si vyberu ten správnej obrázek, co se mi líbí, tak je to záležitost do 10min max.?
Ale tak, jestli někdo má 500-800Kč/hod., tak bych taky neřešil a objednával za 80Kč...