Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaký USB wifi do starýho NTBK?

o Navštíveno 403x o
o 20.07.2010, 17:02 | Rustapha-659
je to nějakej 5ti letej ACER bez wifi(víc informací zatím bohužel nemám),ale to by mělo být asi celkem jedno myslím..
Máte někdo nějakej spolehlivej tip? :o)

o 20.07.2010, 19:17 | ABERTO
nebude lepší PCMCIA karta, pokud má ntb tento slot ? Připadne mi že je menší šance ji ulomit oproti USB, nicméně USB je praktičtější :-)
Jinak pokud nemáš žádné speciální nároky, tak stačí nějaká obyč za pár stokorun.
o 20.07.2010, 22:07 | Rustapha-659
Není to pro mne,ale pro kamaráda kuchaře,co má přímo panickou hrůzu z počítačů.. (pouští si na něm akorát filmy a pálí cdčka) :o) takže ani nevím,co má vlastně za stroj..(teda kromě toho,co jsem psal výše..) :o)Už jsem mu udělal profil na FB a tak se snad konečně začne učit pracovat s tou záludnou bedýnkou..(vždycky z něj vypadne akorát něco ve smyslu "já k tomu mám vodpor,jo to určitě...já tam něco blbě zmáčknu a co potom???)Takže jsem se rozhodl že jestli ho k tomu nedokopu já,tak asi nikdo a jestli mu to wifi nekoupím a nenainstaluju já,tak taky nikdo.. :o)docela se mi líbí tohle: [ Link ] ale ten výrobce mi vůbec nic neříká
o 21.07.2010, 09:38 | ACEMajky | Upraveno: 2010-07-21 09:47:19
Mam nejakyho Ovislink USB, ma velkouantenu, kterou sem pouzil na wifi AP a na USB kartu sem dal mensi, nevyhoda je, ze pri prenaseni se postupne USB wifi karta ponici (konektor je potreba znovu propajetpo case

Mam toto:
[ Link ]
o 21.07.2010, 10:33 | ABERTO
Záleží jak moc bude vyžadovat silnou anténu. Pokud bude mít noťas někde v rámci pár místností kde bude i AP, tak ten malej USB čudl postačí, pokud bude honit signál po dvoře apod., tak bych volil něco jako ACEMajky :)
o 21.07.2010, 11:30 | ACEMajky | Upraveno: 2010-07-21 11:37:58
Jj, osobne sem antenu z Ovislinku pouzil k AP ASUS a z AP ASUS sem ji dal na ovislink. Ovislink ji mel o neco malo vetsi, tak sem chtel co nejvic navysit dosah a na ovislinku sem si rekl, ze staci neco mensiho... - samo, byla to jen teorie, jelikoz nevim, kolik ma ktera antena zisk
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3034 sekund.