Navštíveno 1376x

18.07.2010, 11:00 |
Kesam Tak jsme byli na moto mejdanu a dragstrech v Bechyni jako kaskadeři a tohleto byl kurwa masakr tuším čtvrt míle za 6,2 a koncová rychlost 372km/h :D a to tam bylo víc brutálu tohle byl,ale masakr:-))))
[ Link ]

18.07.2010, 11:06 |
Kesam :D jsme byli VIP tak jsme tam lezli když ladili motory to je masakr kvuli 8 vteřinám teamy jako kráva pořád ventili a předstich ladili byli tu ze všech koutu evropy až bdu mít fotos tak nahodím :-) třeba bomba corado,ale ne VR6 ale ASI VR12 s hodně koníkama.:-))
jenom ze zajímavosti by me zajímalo kolik to žere :)
To vypada jak kdyz mu to nechce jet ze zacatku a nevi co s tim ma delat :D :D

18.07.2010, 11:29 |
Kesam Asi hodně to všechno jelo jenom ten sprint jinak to tahali za skutrama a podobnejma výtvorama:-)
tohle sem dycky chtel videt nazivo to musi bejt masakr. Co sem kdysi nekde cet tak snad cela nadrž na jednu dráhu zpatky na start uz to tahaj.
ten pilot musí bejt dost dobrej odvážlivec, už jen když je to jen nastartovaný je to mazec

18.07.2010, 11:49 |
Kesam Hoši vám sem hodím fotku bez skeletu ten motor je přes celé auto a pilot sedí vedle něj. Jo a ještě tam měli motorku taky s tryskovým motorem :D
Vždycky jsem chtěl pilotovat něco s tryskovým motorem, ale že bych nemusel mít pilotní licenci a stačil by mi jen řidičák, to jsem netušil :-D
Kesam: dej sem foto :)

18.07.2010, 14:24 |
Rudi taky vzpomínám na Hradec před x lety, kdy tam měl tušim Holanďan něco podobnýho na čtyřkolce nebo kamionu?
v HK to jela nejaka starsi pani, ale byl to taky masakr

18.07.2010, 17:25 |
Kesam Tedka jsem vstal pánové bylo třeba naspat ten víkend tak pak sem něco nahodím :-)

18.07.2010, 18:55 |
majkl.s | Upraveno: 2010-07-18 19:03:22
A nějake ty údaje. Jinak dnešek se pořadatelům moc nevyvedl...nejdřív počasí a pak asi po dvou hodinách čekání bylo oznámeno že kvůli problémům s časomírou se nic nepojede. Dost lidí i jezdců hodně na*raných:-(

5,9sec auf 480 :O))))))))))
v HK to bylo dva roky po sobě 2007

2006

:-D

že by konečně něco, co rozcupuje Venom Z06 GT-R? :-)

19.07.2010, 00:19 |
Kesam crestík to stím asi nemužeš srovnávat stouhle sviní daleko nejedeš když to má spotžebu 120l na 400 metru :-)

19.07.2010, 00:21 |
Kesam Tohle tam měl borec stím se nedalo zatáčet a silnici jsi přes to světlo neviděl až tak 30 metru před sebou :-)

tak to je jedna z mála věcí do které bych měl strach sednout...
Take jsem si hned vzpomel na Hradec :)
Toho borce na ty motorce sem v patek potkal u Hluboky na silnici :-D

20.07.2010, 13:53 |
Alííí Tak to tryskový hovado bych teda osobně nechtěl ani odmávnout na startu, když vidim co z něj lítá dozadu, než se rozjede... :-D
Kesame, proč sem vždycky dáš fotky až PO akci, hod někdy taky info o tom, kam se chystáte - prodal sjem moto, a mám ted pár víkednů volnejch - přijel bych na pokec se surfem na střeše. ;-)
Jinak s tím chopperem bych chtěl přijet na křižovatku tvaru T mezi barákama. :-D

20.07.2010, 14:20 |
Kapka (M)
jenom blba lama otazka..na co to teda zrychluje?jako klasicke prudove letadlo na tah motoru?
Kapka- ne, ma to vzadu padaky, ty pri poslednim startu natahnou pero a to pak zene setrvak pri dalsim startu, takhle porad dokola... ty plameny jsou jen kulisa :-)