Navštíveno 1222x

V květnu jsem se rozhodnul, že si postavím taky končně už nějaké to sezení. Ve volnu jsem jsem párkrát kopnul, odvezl přes 100 koleček hlíny, pak udělal obrubník a patky. A začal jsem zase přivážet 90 koleček drtě 22/32, nějakou rejži a zámkovku. Nakonec trámy a zde je výsledek, jedna běžná pergola 5 x 4m.
Ještě potřebuji vyřešit zástavbu krbu, má někdo nějakou fotku se svojí pergolou s grbem, abych měl trochu představu?

super...kdyby se ti ještě pořád chtělo kopat, tak se ozvi :-)
ten podklad super práce, ale přiznám se že pergola mě nenadchla, taková zastávka trochu
crestik: jestli máš pěknou zem tak není problém, ale jestli seš ve skalmatém podloží jako já, tak ani vidět.
Escudo: chtěl jsem jen něco jednoduchého a hlavně také co nejmenší investici, musel jsem dělat z toho co jsem měl, celková investice byla 6000,- Kč.
tak to je parádní cena, to všechna čest, ten podklad jsi dělal sám? Na kolik tě cca vyšla celková práce?
vypadá to pěkně a co se týče investice tak naprostá paráda ;-)
jen by mě zajímalo proč nemáš zaloťkovanou tu zadní stěnu? (já bych právě nechal tu přední volně průchozí a zadělal zadní)
jinak pokud chceš můžu udělat nějáké fotky pergoly co jsem stavěl já, zastavěný krb, elektřina...
Escudo: Vše jsem dělal sám , jen položení obrubníků, pomáhal kamarád zedník. Celkem to vše vyšlo na cca 6000,- Kč, beton, obrubníky a zámkovka okolo 4.000,-, palubky 2000,- Kč a něco šrouby. Patky dělal táta, tramy a prkna na střechu jsem měl, nějakou kvalitní německou lepenku na střechu sehnal někde táta. A ještě kámen 22/32 grátis 12tun a rejži jsem platil i s dopravou 300,- Kč.
Hanys23: fotky udělej určitě, ten krb mě hodně zajímá. Na zadní stěně nejsou palubky z důvodu, že k tomu trámku bude byskládáno naštípané dřevo. Původně to mělo být zavřeno jako ty ostatní tři stěny.
klidne dej palubky i na tu zadni stenu. na vyrovnani dreva to bude stacit a ber to tak, ze cim vic budes topit, tim vic ti tam bude protahovat... ;)

20.07.2010, 05:44 |
TUNER Kdy se stavim na kolaudačku ? )))
TUNER: kdy budeš chtít, ale musíš dorazit se zelenkou, dlouho jsem ji neviděl