Navštíveno 783x

par vecicek k odvozu z praglu... jede nekdo prosim? jedna se o male veci... diky
nevím nevím, možná v úterý...
v úterý Praha- Frýdek-Místek, do středy tam někde přebivakuju, ve středu se motám kolem Brna, Zaječí...
supr hosi az to bude na 100% dejte prosim vedet
up chlapy... nikdo? docela to hori :-(
jak up? dyt jsem ti psal, že zejtra jedu Praha-FM a odpoledne se motám kolem Brna, konkrétně Pohořelice a jsem tam až do středy...
to samý i příští tejden...

19.07.2010, 22:15 |
Oli ha v našem zapadakově (pohořelice) škoda že budu od zejtra ve špitalu by sme skakli na pokec ;)
jasny luke ale nemam na tebe jedinej kontakt a ten kterej mam tak nefachci... :-( bohuzel mi vcera vecer opet spadl net... obavam se ze ted uz je asi pozde... ze? pokud ne prosim hod mi treba jen sms na 608 888 697
ale diky moc... mozna bych te tim padem pokud nestihneme ted, poprosil v pristim tydnu... diky moc jeste jednou...
dneska jsem nejel, v příštím týdnu bych měl jet 2x, út a čt, dám vědět v pondělí
Luku, ty hováde, ozvi se mi příště na 721 41 42 43, tohle číslo mám už asi 5let (ale je pravda, že když jsem ti vezl ten nárazník na feldu do Krumlova, tak už to bude možná ještě dýl). příští tejden jedu 100% ve středu znova trasu Praha- Lanžhot tak to nějak zprocesujeme...
prave ze jsem vocas a nezeptal jsem se driv... ale diky moc chlapy! ste zlati ;-)
óká, když budeš potřebovat tak budu pro tebe rezervovat místo v kufru draku :)

20.07.2010, 22:03 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-07-20 22:10:46
v poho nic velkyho pane ;-)
jinak diky moc fakt...
jasný, stačí dát vědět v pondělí, prtž na moravu teď jezdim pracovně každej tejden...zrovna píšu z Pohořelic ze zahrádky :)
heh tak to zavidim ja drepim v haklu ;-) (preklad: v praci ;-))
no voe to já v podstatě taky, ale upíjím u toho šestý pívo. to se pak tvoří hodnoty poněkud lépe :)
Tak tento týden nakonec ani jednou nejedu :-(