Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prázdninové čtení

o Navštíveno 439x o
o 16.07.2010, 19:35 | radek.613
To jen kdo se v těch hicech nudíte...... :-D :-D :-D

[ Link ]

o 16.07.2010, 19:43 | Dudelina
Ale jo, rád si rozšířím obzor... díky za tip.
o 16.07.2010, 20:38 | kozlustechnykus
Taky diky.
o 16.07.2010, 20:41 | ruffrider
a já naivně čekal nějakou knížku...
:-)
o 16.07.2010, 21:17 | crestik | Upraveno: 2010-07-16 21:26:18
Hodnotný článek nabitý technickými informacemi, který deklasuje "diskuzní" utahování, ať už z TDi, HTP, nebo výbavy a 6 formátů písma.
Jinak s těmi páčkami pod volant to bylo, pokud vím, tak, že Vignale šoupnul do návrhu páčky Lucas (lukasy) z GB z nějakého auta, škodovka měla kopii s pár odlišnostma a až ty, s upravenou kabeláží a konektorem, používala Tatra do 613tek. Takže kdo má z čeho páčky je tak někde na půli cesty.
o 16.07.2010, 21:46 | radek.613
Diskuzní utahování zakládá se na skutečných diskuzích v reálném světě, jejiž ú)častníkem jsem nejen já byl. Nemám ve zvyku poižívat cizí řeči či pouštět do světa neověřené informace, které nemají reálný základ. Co se týká fontu písma, s tím musíš na majitele/tvůrce toho webu kde to visí, já to předla celé v jednotném Arialu o 12ti bodech :-D

Jinak Vignale použil páčky od firmy SMITH, nikoli Lucas. "lukasky" od Lucase společně s brzdama Girling nakoupil v Anglii přímo kombinát, tehdy n.p., při výrobě ověřovací serie, která už s Vignaleho řešením interéru a palubní desky neměla nic společného. Tak přišly páčky "Lucas" do ČR a tak dorazily i do Boleslavi....
o 16.07.2010, 23:08 | Dudelina | Upraveno: 2010-07-16 23:16:34
Pěkné čtení, ale trochu jako Crestik.
Např. binární brzdy koncernu...nevim no, že bych si ve firemních autech dával čelem o sklo... :)

PS: Každopádně bych to takto pěkně slohově nadal dohromady ani náhodou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3382 sekund.