Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Aditivum do benzinu v cisterne ??Je to možný ?

o Navštíveno 730x o
o 16.07.2010, 18:04 | snuky
Znamej jezdi s cisternou po benzinkach, nechla jsem si od nej stocit levne 300L benzinu , mam to v 50L barelech vcera jsem si jeden precerpal do nadrze a po vytazeni hadice sem zjistil ze na dne je mazlava sracka ale v kuse nebyla k nicemu prilepena litala ze strany na stranu kdyz sem zatrepal barelem po odtrzeni mensiho kousku se okamzite zacala leptat v ruce. Hned volam znamemu co bylo v tech barelech jestli byly cisty, rekl mi ze ano a údajne je ta sracka aditivum který se v cisterne nerozpustilo a vlitnul kus do barelu pri precerpani.

ptám se kecá mi je tohle mozný nebo byl proste ten barel od něčeho zasranej???

Auto se mi zdá že táhne normálně, jen dnes mi o trochu dyl tocil starter ale jinak bez problemu tak mozna nez natahlo cerpadlo.

o 16.07.2010, 18:12 | Šestikule
já přesně nevím, ale žiju v domnění, že aditivum se přidává do benzinu až při výtoči z cisterny, tj. všechny cisterny vezou stejnej benzin, ale na benzince se pak při výtoči doplňuje dané aditivum dle značky benzinky
o 16.07.2010, 18:21 | luda551
šestikule aspon pumpa na ktery sem delal tak aditivum zadny nepridavala :-) prijela cisterna natocila PHM a odjela aditivum je uz v cisterne
o 16.07.2010, 18:57 | BATMAN
az benzinky dle znacky dolijou aditivum bo pripadne technicky lih a vodu :-D
o 16.07.2010, 19:28 | Honcke
Jako Batman.
o 16.07.2010, 20:04 | snuky
je to reálný že v cisterně už nějakej mix byl a prostě se to nerozpustilo a kdyz to stáčeli tak to vlitlo hadicí do barelu ?ted sem to byl protahnout na dalnici neskube to ,startuje normal ale na trojku sem kdyz sem bral u shell dal tak 165 ted jenom 150 ale to muze bejt vyšim oktanovym cislem vpower
o 16.07.2010, 21:34 | dj.DEKL
Aditivum si mixujou přímo při plnění cisterny...
o 16.07.2010, 23:02 | Jindrs
asi bordel v barelu kdyz je cisterna na plneni v nejaky chemicce uz ji to tam tece s aditivama a aditiva jsou kapalny tak nevim proc by to delalo nejakou bilou hmotu a kdyz si vezmes ze je to v cisterne porad v pohybu takze se to jakoby micha tak ti kecal a byl v barelu nejakej bordel.
o 16.07.2010, 23:23 | JP
kolik tam toho bylo?
o 17.07.2010, 09:24 | snuky
ta hmota je nacervenala, je to takovej sliz ale v kuse ..
odhaduju tak 50-80g
o 17.07.2010, 09:41 | ruffrider
když je to načervenalé tak nevím, ale co jse dělal na pumpě tak když přijeli z Čepra(všechno palivo je odtamtud) a lezl jsem nahoru otevřít dekly na cisterně a podíval se dovnitř - při stáčení co jim tam napadá za sračky - větve, takové ty semínka z břízy, udělá to takové blátíčko.... Ale stejně než to projde pistolí do tvé nádrže tak to jde přes pár filtrů.
o 17.07.2010, 09:46 | dj.DEKL
Vrchem se fakt cisterny neplněj.
o 17.07.2010, 10:10 | haskyvr6
dj.DEKL má pravdu, jezdil jsem s tím pár let a tohle se plní s rekuperací výparů spodem. Neexistuje otvírat dekly. Viděl bych to na zbytek něčeho v nádobě.
o 17.07.2010, 10:34 | ruffrider
Věř nebo ne, v roce 2003 se to otvíralo při stáčení. kdybych na tu cisternu nelez a neviděl to na vlastní oči tak bych to sem asi nepsal...
o 17.07.2010, 11:08 | snuky
asi ten zbytek rozprodám..ještě tady mam 6 barelů, težko říct jestli bude neco i v těch ostatních nejsou prusvitný
o 17.07.2010, 13:52 | Timbo | Upraveno: 2010-07-17 14:00:31
nerekl ti od ceho ty barely byly? jestli v nich nebylo predtim to cisty aditivum?
znamej co jezdi s cisternou mi rikal ze po natoceni v rafinerce se pak do kazdy cisterny leje aditivum podle toho na jakou pumpu to jede jestli aral nebo benzina ze kazdej je ma jiny ale to aditivum se tam pridava.
ale zase logicky kdyby se to takhle brutalne usazovalo tak necerpas na pumpe nic jinyho nez ty usazeniny kdyz to v nadrzich saje zespod zejo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3829 sekund.