Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help hodinář

o Navštíveno 547x o
o 16.07.2010, 16:07 | Verano
Mám následující problém

K vánocům sem si vybral hodinky(swiss military) byli kupovány tady v ústí nad labem v obchodním domě OC forum cenovka 5400. Hned po koupi se objevil problém s náramkem,který nedržel tak jsem je poprvé reklamoval. Reklamace proběhla uspěšně a vše drželo jak má. 2 měsíce na to se mi z ničeho nic zamlželi a tak sem šel reklamovat,po měsíci se hodinky vrátili že reklamaci neuznávaj jelikož sem zlomil korunku tak tam nateklo.To bych teda ještě pochopil mohlo se stat že mi to nevědomky někde upadlo tak sem vypláz 600. Pár týdnů na to,jsem letěl na Krétu,kde jsem je řádně otestoval,po dvou dnech opět stejný problém zase do nich zateklo a po dalších dvouch dnech už nešli vůbec. Když sem přiletěl hned sem je mazal reklamovat,dnes přišli a reklamace neni uznána. Odůvodnili to tak že to tlakově otestovali, nikam nezatýká,vše těsní. Prý sem musel mýt špatně zamáčklou korunku při koupání,což je hloupost na to si dávám pozor a navíc nikde v návodu o tom neni ani zmínka.Tudíž ted řešim dilema,jestli se s nimy nějak hádat,nebo si je nechat opravit(cca 3000kč) a nebo koupit nový. Řešil někdo něco podobného,díky

o 17.07.2010, 15:54 | Legacy 2.5
tohle ne, ale u obyč hodinek Casio mi praskl gumový řemínek a sehnat nový, to je taky něco, dneska jsem byl asi v pěti prodejnách Casio a i obyč hodinářstvích a nikde nemají hned ke koupi správný rozměr ani podobný, takže budu lítat v pondělí, ale i tak to vydím na objednání a tak hodinky budu rád, když budu mít na ruce do konce příštího týdne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3541 sekund.