Navštíveno 563x

16.07.2010, 11:35 |
wefa Čau chlapi. Má někdo zkušenosti s otestováním klimatizace (těsnost, tlak atd.) a poté naplněním v Plzni ? Nějaké doporučení, nebo naopak kam nejezdit? Díky :)
Já byl předvčírem u Auto Srb - Karlovarská. Měl jsme klimu naplněnou od min. roku, teď už bylo málo chladiva, tak sem si řikal, že mam někde díru.
Tento servis sem si vylosoval (taky jsme nevěděl), rovnou sem řikal ať zkusí najít nějakou díru...nic nenašli, naplnili - 1140Kč... takže klima chodí, ale jsem zvědav, kdy to zase ujde.
Přístup v poho, cena velmi dobrá.
Kdybys tam jel,tak tam budeš muset nechat auto, to se připrav...odpoledne hotovo.
Zrovna jsem byl také na kontrole klimy. Chladivo ubývá i pokud nikde neuniká. Tuším, že říkal 40g za rok ? Takže doplnily asi 60g po 2 letech, vyčistily ji a přidali barvivo. Pokud je někde únik, projde se vedení s UV lampou a únik jde vidět. Cena za vše 970Kč. Ale Třebíč, ne Plzeň.

17.07.2010, 11:03 |
AR no tak chladivo unika i pres kompresor a nemusi být někde prosak.
jinak jak tu hazite ty ceny tak je to trochu mimo pokud neuvedete kolik gramu vám tam natlačili. Máte klimy kde se tlačí 500g a třeba do meho bawa přijde 1600g coz je pak kurevsky rozdil v cene....

18.07.2010, 15:17 |
wefa Někdo tušení kolik gramů se vejde do Hondy Accord r.v. 98? U mě klima nebyla kontrolovaná, doplňovaná a vše okolo cca 3 roky :(
wefa: vetsinou tam byvaji samolepky nekde jak velkou napln mas.
Xantie má kolem 700g, ale kolik dávali real nevím, už to vůbec nechladilo.