Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Foto-Canon SX20IS - info?

o Navštíveno 504x o
o 15.07.2010, 19:20 | sonyk02
Plánuji koupi nějakého nového foťáku a tento Canon SX20IS mě zatím zaujal nejvíce, pročetl jsme už spoustu diskuzí o něm a žádně zásadní nedostatky jsme o něm nezjistil. Tak by mě zajímalo jaký názor na něj mají zdejší foto odborníci? Koupit nebo raději něco jiného? Prostě na běžné focení, nad zrcadlovku neuvažuji.
[ Link ]

foto k příspěvku  od sonyk02

o 15.07.2010, 19:20 | sonyk02

foto k příspěvku  od sonyk02

o 15.07.2010, 20:53 | KyklopDLS
Nejsem sice žádnej fotoodborník, nicméně focení mám jako práci a tento kousek se mi dostal také do rukou. Myslím že koupí nic nezkazíš, pracuje se s ním pěkně a výsledky jsou také pěkné. Mě osobně na něm nesedělo ovládání, ale to je jen můj dojem, protože jsem zvyklý na jiné.

Moje rada zní zajít si někam do obchodu, kde ho mají a osahat si ho a pokud bude možnost, tak zkusit i nějakou tu fotku. Foťák ti musí sedět v ruce a dobře se ovládat. To na žádné diskusi nezjistíš.
o 15.07.2010, 22:12 | Mr.Scully
Vůbec se ho neboj, tyhle Canony SX jsou dobrá volba.
o 16.07.2010, 19:48 | Monička
sonyk.. Psal jsem na mail.. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.