Navštíveno 645x

Chceme s přítelkyní v první polovině srpna vyrazit na Lipno, buď do chatičky nebo normálně pod stan a zajímalo by mě, jestli nemáte zkušenosti s někakým fajn kempem. Podmínky jsou asi následující:
- aby na místě (nebo alespoň někde blízko) byl nějaký lektor windsurfingu (přítelkyně se chce učit)
- čistá voda, čistý kemp, restaurace, někde blízko krámek s potravinama
- spíš klidnější oblast (noci hodláme trávit jinak než 120dB diskotékou :-)
Chápu, že ta první podmínka je možná dost limitující, ale pokud máte někdo nějaké zkušenosti s kempy, tak sem s nima.

15.07.2010, 13:51 |
Kapka (M)
tady mas primo na školu a pujcovnu..a mas tady i web kamerku atd..
[ Link ]

15.07.2010, 13:53 |
Kapka (M)
a tady maš kvalitni předpověd na vitr a počasi přimo pro lipno
[ Link ]

15.07.2010, 15:10 |
Prady Tak přesně na tohle co píšeš se ti ideálně hodí kemp Královy Dvory, maj tam tušim všechno co píšeš, že potřebuješ tak mrkni do vyhledávače ;-)

15.07.2010, 15:13 |
Prady PARDON....jmenuje se to Karlovy Dvory I. !!!!! Je to kousek za Černou v Pošumaví směrem na Horní Planou.
Google našel autokemp Karlovy Dvory II (ani zmínka o windsurfingu) a pak nějaký chatky Karlovy Dvory I za 7500 na týden. To asi nebude ani jedno, co myslíš, ne? :-)
Scully : 1 - Lipno Chata Karlovy Dvory
Kód objektu: CH-215 Pronájem 1.6-30.9
Velmi pěkná rekreační chata je postavena v osadě Karlovy Dvory ve vzdálenosti 400 m od Lipenského jezera a 3 km od obce Horní Planá s veškerou společenskou vybaveností. Hostům se zde nabízí kvalitní koupání, !!!vodní sporty!!!, rybaření, houbaření, množství turistických tras i provozování cykloturistiky. K dispozici neoplocený pozemek 370 m2 s příjemným posezením pod pergolou, grilem i otevřeným ohništěm. Zastavěná plocha objektu je 42 m2.
To je na nás zase moc luxusní :-) Teda na mě ne, ale moje lepší polovička chce nějakou tu romantiku ;-) Čili stan nebo nějaká minichatička, klidně bez sociálky. Ale mrknu ještě na ty Karlovy Dvory II.

15.07.2010, 17:50 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-07-15 17:58:20
Zkušenost: Penzion Adam na Pihlově , je to horní část skoro u přítoku, klid pohoda, kousek je Stará Pec a pak cesta na Trojmezí, a coi se výuky WS týče - kolik mi zaplatíš? :-) Joke, ale to bych ještě zvládnul, jinak kousek po proudu je tuším Frymburk, tam je jacht/ws school.
Mrkni se na hotel Racek v černé v pošumaví. Mají nově rekonstruované chatky, a je tam klid. Ale nevím jak je to se sefem, něškde sem tam viděl plakáty. Ale stačí jim cinknout.

15.07.2010, 19:48 |
Prady | Upraveno: 2010-07-15 19:56:47
Mr.Scully: jj ty Karlovy Dvory II. jsou dobrý, přímo u vody, pláž, my tam taky stanovali a co si pamatuju tak tam teda Windsurfing a půjčovna byl dycky hnedka v tom kempu na pláži. To, že to nepíšou někde na internetu, neznamená, že to tam nějakej soukromník neprovozuje :-)
...nejjednodušší si myslim je tam zavolat a poptat se, ono na tom internetu taky neni všechno ;-)