Navštíveno 826x

Bry vecer ve spolek. Mam dotazek na klakson. V aute mi odesel a potrebuju neco silneho na cyklisty, protoze tady u nas se motaj opravdu nelidsky.
Nasel jsem dva klaksony, ale neim co bude lepsi a nejak se mi to nechce verit.
Moznosti: 1)1500 Kc 108dB
[ Link ] 2) 200 Kc 120dB
[ Link ] Nejak se mi nechce totiz verit, ze levnejsi produkt dokaze vice muziky. Dekuji za pripadne rady.
mám vyzkoušenou pořádnou půlmetrovou troubu s kompresorem...kámoš má na kamionu, a když šel chcát vedle auta a já na něj houkl, tak vykonal dřív než stihl rozepnout
ten 1. bude zrejme hlasitejsi, ale ten 2. ti zase bude fungovat na 12V ;-)
kazdopadne cyklistu zadny z nich nezabije :-/
Takze sehnat klasickou troubu s kompresorem z kamionu na 12V. Ty jsem koukal ze maj kolem 110-118dB. A cenova relace opet kolem 1500Kc.
Skid-TDI: ale netroubil bych s tim na organy :-D
To je dobry na organy mam famfary. :-D
Jen aby pak na STK divne necumeli. :-D
Jako že zatroubíš a on tě spadne pod kola? :)
Ne jako ze zatroubim, spadne do skarpy a ja pak za minutu projedu. ;-)
Sam jsem jezdil na kole a vim jake to je prekvapko kdyz mi nekdo zatroubi u leveho kolena, takze sam to nedelam.;-)
zdravím panové když už jsme u těch klaksonů, nepotkal někdo na netu někdo fanfary ala italia? Je to na Fiata veterana. Prosim když tak o link.. Díky moc
Ruiones: taky dobrý na druhý koleji vlak z vizovic :-))
Týpek z VW Clubu měl v Passatu tramvajovej zvonek...důkaz místo slibů zde - je to ten červenej hříbek místo airboxu...

14.07.2010, 09:51 |
art Tohle dávám snad do každýho příspěvku co vidím, ale musím se o to podělit.
[ Link ] Pořídil jsem si do auta dva najednou, a nezapomenu na scénu kdy jsem přijel pro kámoše na zastávku, neviděli mě, tak jsem krátce zatroubil a oba kámoši současně nadskočili leknutím jak v nějakým animovaným skeči, a ty vykulený výrazy. No smál jsem se jak blázen.
kdo by chtěl něco mu pak napíšu k instalaci..
no a pro troškaře www.hornblasters.com
to art: to vypada libove. ;-)
mě to přijde jako kravina kvůli cyklistům... jednou bys taky mohl zatroubit a on Ti slítnou pod kola. Pak si půjdeš kvůli blbosti třeba sednout. Nesmysl, normální klakson v normálním autě troubí dostatečně. Ale když potřebujou dnešní řidiči svítit jak komedianti a do toho ještě vypouštět páru jak v pohádce, tak se není čemu divit.
to MaSuZaPi_Honza: Prosim te, precti si tu vsechno co jsem psal a zjistis, ze nejsem hovado co troubi u kolena. Dekuji ti.

14.07.2010, 17:00 |
art to Skid-TDI: jj, ale je to opravdu už velka trouba, já dal oba do 605 do nárázníku, místo akorát, s menšími úpravami, tak nejdřív zjisti na který klakson máš vůbec prostor - kam ho umístit.

14.07.2010, 21:48 |
Skid-TDI | Upraveno: 2010-07-14 21:55:30
to art: Budu to jeste promerova, ale uz to mam vymyslene. Ja to budu davat mezi predni celo a predni napravu na Broukovi. A kompresorek budu mit v kufru pod rezervou

14.07.2010, 22:30 |
Pepe ...normálně mne to nechává klidným, ale ten shop z artova odkazu bude zřejmě dobrý oddíl. Nasekat na 5ti řádcích šest chyb je fakt umění.
Lepší je ten klakson, jak vydává zvířecí zvuky a je k němu mikrofon. Známej takhle vždycky bučel na chodkyně na přechodu a do mikrofonu je ještě přátelsky pobízel "pohni zadkem pičo". Akorát to chce nepodcenit a nevzat první šmejd z aukra, některý nejsou moc hlasitý ani na full volume.
Doufam ze se nepotkame, ja na kole ty v aute....kdybys byl cyklista nikdy bys takovouhle kravinu na auto nemontoval. Chapu, ze nektery cyklisti se motaj, ano, ale precejenom ty silnice nejsou zas tak uzky aby se nedalo vyhnout, natoz zpomalit. O vikendu me malem sundala v zatacce dodavka. Byla tam plna a pan nechtel prejet do protismeru kdyby tam nahodou nekoho potkal. Parada! On je totiz desnej problem v aute pribrzdit a pak se zase rozjet :-/. Takhle jsem se na kole snad jeste neleknul nehlede na to ze si ani nechci predatavovat co by se delo kdyby o me skrtnul. Argument netroubim u kolena mi prijde stejne divnej...kdy to teda vlastne mas v planu troubit? Nez k nemu dojedes? Potom co ho predjedes? Ja nevim me, to prijde jako kravina, ale jak jsem psal na zacatku, doufam ze se nepotkame...
to Tommy69: drive jsem jezdil hooodne na kole a v civilnim aute kdyz jedu a jedou 3 cyklisti vedle sebe, tak troubim 200m za nima. Takze byt Tebou bych si dal pohov a kdyz me neznas tak me nesud. S Tebou bych se taky nechtel potkat.
A jeste jednou k Tommymu a ostatnim rejpalum. Proti cyklistum nic nemam. Kdyz jede cyklista sporadane, tak nemam duvod mu cokoliv zleho delat. Ale kdyz jedu a jedou na uzke silnici 3 cyklisti vedle sebe a pak pomalu jeste nadavaj, ze jsem je s autem predjel, tak to uz je moc i na me. Takze zpravy Tommymu69 a MaSuZaPi_Honza si nechte pro sebe, kdyz neumite poradit na co jsem se ptal. D E K U J I ! ! !
hm, ale stejně je to kravina a jenom rozmar zbytečnej :-D ale to je samozřejmě tvoje věc, mě to nechává klidným...

15.07.2010, 19:16 |
Tommy69 | Upraveno: 2010-07-15 19:24:08
Prosim te reci dej si pohov si nech. Proste jsem ti k tomu napsal svy...nijak te nesoudim prece, proste jsem se zeptal. A ano pokud jedou tri jelita vedle sebe tak to je zase zbytecnost z jejich strany...znam to je to pul na pul. Co jsem potkal ja byl vul v aute, bohuzel se daji potkat i volove na kole. To ze te nechci potkat bylo mysleno s trubkou z vlaku za mymy zady na kole...protoze bych se fakt lekl a kdo to ma pak furt prat ;-)