Navštíveno 2089x

Kdo tu leští skleněné kryty světel?Nedělá to xenonman nebo jak se jmenuje?díkec

13.07.2010, 19:59 |
Kesam Tak ale dělá to jenom komplet tuším.
tak tak, samostatně ne, pouze celou přestavbu
případně co vím tak www.autodoktor.cz
Ja nevim ale to je to tak tezky si koupit DREMEL, nebo podobnej pristroj, par kotoucku a udelat si to sam? Kdyz se budes snazit, vygooglujes si presnej postup vcetne obrazku a mas to..

14.07.2010, 07:18 |
Kounect | Upraveno: 2010-07-14 07:25:26
On se ptal kdo to dělá, ne jak si to udělat sám :o)
Pokud sám tak bohatě 2500 - 3000 smirkový papír pod vodu, vyrovnat všechny ty vrypy, nerovnosti apod. a doleštit tempem, dělal jsem si to na Dodge GC a jedno světlo cca hodinku. Předtím jsem taky hledal a tak jsem poradil na co jsem narazil.
Nicméně jak říká badczech, způsobů je spousta, hledej hodně na fórech amerických aut bo ty to trápí už delší dobu ( ještě když se v evropě používala skla, tak oni měli už plasty, proto jsou starší, zašlejší a řešeji tuto problematiku už déle - a zároveň na to už prodávají i rovnou sady all in one :o) )
Ale on se pta na to, kdo udela skleneny kryty, ne plastovy.... Takze to chapu tak, ze tam nechce ty vroubky co rozptylujou svetlo....
Tak jestli chce jen "vybrousit" skla bez dalších úprav světlometu, tak doufám, že ho nikdy v provozu nepotkám :-(
Pro mě to není:)Sháněl jsem to pro kluka z BMW klubu na E36.Potřebuje ty přední skla trošku rozleštit.Má to od kamínku podobaný.
Na Puma klubu to děla člen Elton
[ Link ]