Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dovolená s děckem

o Navštíveno 595x o
o 13.07.2010, 13:19 | Pepíno_Honda
máme s paní domácí 4letou dceru a od pondělka mám 12 dní dovčy. Na rovinu, vůbec nevím, kam jet na nějakou krátkou dovču - výlet. Chci být rozhodně v čr, jsem od Liberce, ale rád bych vyrazil někam jinam, nevím, možná jižní čechy apod.
Na kole holka jezdit ještě neumí, odrážedlo už zvládá obstojně, ale to je opět jen na krátké trasy..
Zatím jen vím, že mě čeká dinopark v německu

Nějaké tipy ?

o 13.07.2010, 13:25 | JR
Vyrazil bych nekam do jiznich Cech ke Treboni. Kempy a moznosti ubytovani tam jsou, priroda je super a koupani v zatopenejch piskovnach je uzasny.
o 13.07.2010, 16:27 | Petura
a jestli pojedeš přes Blatnou tak se stav :o)
o 13.07.2010, 16:37 | Pepíno_Honda
:-) to není špatný nápad.. protže na Honday určitě nejedeš... :-)
o 13.07.2010, 16:38 | Pepíno_Honda
nejezdí tedy v na jihu nějaký lokálky vláčky ? ráda jezdí :-) nějaký jiný atrakce tam ?

hrady, zámky je nesmysl v tomhle věku... :-)
o 13.07.2010, 16:45 | Petura
jediný co znám a můžu doporučit je ZOO na Hluboký u Budějovic, ale to je tak na odpoledne, kde a jak strávit celý týden opravdu netuším ...
sám řeším něco podobného, ale asi to vypadá, že někdy v srpnu zůstanu doma a budem osidlovat zahradu :o)

leda nějaký pension na Šumavě (Železná Ruda, Kvilda, apod...) a denní výlety na kole, ale když mrkneš na ceny za ubytování tak týden v Itálii nebo Chorvatsku u moře tě vyjde na stejný peníze

na HD nejedu, páč v tom termínu je u našich pouť a večerní zábavu v hospě s kámošema z mládí si nemůžu nechat ujít :o)
o 13.07.2010, 17:34 | X-sat (M)
Mezi Treboni a J. Hradcem jezdi vyhlidkova uzkokolejka a pry pohodicka. Ja osobne jizni Morava.
o 13.07.2010, 18:26 | Pepíno_Honda
Petura: to plně chápu :-)
X-sat: je něco, čím na tý moravě zabavím kinder ? :-) jinak bych nebyl proti..
o 13.07.2010, 22:31 | P3RF3KT
klasika Doksy ne? :) tam je zabavy pro vsechny vekovy kategorie az az, taky se tam ted chystame s 5ti letyma dvojcatama :)
o 14.07.2010, 06:55 | Pepíno_Honda
tak mácháč mě opravdu neláká... :)
o 14.07.2010, 10:44 | JR
proc te nelaka? Muzes jezdit spat domu :-D
o 14.07.2010, 11:01 | Squere
jj úzkokolejky na jihu super:
[ Link ]

další je třeba Bechyně - Tábor
o 14.07.2010, 11:01 | Pepíno_Honda
to jo no :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.