tezko asi muzu radit, protoze jsem topil tak pul zimy, kdyz se barak delal, a tak mesic po nastehovani.
Mam polskou vlozku Kratki, s vymenikem.
[ Link ] Zvolil jsem ji diky zadnimu prikladani, kde mi vyhovovalo to, ze do obytneho prostoru netaham drevo, a tim nedelam bordel, stejne jako prikladam zezadu z technicke mistnosti, takze mi nevadi ze kdyz otevru dvirka a vyleti nejaka ta saze nebo kour.
Ma externi privod vzduchu, a mam na ni tuhle regulaci
[ Link ] .
Vlozka mi vyhovuje tim, ze odevzdava vetsinu tepla do vody, a neprehriva tak obytny prostor. Diky regulaci mi vydrzi na jedno prilozeni asi 3-4 hodiny aniz bych na ni musel sahnout.
Nicmene... trochu me nasr*lo zpracovani, treba ovladani kominovy klapky je dost nepresne udelany, takze to ma velkou vuli a musel jsem to upravovat aby se to dalo aretovat. Popelnik je udelanej nesmyslne do predu, takze prece jen obcas musim otevrit predni dvirka a trochu bordel udelam, ale i to jsem uz vyresil, vysavam to cely zezadu vysavacem, a misto vyndavani popelniku zvednu rost a popelnik vysaju.
Musel jsem komplet predelat tesneni, protoze ty puvodni se zacaly hned odlepovat.
Jinak ale zpracovani docela slusne, za tu cenu proste...