Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > prodává tady někdo tažné?

o Navštíveno 414x o
o 12.07.2010, 12:12 | Šestikule
Audi A8 r.96, našel jsem něco hodně málo na netu od nějakých 3k nahoru. Mělo by to být jen pro občasné využití, takže do toho nechci vrazit 15k, ale zase aby mi to hned neupadlo. Např. [ Link ]

o 12.07.2010, 12:14 | Only_One
no co já vím, tak na tažným je dost drahý pak zapojení elektriky. Na passata pak stála elektrika kolem 5tisíc, musel k tomu být jakýsi EMU box aby nezlobila elektrika palubní. Jak to má audi netuším.
o 12.07.2010, 16:10 | rcman
Audi to má velice podobně. Ta kabeláž si je hodně podobná jak na VW tak na Škodu se Seatem. U nás origo tažný třeba na Octavii II vyjde 6.000kč za tažné a 6.000kč za tu kabeláž.

Audi na tom cenově je vždycky razantně výš. Ale dá se sehnat i za zajímavý peníze, když si dáš práci s hledáním...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4451 sekund.