Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vedra -> klimatizace??

o Navštíveno 861x o
o 12.07.2010, 11:21 | tmx.806
Ahoj, tyhle vedra me zabijou - takze zase uvazuju o klimatizaci domu. Ma s tim nekdo OSOBNI zkusenost? Znacky, ceny, firmy?? Chtel bych to do 2 mistnosti (obyvak + loznice) a jsou bohuzel na opacnych stranach domu - vadi to hodne pri pouziti 1 jednotky? Diky za komentare...

o 12.07.2010, 12:03 | Šestikule
mám zkušenost jen s mobilní, taková nějaká ta nejlevnější tuším tehdy z Baumaxu, funguje mi v pracovně tak dva tři roky bez problémů, ochladí místnost perfektně akorát je dost hlučná, ale zase ne tolik, aby se u toho nedalo pracovat
o 12.07.2010, 12:10 | tmx.806
a rouru mas teda ven z okna? Kondenzatu hodne?
o 12.07.2010, 12:15 | Šestikule
nee, rouru ven z okna jsem zkoušel, ale je to o ničem, pořádně se to nedá utěsnit, takže jsem udělal díru do zdi
o 12.07.2010, 13:46 | tappaja
da neda, koukni na tohle, genialni!
[ Link ]
o 12.07.2010, 13:48 | tmx.806
dobry! a pani modelka jeste lepsi... ;)
o 12.07.2010, 14:41 | Cenda
domů bych teda mobilku nechtěl.

V PA mas M-Tech, dovazi mj. Mitsubishi, nebo Artel v HK. Problem s klimama z obchodaku budes mit v pripade servisu a instalace, nikomu se do toho nechce.
o 12.07.2010, 14:48 | zazaa
jestli to mas daleko od sebe tak nebylo by jednodussi dat 2 solo klimacky ? uz kvuli tahani hadic atd

ja mam klasickou delenou Sencor (ETA a asi 10 dalsich znacek co jsou uplne stejne jen jinej napis) 12000BTU a funguje asi 3. rok bez problemu na to ze byla ve vyprodeji za hubicku :)
o 12.07.2010, 15:31 | tmx.806
no prave ten hnus na zdi bych chtel dat nekam bokem - ne aby to bylo videt hned na prvni pohled... :-(
o 13.07.2010, 10:33 | ibizman
je teplo lidi nadavaji... je zima tak nadavaji jeste vic... i kdyz chcije, tak jsou lidi nasrani.... kua co to je na narod???misto toho aby byl clovek rad, ze se vubec probudil.... ze muze chodit, ze muze normalne jist.....tak nadava na pocasi... to fakt nechapu...a co treba klima na zachode, aby se nepotila prdel pri srani.....
o 13.07.2010, 10:37 | tmx.806
;-) myslim, ze Tvuj tisici prispevek moh vypadat i lip - nicmene abych trosku zareagoval v podobnem duchu:

DO PRDELE BEZ TY!
o 13.07.2010, 11:14 | Mika
:-)
o 13.07.2010, 13:37 | Cenda
:-))) aneb hurá zpátky na stromy
o 13.07.2010, 19:27 | dolph
Jak už jsem tady psal několikrát. děláme klimatizace od LG. Instalace z jedné strany baráku na druhou není problém.. jen musíš najít někoho s dobrýma referencema na montáž a ne nějakého bastlíře. Dvě vnitřní jednotky na jednu venkovní taky není problém, jen ta venkovní musí být samozřejmě silnější. Třeba LG dělá i docela dobrý "dizajn" nemusí to být jen bílý paskvil přilepený na zdi ale třeba zrcadlo, dřevo anebo obraz od Klimta a další. a hlavní je že v létě ti to chladí a v zimě topí.. na firmě máme nejobyčejnější od LG na velké prodejní hale cca 20x20x8m a tři jednotky v zimě vytopí a teď přes ty pařáky skvěle chladí. ale musíš počítat s tím že koupíš jednotky k tomu kabely a hlavně Cu izolované potrubí kde stojí metr asi 120kč. ale myslim že to stojí za to.. tady web tak koukni [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.