Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mini LCD monitor

o Navštíveno 508x o
o 10.07.2010, 14:42 | crestik
v jakém sortimentu hledat co nejmenší LCD monitor? Standartně není problém koupit v inzerci kolem 14", ale já bych potřeboval připojit k PC menší, 8-12".

o 10.07.2010, 17:21 | vypuk
Jestli si vykutíš "kastlík" na ten monitor, tak můžeš použít z PSone, má s-video vstup, na netu je hodně návodů jak to připojit, používal se mezi "pctuningáři" jako monitor do case. :)
o 10.07.2010, 17:28 | crestik
no to už je zas moc malé :-) Ten displej jsem měl doma x let, v dobách kutilství jsem plánoval projektor a nedávno jsem ho prodal. Je to celkem nedostatkové zboží. Spíš nějakou starší 10tku nebo tak něco, bude to jako informační displej s jednoduchou grafikou
o 10.07.2010, 17:33 | vypuk
No, tak tedy nechcu nic říkat, ale zkus www.google.com a dej hledat "LCD 10" "... Budeš mile překvapen :))
o 10.07.2010, 18:23 | crestik
...co ale taky překvapilo, je cena, že :-) Nedám za několik tisíc :-)
o 10.07.2010, 20:29 | vypuk
Když chceš něco levnějšího tak kukni po bazarech nebo tak, kdybys chtěl 20" monitor tak bys zaplatil o litr navíc, tohle je věc, která se jen tak nebere - tak si to nechaj zaplatit :)
o 10.07.2010, 22:13 | Šestikule
můžu ti prodat přenosný DVD přehrávač za litr, je tam 7" monitor :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4935 sekund.