Navštíveno 1753x

viz nadpis,jedna se jen o 32m2,coz pro nektere je proste mala plocha...
diky

10.07.2010, 13:43 |
deda mel bych jednoho dobreho,delal mi barak,zaleží kde to potřebuješ vylejt..... tento je z unhoště...
kdyztak pls mi to pisni do mailu..diky

10.07.2010, 13:53 |
deda tady maš odkaz mužeš počíst případně zavolat a domluvit se.... za mě můžu říci supr přístup i jednaní
[ Link ]
diky moc,v pondeli jim zavolam

10.07.2010, 14:11 |
deda rado se stalo....
když už tady máš otevřený topic tak se přicpu :-)
co ti prosim tě řekl ten odborník co si ho tam měl? jaký měl názor na praskliny?
díky
Sq:prosim te ,prave ze tam nebyl,je na dovoleny do 18tyho,takze proto schanim jinde...
Hm, anhydrit jsem lil 28.6. - přes firmu www.chapa.cz a defakto pro ně jezdí www.kvk.cz, ale nevím, jestli by byli schopni tak malou plochu vylejt.
Takze tohle je je zcena mimo misu cenove.....
Dobrý den,
tak jsem to propočítal a dostaneme se bohužel na cca 750 Kč bez DPH za metr.
je to strašně moc, ale bohužel se tam opravdu promítají veškeré náklady s
tím spojené
S pozdravem
Ing. Jakub Kaláb
Kabau CZ, s.r.o.
Husova 1063, 273 51 Unhošť
tel.: +420 602 942600
www.kabau.cz
tak kup anhydrit v pytlích, puč velkou míchačku a míchej..těch pár metříčků budeš mít za chvilku hotový.

13.07.2010, 14:14 |
deda Pavle mě lil podlahy někdy minuly rok na podzim a cena byla 320kč/m,takže musel kurevsky zdrazit,nebo se mu nechce dělat takto malou plochu,tak dal cenu velkou,aby jsi neotravoval...
Nebylo by lepsi na takto malou plochu použít kletovanej beton??
Ona je hlavně drahá ta doprava+míchačka. Páč nevím, že by firmy měli měli malou cisternu s míchačkou. Ku mě dojel 50ti tunový kolos. A dělali dvě akce ten den.

13.07.2010, 15:41 |
deda kobylka: co vim tak pucmajstra ma svého.. je to takove domadělo,ale výkonné (viz. foto).Směs přivezli už namíchanou v mixu.Takže jedině,že by byla drahá ta doprava toho mixu.Mě to přivezli ze Slaného...

takovej OT dotaz - kolik je dobrá cena od zedníka za 1m2 betonové podlahy? Jen práce?

13.07.2010, 16:12 |
deda Only_One: myslíš jenom vybetonování tzn. ty namícháš naložíš do kolečka přivezeš na místo kde to složíš a zedník si tam s tím šmudlá nebo,přijede parta se svojí míchajdou s čerpadlem,namíchají,dopraví na místo zahladí mašinou a po vytvrdnutí přijedou přebrousit???Ty dodáš jenom písek a cement.....
Ta druhá možnost se dá udělat kolem 130-140kč/m
no právě tady mi nějací zedníci nabízí práce a betonování podhlahy za 100kacek/m coz se mi zda docela dost
deda: hm, mě přijel suchej, bral vodu ode mne a míchal přímo na tom návěsu a přes pumpu(taky na návěsu) to cpal do baráku.(souprava na druhém videu-
[ Link ]
deda:co je kletovanej beton?no stejne zatim nikoho nemam...
nejnizsi nabidku do mam je 550+dph za anhydrid,coz je stale strasne moc
kletovanej beton - to je ten s těma vláknama?

14.07.2010, 14:16 |
deda kletovanej=hlazenej,když to zahladějí tak to vypada jako anhydrid... vlákna se tam davají místo kari siti... ten beton je směs písek+cement+plastifikator+vlákna. Pokud dá někdo kari sítě, nemusejí se dávat vlákna.....Pavle pokud by jsi se rozhodl pro ten beton,tak po čechách se pohybují dvě party poláků co to dělají....Stacilo by se domluvit a při nějaké cestě by se u tebe zastavili a udělali:-). Zatím jsem na ně slyšel samou chválu....