Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Práce-Automechanik

o Navštíveno 1219x o
o 09.07.2010, 21:41 | Ondry 2.0 20v
Vyučil jsem se a těď hledam práci. nevíte někdo o něčem? chtěl bych dělat v oboru ale nic neni :-( díky všem za pomoc

o 09.07.2010, 22:00 | cezetko | Upraveno: 2010-07-09 22:06:56
škoda,že nevíme ten obor
o 09.07.2010, 22:02 | /// MiŠeL ///
vdyť tam má automechanik ne? :-)
o 09.07.2010, 22:04 | Jajinek
všichni ví,jen ty asi ne cezetko;-)
o 09.07.2010, 22:06 | cezetko
mno vida. tak to jsem LAMA. Uznávám. První post ani nebudu upravovat, ať se pobavíte při pátku na můj účet...
o 09.07.2010, 23:01 | ruffrider
cezetko - :-)
o 12.07.2010, 12:50 | Ondry 2.0 20v
jojo automechanik. je to něco s tou prácí :-(
o 12.07.2010, 13:42 | Rudi
začni pro začátek opravovat auta známým, pokud si trochu zkušenější
o 12.07.2010, 13:47 | crazyape
Heh ja jsem na tom obdobne... Ted jsem dokoncil skolu, mam vyucak mechanik elektronickych zarizeni a ted dodelanou maturitu v oboru autoelektronik. Auta znamym opravuju kdyz neco je... obcas semtam i nejakou hudbu,vyvarovani atd... ale co jsem tak koukal tak ted je fakt zla doba na hledani prace... Bez znamych to vidim blede :(
o 12.07.2010, 14:02 | Nismo.Power
do prahy se ti asi nechce co ? :)
o 12.07.2010, 20:04 | crestik
nemám nic proti, ale na frázi "je zlá doba na hledání práce", "nemůžu nic najít", jsem trochu alergický díky lidem z okolí, bo na tohle se vymlouvaj hlavně nemakačenka :-/
Jinak pár kluků tady začlo opravovat auta na sebe, udělali si jméno, ale né za měsíc. Dle mě se zručný karosář, lakýrník a zedník uživí i kdyby tu byly krize tři.
o 12.07.2010, 20:06 | Midnite
krize tu už žádná není a nebyla tak se na to laskavě nevymlouvejte, jetěžké si najít práci v tomto oboru jelikož je to škola která je lehká a většina se chce flákat a vyberete si tento obor, pak to dopadá tak že většina jsou ,,mechanici od forda"
sorry za OT
o 12.07.2010, 20:12 | Nismo.Power
midnite : dneska najít dobrýho automechanika resp. servis je fakt těžký neb práce na autech je pořád a porád od nevidim do nevidim ale dělaj to samý kokoti co si myslej že to je zlatej důl a vyučený sou na cukráře a kdysi si sám měnil žárovku ve světle tim pádem je automechanik.....

pokud někdo hledá práci s autama v Praze tak máme volnýho fleka ale zlatej důl to fakt neni :)
o 12.07.2010, 21:41 | Mr.Scully
Co podnikání? Kamarád začal ve svý vlastní dílně, napřed přezouval kola, pak začal opravovat auta kámošům a dneska se u něj dveře netrhnou a maká sedm dní v týdnu. Měl ovšem výhodu v tom, že měl prachy od rodičů na počáteční investici (dílnu). Naopak nevýhoda byla zdánlivě v tom, že ji má prakticky úplně mimo civilizaci (ale ukázalo se, že to nevadí).
o 12.07.2010, 22:03 | TROY
Jo jak píše NP - dobrej mechanik není :( a když je tak si diktuje koho si k sobě pustí apod.
Naštěstí mám kámoše co je taky vyučenej mechanik,ale dělá šéfa na eko likvidaci aut a není problém mu dát auto - on už ví ke komu jak kde co apod.
Takže zkusil bych něco rozjet apod - pokud budeš mit chut a zarábat 6 dnů v tejdnu tak máš brzo reference kladný a práce dvě prdele
o 12.07.2010, 22:06 | walish
běž makat k Nismovi a budeš si taky vozit prdel v Cadillacu :D
o 12.07.2010, 22:12 | JR
O dobry mechaniky by byl zajem i ze strany servisu, ale kdyz vidim "automechaniky" co vylezou ze skoly a neumeji ani vymenit olej nebo desticky, tak se nedivim, ze kazdej chce, aby uchazeci o praci meli nejakou praxi.
o 12.07.2010, 22:19 | crazyape
Jo s tema klukama z ucanku je to spatny.. jak uz nekdo psal vetsina z nich jsou flakaci ale nevidim problem kdyz je nekdo vyucenej treba cukrar jak uz nekdo zminoval a auta ho bavi a jde mu to, je to jeho konicek tak proc by se nemohl nekde uchytit? A zase zacnu.... "v dnesni dobe" neni prdel neco rozjet... konkurence je fakt obrovska a autodilnu uz ma kazdej "jouda" ... V nasem mestecku kde je cca 8tis obyvatel mame asi 22 autodilen.... v protejsim je zase u hlavni asi 9 pneuservisu. Mam kamarada ktery je fakt dobry klempir ( dela i veterany a tak ) a ma dilnu "mimo" civilizaci a za 2 roky co tam je je akorat zadluzenej jak prase a pomalu uz nevi co dal. A jit makat nekam do autorizaku nebo vetsi spolecnosti? Tak s tebou budou akorat vyjebavat.... rekl bych ze tyhle velky firmy to moc neresej.. nelibi tak jdi dal... a delat nekde curaka od nevidim do nevidim za 15tis...
o 13.07.2010, 10:31 | Ondry 2.0 20v
je pravda že když jsem byl ve škole, tak těch flákačů tam bylo víc než těch normálních co to baví. taky se to na praktickejch zkouškách ukázalo že ty flákači umějí prd. teda ono se to ukázalo na celejch zkouškách a neprošli:-). táta má známýho ve Scanii ale tam místo teď neni. je mi jedno jestli mam měnit kotouče na fabii nebo na scanii :-D i když na fabii je to o 100% lehčí :-) ale na praxi mě to bavilo. a právě všude chtějí praxi a tu nemam :-( jen tu školní kterou mi neuznají no. a rozject něco svího tak to teď neni v mejch silách.
o 13.07.2010, 11:32 | Rudi
Mě dělá na autě vyučenej zedník a umí toho o dost víc, jak vyučenej automechanik :-)
Hald to není o tom, co má za školu, ale jakou pak má praxi a zda ho práce opravdu baví, že se o ní dál zajímá nebo ne.
o 14.07.2010, 00:20 | Nismo.Power
učnové se ujmou naprosto bezproblémů...... valná většina jich dělá v porche praha/brno , auto exner , ISR apod.... prostě koncernový servisy kde je nějakej mistr kterej má nohy na stole a čte noviny a učnové domrdaj půlku novýho auta :) smutná pravda.......
o 14.07.2010, 01:42 | JP
crazyape: Z těch 22 (fakt je jich tu tolik?) jsem vyzkoušel 3 a do dvou bych auto znova nedal ani za zlatý prase. Ten jeden zbylej (Tomáš Boháč) má zase navzdory krizi pořád plno a do mejch "exotik" (nemam renaulta nebo škodovku) se mu nechce.

Beru že se někomu něco nepovede, ale všechny servisy kde jsem v životě byl a kde mi něco dokurvili se k tomu pak stavěli jako šmelináři z čínský tržnice a ne jako podnikatelé. Já sám už fakt nevim kam dávat auto, protože nemam náladu zkoušet dál servis po servisu jestli mě někde neojebou. Díky tomu mam tendence válet se pod tim sám a servisu se bránim jak čert kříži, což neni řešení, protože to neumim a nemam na to čas (ale neojebu to, což často stačí). Mam za to, že když se najde někdo kdo spolehlivě funguje, bude mít i tady během půl roku práce nad hlavu... já bych za takovym člověkem jezdil třeba 100km, jenže nikoho takovýho zatim neznám. Ty vypadáš nadějně (jestli to teda chceš dělat) protože tě to očividně přinejmenšim baví, tak hop do toho:-). Časem ti tam beztak něco hodim, když se nebudeš moc bránit:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3476 sekund.